Hepimiz cocukluyux gece fantazi gecelikle yatılır mi hem
Kocam röpteşambırla dolaşmadığına göre benimde saten gecelik giymeme gerek yok. Firdevs Hanım kadın uyurken de kadın olmalı diyordu hak vermekle beraber ben uygulayamam askılı geceliklerim de pamukludur gece toplandığı içinde onla yatmam rahat edemem kış günü hele hiç gerek yok peluş pijamalarim ile çok mutluyum
İşte bende o kafadaydim ama olmuyor öğle maalesef yoksa bende mutluyum
Ben şekilciliğe takılmıyorum eşimde güzel görünce mutlu olur ama yap et diye beklenti içine girmez yazın şort askılı gecelik giyerim ama kışın rahat edemem özel anda gerek görülürse giyilir o da çok üzerinde kalmaz zaten
ya les gibi kokutur igrenc sekilde. kimse gidipde 20 bin tl 30 bi. tl verip luks marka almaz. gidip dandirik pazar mali yada gibi ic camasircilardan alinan dandirik gecelikler igrenc kokutur. dantelli kilot bile iki evde gezinince insanin apis arasi terlio kasıklari terlio . boyle sey giyeceksen seda sayan gibi oturacaksin evde sikir sikir . hersey onuune gelecek
bu tarz seylero anlik giyersin o is bitince dusa girer sin biter olay o is aninda giyilir biyle seyler
Bence de
Tee eskide kaldı 😅 şimdi yatağa girebilmişsem şükür ediyorum 😅😅
lessa gobi kokmak isteyen giyer😂😂 naylon sonucta . bu oyle sabaha kadar giyilecek birsey degil. anca seda sayan modeli bir kadin giyebilir . os yok guc yok hanim hanimcik suslenip pualenip oturacan suslenip puslenip yatacaksin. coluk yok cocuk yok. yerlersen vucut losyonlari vs koku yapmaya musade bile etmez en kaliteli kokutmayan kumasli satenlerden ipeklerden giyersen . rahat degil sonucta ama suslu dersin😂😂😂. gdip dandirik pasardan abuk subuk gecelikler dandirik ic camasircilardan alirsan les gibi kokutur . dantelli kilot bile iki ev ivinde dolaninca kici kokutuo les gibi
Pamuk yüzdesi çoğunluk olsa kokutmaz bence zaten bir defa giyersin ikinciye yıkayip giyersin yoksa kokutabilir bide şu var ki kimisinin vücudu kokuya meyillidir kimisinin değildir mesela benim eşim polyester tshirt giyer ama hiç kokmaz eşimin koktuğunu hiç görmedim şimdiye kadar keşke bende öyle olsam derim hatta😀eşimi tuzlamislar galiba kaynanama sorcam bunu unutuyorum hep
spor taytlari hic sevmem mesela jarse kumas naylon giyince ter kokutuo spor yaparken hele ter kokutuo. spor yaparken giymek icin bile pamuklu tayt ariyorum ama cok yok genelde cogu tayt polyester. oamuklu taytlar da penye tesetturlu annelerin ananelerin eteklerinin icine giydikleri uzun ytayttan yani pamuklularda😂😂😂
Viskon kumaş em güzeli
Yaz için evet viskonlar çok kullanışlı oluyor ama ben de viskon giye giye sıkıldım çünkü hep benzer modeller. Farklı modeller giymek istiyorum ama bulmak da zor bide mutlaka düğmeli olmasi da lazım emzirmek için bide bana sıcak basıyor doğumdan sonra vücudumun üst tarafına kalın giyemiyorum kışın bile viskon elbise giyiyorum
Bende aynı viskon aşırı rahat geldiği için genelde öyle takımlar alırım yada pamuk vs ama daha fanteziye kaçan ürünlerde rast gele alırım genelde 🥹
En son yeni evliyken giymiştim 🤣
Kaç tane yavrunuz var:)
2 tane canım biri 22 diğeri 2 aylık olcak ☺️
Nasıl 22 yaşındami birde 2 aylık okadar sene iyi cesaret maşallah yaşınız kac
22 aylık kız ne yaşı 😀😀
He diyorum 22 yaş belirtmeyince🫣 Allah'ım çok yakın yaaa benimle kardeşimin arasında sizinki gibi 20 aylık mis annem iyi büyüdünüz sen bakardin diyor ama ben cesaret edemiyorum o defteri kapattım elhamdülillah 4.5 yaşında yavrum var yeter
Benim saten bir tane tek var yani benim çok pijama üst uzun kollu kısa kollu şort şeklinde var atlet gibi çok sevmiyorum zaten ya 5 senedir evliyim 5 defa giymemiştimdir
Ben gıymıyorum havalarda soguk oda sıcak ama yınede gece uyanıyorum bebeyım var onu beslıyorum. Yazın gıyerım saten
Kız yazın nasıl giyiniyorsun sateni😂
Ha Ben yanlış anladım Ben Azerıyım saten sözü yok bızde bende yanlış anladım
Ben bekarkende giyiyordum evlendim hala giyiyorum saten gecelik saten pijama çok seviyorum
Bu da bir alışkanlık galiba
Ergenlik dönemimde çok heves etmiştim o zaman şartlar uygun değildi hep özenirdim şartlar uygun olunca giymeye başladım ve hiç vazgeçmedim
Saten giyince rahat edemiyorum. Digerleri bence her gece giyilir .
Evet bu şekilde
Kocanız mi istyr giymenizi işte seksi olsn sık olsun kadınsı olsn hemen hemen her erkek istyr cnm böyle giyinmemizi kendilerini pantolon donla karşılıyorlar ama 🫣🤷
Ayyy yorum harika:))) he valla bizler böyle onlar Çiçekli don atlet;))
Havin her gün giyen olur evet ama tercih aslında ben özel günlerde arada bir binde bir hatta:)ama günlük giyen olur
Hayaparis. Yok kiz eşim hic giy demedi ben kendimicin giyiyorum daha iyi hissediyorum.
Çeyizime görümcemler almış iki yada üç kez giydim saten gecelik okadar sevmiyorum ben saten kumaşı rahatsızlık veriyor fantezi şeyler hiç giymedim giymemde
Ayy can evimden vurdunuz, koleksiyonum var benim saten sabahlık takımları enn sevdiğim😍
Aynıyız sanırım 😂😂 çok güzel yaa bayılıyorum saten takımlara koleksiyon yaptım resmen eşimide alıştırdım artık vazgeçemiyor oda 😂😂
Gerçekten mi maşallah sizin dişil enerjiye
Fantazi giyersin duş alırsın çıkardığın da çamaşırlığa gider :))
Bir iki tane var şortlu takım ile saten kısa gecelik 1 tane hiç giymiyorum diye arkadaşa verdim eşim oyle giyinmeyi istemiyor iki çocuk var evde en iyisi norma pijama takimi miss 🤣
Evliligin ilk ayları giyerdim çocuk olduktan sonra giymedim ama yinede yatacagim zaman güzel pijama takımlari giyerim çocukları büyüsün az daha almayı düşünüyorum insan kendini kadın gibi hissediyor saten gecelikte sjsjjsjwjs
Hiç şaşmaz oğlumu uyuttuğum gibi gecelik giyerim saten değil kumaşı rahatsız ediyo ama fantazi koleksiyonum var 🤭
hiç saten gecelik pijaması olmayan ben😅libido killer olarak yatağa girerim 😂😂
Benimde bir tane var bordo çeyize nişanlı iken almıştım şu an olmuyor bile sadece bir ya da iki kez giydim sanırım
ev elbisesi gibi gecelikler giyerim yazın. kışın da pijama, tayt sweetshirt falan
Satenle rahat edemiyorum ama klasik baskılı alt üst pijamaylada yatmam
Neyle yatarsın hahaha sapıklık edem azcık 😂😂
Yaaaa kimin ne olduğu belli değil burdan yazamam istiyorsan dana link atayım 🤣
Olur at bakayım 🤭
Hiç giymiyorum giymedim de rahat edemiyorum hele çarşaf vs de saten ise çok kayıyor birde bebek var vs saçımı zor tarıyorum depremden de korkuyorum biraz kalın giyiyorum
Duz saten sert oluyor ki pamuk satenler daha yumuşak
Saten takım giyiyorum arada gecelik vs çok kalmıyor zaten üstte ahahahahah
Ben yazın tişört pijama
Kışın kolu takım pijamalarla yatarım kolu mini geceliklerle asla gitmedim heleki şuan iki çocukla akşam olsun ikisi yattı mı ben yerde bazen uyuya kalıyorum 😁😁
1,489,177 soru
24,340,771 cevap
346,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın