jkizlar tahin helvasi hangi marka aliyosunuz fistikli tahin helvasi. ya onceden boyle pismaniye gibi olurdu catali batirinca kiyir kiyir ses olurdu resmen . suan koska seyidoglu torku morku markkettekiler yani . bimin serel guzeldi a101 in hun idare ederdi ama tum bu saydigim markalar lastik gibi . oyle eskisi gibi pismaniye gibi kiyir kiyir tahin helvasi tadi yok. ne aliosunuz kiyir kiyir pismaniye gibi hissiyati olan
Adana'da Yeni Uğur Helvacısı var ben bir tek onun helvasını severim.. dediğin gibi kıyır kıyır. Diğer markalar yumuşak bayatlamış gibi geliyor bana yiyemiyorum
İnternet satışları var. Bak istersen.
Ergül helva seviyorum ben
Okyay helva al vazgeçemezsin :)
eskiden hakmarda vardi seffaf dikdortgen ufak kapda ondan alioduk artik yok. 😀 o nedenle koska torku seyidogluna gecmistim. okyayi bulsam zaten alacam😀😀😀
duymamistim bu markayida . deni. bakim. okay bulamiom ya yakin marketlerde yok satis
enee cok mantikli . ben direk marketlere odakli olarak aratiofum. bu aldigimda fena degilmjs simdi yedik:) aksami kahvaltilik pisi seklinde gecistirdik bugun
😅 afiyet olsun canım. Ben tahin ve helvada okyaycıyım ya mukemmeller bu konuda🤭 netten bi al dene pişman olmazsın 🫶🏻
Ganik marka Tahin helvasını tavsiye ederim kesinlikle çok güzeldir
1,487,756 soru
24,320,361 cevap
345,276 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın