0 oy
80 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,859 puan) tarafından

jkizlar tahin helvasi hangi marka aliyosunuz fistikli tahin helvasi. ya onceden boyle pismaniye gibi olurdu catali batirinca kiyir kiyir ses olurdu resmen . suan koska  seyidoglu  torku morku markkettekiler yani . bimin serel guzeldi a101 in hun idare ederdi ama tum bu saydigim markalar lastik gibi . oyle eskisi gibi pismaniye gibi kiyir kiyir tahin helvasi tadi yok. ne aliosunuz kiyir kiyir pismaniye gibi hissiyati olan

4 Cevaplar

0 oy
önce (19,043 puan) tarafından

Adana'da Yeni Uğur Helvacısı var ben bir tek onun helvasını severim.. dediğin gibi kıyır kıyır. Diğer markalar yumuşak bayatlamış gibi geliyor bana yiyemiyorum 

önce (19,043 puan) tarafından

İnternet satışları var. Bak istersen.

-Reklam-
0 oy
önce (234 puan) tarafından

Ergül helva seviyorum ben

0 oy
önce (12,486 puan) tarafından

Okyay helva al vazgeçemezsin :) 

image

Biz hep bundan yiyoruz başkasını yiyemiyoruz
önce (185 puan) tarafından

Bence de Okyay çok güzel 

önce (1,859 puan) tarafından

eskiden hakmarda vardi seffaf  dikdortgen ufak kapda ondan alioduk artik yok. 😀 o nedenle koska torku seyidogluna gecmistim. okyayi bulsam zaten alacam😀😀😀

image

sunu soyledim bakim denemelik. abdurrahman tatlici. google yazinca subeli mubeli tahin pekmez helvalari olan yer cikio. hic almadim

duymamistim bu markayida . deni. bakim. okay bulamiom ya yakin marketlerde yok satis

image

image

aşko kendi sitesinden alsana mis gibi geliyor 🤭 ben daha önce aldım burdan tap taze

enee cok mantikli . ben direk marketlere odakli olarak aratiofum. bu aldigimda fena degilmjs simdi yedik:) aksami kahvaltilik pisi seklinde gecistirdik bugun

😅 afiyet olsun canım. Ben tahin ve helvada okyaycıyım ya mukemmeller bu konuda🤭 netten bi al dene pişman olmazsın 🫶🏻

0 oy
önce (871 puan) tarafından

Ganik marka Tahin helvasını tavsiye ederim kesinlikle çok güzeldir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
5 cevap 192 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 213 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu