Kizlar cok ozur dileyerek soruyorum vajinamda vajina çevresinde bir ana buyuk bir sislik olustu lavaboda farkettim neden acbaa
Kaşınmanız varmıydı? Mantar olabilir enfeksiyon olabilir
Evet var kaşıntı
Hamilelik var mı? İhtimali var mı nedense aklıma bu geldi 😑
Yok kuzum
rahim ağzı girişindeyse bartolin kisti olabilir. googleden fotoğraflara bak bi
Evet evet ayne baktim Böyle
apse yaptığında çok kötü ağrı yapar. enjektörle içini boşaltır doktor, sonra bir antibiyotik öyle rahatlarsın.onun dışında ağrı yapmıyorsa durur öyle, şişlik sadece ameliyatla düzeliyor.
Kuru dut kaynatin icin tanelerinide yiyin benim oyle patlamisti kendiliginden. Hatta netten de arastirabilirsiniz.
bunu ben de denemiştim de apse o kadar ağrı yapıyordu ki dayanamamıştım, acilde hallettiler şükür.
Benimde cok agri yapmisti hatta sikmaya calistim (dogru degil ama) sonra ibrahim saracoglu muydu baskasi miydi hatirlamiyorum vucuttan iltihaplari atmasi icin kuru dut kaynatin icin diye gorunce denedim ynlis hatirlamiyorsam 2 kez kaynattim sadece, ertesi gune patlamisti birdaha da olmadi sukur 6 7 sene oldu
olmasın da bi daha, çok fena bir şey
Randevu aldim yarin gidecegim baya buyuk disari dogru baya sisti patlatilacak bisey degil dudak baya sisti cok Afedersiniz
enfeksiyon artmış demek ki, enjektörle boşaltırlar içini. hiç korkma, bi iğne batma acısı hissedersin o kadar.
bende doğumdan sonra olmuştu, zaten sezaryen oldum oturup kalkamıyorum bi de bu bartolin şişti adım bile atamıyordum, ağlayarak gitmiştim acile, güle oynaya çıkmışım 😅
Sislik indi yarin randevum var nasil olacak
Kiz muane edince orama bakacaklar mi
e tabi başka nerene bakacaklar
Ay utanirim bidr sislik indi doktor ne oldugunu nasil anlayack
kist vardır orda bakar ama şişlik varken bir anda nasıl indi ki?
Bir inda siati baya hemde iki gune indi bence kist degil baska bisey o zaman benimki
belki de ama yine de göster. evet açmak hoş değil ama bu bölgede sorun çıkınca da gitmeden olmuyor ya🤦🏼♀️
Offf allahim ya kasintida var belki enfeksiyon dur utancimdan dort kere iptal edip randevu aldim dunden beri
kaşıntı varsa mantar olma ihtimali de var evet
Kiz ben bide iki tNe normla dogurdum ahhaa onlari dogurana kadar 1500 kere parmaklandik
ahsjshdka ben sezaryen oldum onda bile kaç kere gelip baktılar 😂😂 off kadın olmak zor
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın