Merhaba hanımlar Birtane müzikal var ceviz adam diye tiyatroda giden varmi acaba aralıkta bursaya gelecekmiş atlasi götürmek istiyorum sever izlemeyi..
Bebek için olurmu yas siniri konmamış cunku
Suan alırsam 3 kişi yani babsida dahil 1300 tl yakın bir fiyat 45 dakika suresi..
Gidip memnun kalan varmi yada gidecek olanlar
ceviz adam sipsapsop olanmi😀😀 en sevdigim. su gereizekali elif sinem poyraz kuzey ve annelerinin igrenc ciyak sesinden okadar sikildim ki suan ceviz adam sipsapşopu acip dinleyeaim geldi.:) az cik anlar en azindan alkis malkis yapar minik adam
Biz ona değil de Kukuli'ye gitmiştik ama 2.5 yaşında falandı. Bana çok saçma gelmişti ama çocuklar eğleniyordu😄 1 yaşlarında çocuklar da vardı çok anlamıyorlar ama el çırpıp duruyorlar 😄
Korkmaz dersen gidin. Kostümlü maketlerden korkabiliyor bazı çocuklar. Ağlayıp çıkan da vardı tek tük
Yok asla korkmaz bayılır böyle ortamlara eğlenmeyi çok seviyor meraklı birde izlemeye ceviz adamida seviyor yas siniri yokmuş piskolak ve pedogo onayliymjs
Kuzum hende bursadayim nerde yapilack birde bileti nerden alabiliyoruz benim kızda bayılıyor hem değişiklik olur kış geldi dışarda pek aktiviteniz kapmadi
Canim ahmet Vefik pasa tiyatrosunda heykelde yani bu bilet biletix hepsinde var bu biletleri daha uygun simdi ama bir arkadaş yazmış altta girişte alınca daha uygun diyor orasına baya büyük yer ama bilemedim kalirmi baktim.biraz baslamis biletler satılmaya
Bileti bak eğer gişedede satışı vardır yazıyorsa gişede al daha uyguna geliyor. Geçen gün bende kızımı götürdüm Biletix de bilet fiyatları 250 di gişede gidip aldım 150 TL çokda keyifli geciyor
Aa olabilir bence kalır ya çünkü çok koltuk var
Aynen bencede tiyatrolar keyifli oluyor benim kızım çok eğleniyor
1,488,209 soru
24,326,875 cevap
345,525 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın