0 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar bugün görümcemler bize geldi gorumcemin kızı her geldiğinde odalara kafasına göre girer kurcalar biz salonda otururken tüm odaları kurcalar her geldiğinde lavaboya girer 20-30 dakika çıkmaz çok rahatsjz edici tavırları var sürekli kendini benimle kıyasliyor saç modelini benim kestirdigim gibi kestirmiş hatta parfümümun ismini alıp aynısı almış.. mesela bir sohbet geçerken beni sürekli tersler ya da göz devirir. Küçük de değil 18 yaşında kendisi mesela eşim çiçek almıştı masanın üstünde duruyor saçma sapan triplere girdi kayınvalideme (ben hiç çiçek almadım) diye trip attı herkes bu garipligin farkında ama uyarmıyor. Ben uyarmaya kalktığımda tersliyor birşey demiyorum sıkıntı çıkmasın diye ama sıkıldım gerçekten görümcem de rahatsuz olduğumun farkında hala (yengenin saç rengi güzel boyayacaksan böyle bir renge boya) diyor. Ben bunlarla nasıl baş edicem ister istemez artık gerçekten gerilmeye başlıyorum. 

11 Cevaplar

+6 oy
(2,540 puan) tarafından

Lavaboya gitti 30 dk gelmedi de ki mesela iyi misin canim gelmeyince merak ettim seni her şey yolunda demi de farkında olsun sizin dikkatinizin çektiğini.

Odaları gezerken karıştırırken düzenimin karıştırılmasindan hoşlanmam aradığın birşey varsa ben yardımcı olabilirim de bazen net ve keskin olmazsan onlarda çok fazla müdahaleci olur.

Çiçek konusunda seninde hayatında birisi olursa senin de böyle güzel çiçeklerin olur elinden alıp koklayarak çok güzeller demi diyerek gülümse yerine koy🥰🩷

Görümceniz sizin saçınızı önerdiğinde eminim ona da çok yakışır ama herkesin yüz hatları kendine özel bence bunu kuaförüyle karar vermeli de

Biraz daha mesafeli olun onun yaptığını siz de gidince onlara yapın ayna tutun sanmıyorum ama belki anlarlar

(2,015 puan) tarafından
+2

aynen cok dogru 

(8,472 puan) tarafından

Üçüncü paragrafi uygularsa karşı taraf fazlasıyla kudurur🤣

(2,540 puan) tarafından

🤣🤣  aslında tamda ne dedim ki şimdi hareketi

-Reklam-
+2 oy
(25,817 puan) tarafından

Diğer konularda hiç bir şey diyemem bence sana özeniyor olması kavga sebebi sayılmaz genç kız önündeki en yakın örnek sensen seni taklit ediyor olabilir ama evinde istediği gibi geziyor ise bir yerde yanlışlık var salon oturma odası mutfak banyo misafirse girer çıkar ama yatak odasına giremez uyaririm daha da olmadi kitlerim 

(25,817 puan) tarafından
+2

Beni terslerde de cevabını alır olay çıkmasın diye sessiz kalacak yapıda biri alsa değilim 

+2 oy
(249 puan) tarafından

Biraz kıskançlık ve özenmişlik seziyorum 😁 ne güzel takdir edilesi birşey sana özeniyor işte. Bir daha ki seferde onlar geldiğinde odaların kapısını kilitle yanınızda otursun sonuçta misafirlige geliyor değil mi 😊

+2 oy
(743 puan) tarafından

Senin ile arasında kav yaş var. Ve o geldiğinde yatak odasını mutlaka ama mutlaka kilitle gitmek istediğinde kilitli olduğunu görünce anlar 

+1 oy
(764 puan) tarafından

Kıskanç görümce de çekilmiyor be birde tam ergen ya eşine söyle o uyarsın

(743 puan) tarafından

Hemde görümce kızı 

+1 oy
(171 puan) tarafından

Boşver belli ki ergenlik kafası. Ne uğraşacaksın çoluk çocukla. Birşey dersen hepten kendini kaf dağında görür. En iyisi görmezden gelmek 

+1 oy
(280 puan) tarafından

Takma hayatim birak sen olmaya calisiyo ergen iste ne yaparsa yapsin sen olamaz bi gun anlayacak 

+1 oy
(188 puan) tarafından

Benim görümcem in kızıda bana özenir yaptığım herşeyi yapmaya çalışır bazen eşimle kendi eşini kıyaslama yapar ona bozulurum sonucda obenim eşim kendi eşini gömer dayısını göklere çıkarır nazar da olur biliyorum ama odalarda girip kesinlikle kurcalamaz beraber yemek yaparız herşeyi senden Öğrendim der senin gibi olmasada yapmaya çalışıyorum der buzdolabından birşey istesem bile acimmi diye sorar sizinki aile terbiyesi almamış o zmn siz verin

+1 oy
(427 puan) tarafından

Benim eltimin kızı böyleydi düğün çiçeği mi istemişti bir ara herkesin arasında bende veremeyecegimi anısı olduğunu söylemistim sjsjsjsjsjs 

Sonra zaman geçtikçe işte amcam sen olmadan önce bize hep hediye alırdı demeye başlamisti bir ara patladim gulerek eee artık karısı var size de bundan sonra babaniz alır demiştim o günden sonra ne evime gelirler nede bir muhabbet ederler çok ta tın

+1 oy
(1,821 puan) tarafından

Bence sessiz kalmamalısın. Ağzının payını ver . Ver ki o yüzü bulmasın sorun mu çıkıyor çıksın canm sen haklıysan sorun yok senin için . 

+1 oy
(776 puan) tarafından

Sorun çıkmasın demişsin de daha ne gibi bir sorun çıkabilir ki elini kolunu sallayarak senin yatak odana giriyor ne münasebet ben 3,5 yaşındaki çocuğumu sokmuyorum kimsenin odasına hatta kendi yatak odama bile orası benim özel alanım diğerleri için bir şey söyleyemem ergenlik tripleridir onlara laf söylesen alttan alttan laf sokabilirsin en fazla bir şey desen çocukla çocuk oldu derler doğru ama yatak odana girmen konusunda çok net bir şekilde tavır göster odanın kilitle eğer girmeye çalışırsa da orası benim özel alanım bir şey istiyorsan bana söyle deyip tersle gitsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 536 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 655 göst.
0 oy
6 cevap 447 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 1,170 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu