Önceki postumdan da biliyorsunuz az çok nasıl biri ile evli olduğumu. Evden çıkmamıza izin vermiyor en fazla kapının önüne çıkabiliyorum. 6 aylık bir bebeğim var o da sürekli ağlıyor bazen bir misafir gelince hiçbir şekilde ağlamıyor ona da iyi geliyor bana da iyi geliyor. Gidebileceğim tek yer eşimin annesi ve abilerinin evi. Onun haricinde evden çıkamıyoruz izin vermiyor ancak kapının öne çıkabiliyoruz belki bir komşuya gidebiliyoruz oğlumla. Çok sıkıldım az önce dedim ki biraz merkeze gideceğim biraz hava alayım Çok bunaldım. ( Ben 3 yıldır evliyim ve bu 3 yıldır böyle) Küfür etti dedi ki kim sana bu akılları veriyor. Ben de dedim ki kimse bana akıl falan vermiyor bunu aldı artık insanız bizi eve hapsetmişsin bizi. O da dedi ki kim sana bu akıllı veriyorsa o kişiyi s*keyim. A*m*na koyayım dedi.
Çıkamazsın falan dedi ailenin şerefini si*keyim dedi. Yüzüme kapattı.
Bende bütün bunları ses kaydına aldım.
Boşanırsam bunları delil olarak kullanabilir miyim. Nefes almamıza dışarı çıkmamıza izin vermiyor 6 aylık oğlum var sürkeli ağlıyor o da bunalıyor.
Gizlice ses kaydına aldım mahkeme kabul eder mi
3 yıldır evlisin 3 yıldır böyle bu adam peki böyle bir adama neden çocuk veriyorsun daha 6 aylıkmış o yavruya yazık değil mi başını alıp çekip gitmek varken neden evlat veriyorsun bu beyin yoksunu insana
Olan oldu artık o bebeğinde dünyada nasibi var demekki 🤲 Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲
bu mantalideki dag ayisinin nesi degisebilirkiz? kusurabakmada disari cikmak istiyorsun diye kim veriyir sana buk akli diyen adamin akli kus kadar bile yiktur. :)
cunku disari cikmak istemek icin birinden akil almaya gerek yokki senin aklin var isteklerinvar . kican seni bir robot falan gibi bisey giruo heralde . kendi evden cikinca dugmene basip kapatacak gelince fise takip dugmene basacak calisacaksin gibi bir robot sanio heralde seni akli fikri olan dugulari istekleri olan bir insan olarak gormuyir. bu da kocanin kus kadar beyni olmadigini gisterir. biri gelio seni disari cik ddiye fisfiklicekmi yani. ciksan ne . ya bu dag ayisini cokmu aradin? ilk disari cikamassin dediginde sen kimsinki hayirdir kopeginmiyim senin tasmami takip bahceye bagla hi mama kabinloy onume oyle mi yasatacaksi. beni deyip cekio kapiyi ciksan kocanda belki ozaman duzelirdi
bide disari cikayim diye adami kiye arion yemegini evini barkini topla . cik git. dilas dort durvar arasinda durmak zorunda degilsinki. adamdan izin almak nedir yani.
senin en onemli bisanma sebebin ben bir insanla evli degilim . dag ayisi desen zaten bu anlattiklarini anlatsan hakim acir haline bosar ses kaydina bile gerek yok. kocanada gt suriyede yasa yada amazonda balta girmemis ormanlarda yasa avcilik yap ilkel kabileler gibi .cig cig fare mare avla ormanda avret yerine yaprak ortsen yeterli zaten insan icine karisma digal ortaminda yasa der hakim esine. bu adam toplum icindede barinmasin gercekden
Ya dedim çok sıkılıyorum biraz çıkacam işte bir sürü şey söyledim o şuan şehirdışında aslında çalışıyor evde de değil.
Birde birşey soracam şimdi bana ettiği küfürler ve beni eve hapsetmesino falan mahkemeye söylersem çabuk boşanabilir miyim
Geçenlerde bir kadın yoruma 3 yılda sürebilir yazdı çekismeli olursa. Ki çekişmeli olur o kolay kolay boşanacak bir insan değil bide oğlumu ister.
Ben şimdi bana yaptıklarını mahkemeye anlatırsam ki ses kayıtları da var. Ne kadar sürer acaba boşanma
Ailen nerde neden seni hapis etmesine müsaade ediyorlar ? Çok enteresan hayatlar . Kocan da dağ ayisindan hallice . Kimse bana bir yere gidemezsin edemezsin diyemez ne münasebet evlendikte köle mi olduk ? Allah selamet versin umarım kurtulursun bu terbiye yoksunu mahluktan
Ailemle görüşmüyoruz
Ailenle gorusmelısım bence.. Et tırnaktan ayrılmas. Senın arkanda kimsenin olmadıgını bıldıgı için bu kadar erkeklenıyor. Onu bı sılkeleyen olsa kendine gelır.
Ailenle görüşmüyorsan nasıl boşanıp yeni hayat kurmayı düşünüyorsun?
Ya ailem başka şehirde babamla albümle falan görüşmüyoruz annemle bazen telefon üzerinden mesajlaşıyoruz. Ama boşanırsam ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum beni kabul edeceklerine inanıyorum
Kullanabilirsin tabi ki. Böyle bir adamla nasıl hayat geçer? Seni insan yerine bile koymuyor. Senin de duyguların var bir hayatın var. Yol yakınken kurtul bu dengesizden. Bebeğin için üzüldüm ama sana eş olamamış bir insan ona nasıl baba olsun 😐
😞 çok yoruldum bende gerçekten
Mahkeme gizlice alınmış ses kaydını kabul eder mi
Araştırdım biraz hak arama amacıyla ve başka türlü delil etme imkanı olmadigi taktirde suç sayılmıyormus.
Gerçekten mi
Ay aşırı sevindim şuan
Birde birşey soracam beni eve hapsediyor dışarı çıkmama izin vermiyor ve sürkeli hakaret ettiği ses kayıtları var
Büyük ihtimalle çekişmeli olur çünkü oğlumu ister benfe asla vermem
Sizce ne kadar sürede Bosanka gerçekleşir ben bir an önce uzatmadan bitsin istiyorum
Bunlara rağmen neden bebeğin var 2 yılda görmedin mi yüzünü
Bı ara boşanma noktasına geldik ondan sonra pişman oldu düzeldi
Ya da en azından ben öyle sandım
Beraber de gitmiyor musunuz bir yerlere
Olan çocuğu geri mi soksun herkes neden çocuk diyor ya
Yok ben birşey demedim çocuk için zaten genelde de demem çünkü faydası yok artık karşındaki üzmekten başka işe yaramaz ve zaten genelde de hiçbir anne doğurduğuna pişman olmaz iyiki var iyiki doğmuş der:)
Gerçekten iyi var o benim yaşama sebebim ona müthiş bir hayatta sunabileceğime inanıyorum
Beraber şöyle sadece 3 ayda bir merkeze gidip kıyafet ihtiyacımız varsa alıyoruz bı yemek yiyoruz geri dönüyoruz
Ya da oğlum hastayss hastaneye götürüyoruz
Bırde hamileyken ayda 1 kontrole diye hastaneye görebiliyordum o da asla tek başıma değil
Sana yapılan bir hakaret olduğu için suç sayılmıyor. Kesinlikle boşan asla düzelmez bu adam. Babamdan biliyorum küfürbaz insan küfürbazdır düzelmiyor. Gençliğine yazık etme. Ama ailen ile görüşmeye bak barış ailen senin kötülüğünü isteyecek değil ya yanında olur sana destek olurlar
Peki kısa sürede boşanabilir miyim
Çünkü oğlumu ister çekişmeli olur büyük ihtimalle
Evet düzeleceğini sanmıyorum çünkü bütün kayınlarımda böyle kayınbabamda 65 yaşında haala y0 yaşındaki kaynanama ölmüş annesine bel altı küfürler ediyor
Sürkeli kaynanama sen o*ruspusun diyor çok ağır cümleler kuruyor
Ben bazen kaynanama oğlun bana bunları söylüyor diyorum. Kadın o kadar alışmış ki bosver benim kocamda söylüyor diyor.
Maalesef bu herifin yaptigi suc degil gizli ses kaydi almak suç.Bundan dolayi dava acip kazandi arkadasimin eski eşi,bir avukata sormadan bunu yapmayin.Zaten mahkeme de kadinin beyani esas dir siz bunu boyle anlatin kabul ediyorlar delil istemiyorlar
Avukatla görüşüp ses kaydı var elimde derim avukat necderze ona göre yaparız yasaksa killanmayız.
Ben sadece kısa sürede boşanabilmek için ses kaydı sunarım mahkemeye diye düşündüm
@sanalAnne, suç mudur?
Çok teşekkür ederim öncelikle avukatla görüşüp ona göre hareket ederim o zaman
1,488,078 soru
24,324,855 cevap
345,448 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın