Bu konuda canım sıkkın. İstedgin kadar vurmanın v sini gösterme işte öğrendi bitti. Okula gitse yine tükürme taklit yapma ve. Falan bı sürü davranis var bunları da öğrenecek. Yapan çocuğun annesi de tepki veriyor aslında vurma diyor ama sadece demeyle de olmuyor işte. Şimdi benimki de öğrendi o da vuruyor şaka gibi.
Kız bi bizimkiler mi öğrenemedi bu vurmayı 😄kaç yasında
Valla benimkilerin biri 3 yaşında biri 5.5 hiç vurma bilmiyorlar. Büyük olan 3 senedir okula gidiyor birisi bişey yapsa karşılık vermiyor asla. Kendini korumuyor deli oluyorum ya
Kızım savunur
Kız vuruyo diyorsun savunur tabi 🤣 benimki asla kimseyi incitemez kardeşi hariç 🤓
İşte bizde de kardeş faktörü var başkalarına asla vurmaz hatta biri vurunca kardeşine vurma dediğim için savunmaya gecmiyordu yani aslında vurduğu halde hiç birşey yapmıyordu bu defa sana biri vurunca karşılık verebilirsin diye diye onu çözdüm
Bende hep vurma işte zarar verme paylaş diye öğrettim eşimde bana kızardı hep. Sonra geçen sene okulda bi olay yaşadık aşırı sinirlendim sana bişey yapana karşılık ver demeye başladım ama yok ne kadar dersem diyim yapmıyor yani. Hassas kalpli minik oğlum 😄
1,488,127 soru
24,325,569 cevap
345,487 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın