Bu ay sürekli hasta ay başında grip olduk daha toparlayamadık bu ay sadece 5 gün iyiydik antibiyotik ay basi kullandi diye dün saglik ocagi vermeyelim dedi ama bugun kulagim agriyor diye agladi gece bir kg vermiş bu surecte boyle inatci bir hastalik gormedim ben bugun doktordan rendevu aldim gene kulagini gostercem nasil gecicek bu hastalik
Bu ara adenovirüs salgını var. Kulak ve burun ağrısı ile birlikte devam ediyor. Kızımdan bana bulaştı. 42 yaşımda ilk defa bu kadar ağır viral bir hastalık geçirdim. 15 gün sürdü ama beni benden aldı çocuklara ne yapmasın. Bu dönemde antibiyotik tedavisi fayda etmez. Bol bol sıvı vitamin ve ağrı kesici ile destekleyin. Boşuna antibiyotik vermeyin
Ayy çok geçmiiiş olsun benimde gözletim kan çanağı oldu 10 gün sürdü hala bile tam geçmiş değil ateşlenip yattım ilk 3 gün zaten
Kulağında kizariklik varmis antibiyotik verdi canim oksuruk icinde cortier verdi kullan dedi
Nuray aynen ateş göz yanması sonra burun kulak ağrısı. Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun.
Ayşegül enfeksiyona çevirmiş olabilir. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim ben de canım
Rabbim şifa versin reflüsü yoksa sarımsak bal kürünü yap
Reflusü yok canım
Bu hastalık nasıl biseyse gelince gitmek bilmiyor kızım daha öksürüyor bı bakmisin burnu tekrar akıyor
2ay oldu ,tam düzeldi dedik gene sabah kötü olduk,birde balgamlı öksürüyorlar anlamış değilim,gitmiyor bitmiyor hastalik
Bu ay bizimde oyle tam iyi diyorum tekrar basliyor
1,488,190 soru
24,326,594 cevap
345,513 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın