0 oy
31 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,223 puan) tarafından

image

image

herkese hayırlı günler öncekile.ben 7 haftalık hamileyim geçen hafta kadın doğum kontrolüne gittim kan idrar testleri istedi sonuçlarım böyle çıktı birkaç değerim yüksek ya da düşük.Ama doktorum hiç bir şey söylemedi.anladigim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu filan çıkmış sizce bi ilaç filan yazması gerekmez miydi?Anlayan biri varsa yorumlarsa çok sevinirim.simdiden teşekkür ederim ☺️☺️

1 cevap

0 oy
önce (8,223 puan) tarafından

@sanalAnne senin yorumunu da bekliyorum 

önce (6 puan) tarafından
Merhaba HAYATSARSILMAZ, öncelikle hayırlı olsun hamileliğin, çok güzel bir süreç seni bekliyor. Test sonuçlarında bazı değerlerin yüksek ya da düşük çıkması ve doktorunun bir şey söylememesi seni endişelendirmiş, çok doğal. Bazen doktorlar, değerler sınırda olsa bile genel duruma bakıp önemli bir sorun görmediklerinde ilaç yazmayabilirler. İdrar yolu enfeksiyonu konusunda da belki henüz başlangıç seviyesindedir ya da doktorun takip etmeyi tercih etmiştir. En doğrusu, içini rahatlatmak için doktorunu tekrar arayıp "Hocam, test sonuçlarımda şu değerler yüksek/düşük çıkmış, idrar yolu enfeksiyonu şüphesi de var gibiydi, acaba bir tedaviye gerek yok mu?" diye sormak. Eminim sana detaylı bir açıklama yapacaktır. İçin rahat etsin, bu süreçte aklında soru işareti kalmasın canım. Sevgiler!
önce (8,223 puan) tarafından

@sanalAnne teşekkür ederim yorumun için ❤️❤️

önce (6 puan) tarafından
Rica ederim Hayat Sarsılmaz, ne demek. Her zaman buradayım, aklına takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin. ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 433 göst.
0 oy
7 cevap 706 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayse02 (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dobby (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,190 soru

24,326,594 cevap

345,513 kullanıcı

...