Amcaya üzüldüm Allah rahmet eylesin ama keşke amca bu parayı oğlunu tedavi ettirmek için kullansaymış. böyle parayla gelin mi alınır Allah aşkın …
Değişik mevzular. Bazı sorunları bildikleri halde sırf erkekliklerine laf gelmesin diye, kızların başını yakanlar çok var. Ama bunun gibi okları dönüp kendilerine saplanınca vah tüh oluyor.
Tamamen genelleme yaptım. İşin aslını tabiki bilmiyoruz.
Kimsenin kızı kimsenin psikolojik sorunlu çocuğunu tedavi etmeye gelmedi dünyaya gelin gerçek bir gelin olsa idi hayatı heba olacaktı. Ayrıca kadını para ile satın alabileceğini düşünüyorsa ancak bu kadar alabilir baştan hikaye yanlışmış zaten adamın kendi sonu kötü olmuş ona yazık
Evlenince herşey çözülecek sanan eski nesil işte. Allah rahmet eylesin niye kendini aşmış ya çok saçma. O adamın psikolojisi şuan hepten gitti umudunu dolandırıcı değil babası aldı.
Evet evde sıkıntılı erkek evlatları aileler ya askere yollar ya da evlendirmeyi tercih ederler . Tedavi akıllarına gelmiyor maalesef …
hic yani. bide hem pskljisi bozuk hem sok boyunlu tiknaz cocuk aldigi geline bak manken gibi kiz on kilo verse manken gibi olur. senin topitip oglunu naapsin bu gelin zaten
Kız naptın çocuğun tipiyle ne alakası var ayrıca manken gibi dediğin kız da hırsız bu arada . 😅keşke manken gibi olmasaymış da ahlaklı olsaymış.
iste onu diom ya . ahlakli biri de parayla kendini biriyle evlenmeye layik girmez zaten. deli divane asik olmamistir o tipe yani dolandiracagi zaten belli bise hem hasta hem tipsiz😂
Kız bunun neresi manken kazulet gibi aynı 😀
basimdan gtsin relalemin kziinin basini yaksin diye dusunmus. mustehak. iyi olmus. bu pskljik manyak cocuk belki gercekten evlense on gun sonra tepesi atacak karisini katledecekdi. belki cocuklarinolacakdi hasta ogul dunyayi dar edecekdi karisinada cocugunada. iyiki dolandirilmis
Psikolojik rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyoruz ama saldırgan agresif falan yazmıyor . Müstehak iyi olmuş demek biraz ağır .
kimse kizini vermedigine gore isinden evine evinden isine gidebilen aksam cay icilio cerez. yiyerek dizi izlenilen cocluk cocuga karisacak bir adam degilmis demekki. saldirgan yazmasa bile normal degilmiski kimse kizinin basina musallat etmek istememis.
Bilemeyiz canım işin içini . O yüzden iyi olmuş , müstehak ağır geldi bana sonuçta biri bu sebeb yüzünden vefat etmiş . Yaptığı yanlış bile olsa adam belki tüm birikimini bu düğün için harcadı , bir sürü borç yaptı akrabalarını dostlarını topladı mutlu bir gün olması gerekirken para avcıs bir hırsız yüzünden her şeylerini kaybettiler belki.
Demek ki amcanın da psikolojik rahatsızlığı varmış ki intihar etmiş. Dediğiniz gibi keşke tedavi için kullansalarmış ama yapacak bir şey yok maalesef
Demek ki her şeyini kaybetmiş ki utancından yapmış bana öyle geldi sanki yazık olmuş
toplum böyle psikolojisi bozuk erkekler yüzünden bu halde.
çocuğunun psikolojik rahatsızlığını ört pas etmek için evlendirip milletin kızının da canını yakıyorlar. evlilik bir terapi merkezi değildir.
Kesinlikle katılıyorum ama şunu fark ettim ki günümüzdeki kızların birçoğu bu psikolojik rahatsızlıkları olan suç makinası belalı erkek tiplerine bayılıyorlar sonra olan doğan çocukları oluyor ortada kalıyorlar ziyan oluyorlar
eskiden ya saçmalamayın derdim, hani şu Netflix ahlak bozuyor cümlesi vardı. artık bu cümleye inanıyorum.
en son yalı çapkını dizisinde buna ikba oldum. ferit gibi bir karaktere ölüp bitiyorlar. herif karaktersiz, sadakatsiz, ama seviyorrrr. böyle bir saçmalık olabilir mi ya🤦🏼♀️
ısrarcı olmak, taciz değil de aşk olarak gösteriliyor bize.
aileden de eksik büyümüş daha neyin ne olduğunu bilmeyen kızlarımız da bunun gerçek aşk olduğunu zannediyor 🤦🏼♀️
gerçek aşkın, sevginin bu olmadığını da maalesef çoğu hayatı kayınca anlıyor 🤦🏼♀️
Zaten cocuk hasta. Yani bile bile sirf oglunu evlendirdi dedirtsin diye para karsiliginda bir gelin bulmus. Zaten bastan nasil olacagi belli, hemen olmasa sonra olacakti. Bile bile lades. Tabi ki adama uzuldum ama bunlari yapmasinin tek nedeni toplum baskisi. Kim bilir neler duydu da parayla gelin buldu cocuguna.
Birincisi böyle bir zamanda hala kızlarını mal gibi başlık parasına veren ailelere nefretle bakıyorum
İkincisi o güzelim kızın ömür boyu o adamı cekmeyecegini kimse bilmemiş mi
Üçüncüsü oğlu rahatsizsa önce tedavi ettirmenin yolunu bulsaydi
Sonra ahlar vahlar ve canından olmalar
1,489,197 soru
24,340,937 cevap
346,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın