0 oy
228 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (28 puan) tarafından

Arkadaslar kizim 4 yasinda, krese gidior oglum da ayni kreste 5 bucuk yasinda

Almaya gittimde kizim agliyor du. Dedi anne Mehmet beni itekledi.yaninitmis kizimi ve agkiordu. Neyse bende aldim eve geldim ögretmeni bisey demedi bende bisey demedim. Cunku tam anlamadim. Iyi gecti dedi ögretmeni falann. Oglum dedi anne Mehmet iteklemis bende ögretmene dedim ve Mehmet i ordan aldi ögretmen. Iyi dedim oglum.

Sizce yarin ögretmene yarin diyimi gözunuz ustunde olsun die? Yoksa bidaha olursa ozaman mu söylim?

Yada esimi yarin desin almaya gittinde?

Ilk defa oldu. Yani bidaha olur die korkuyorum tabi ki cocuklar ama buyuklerin gözu ustunde olsundie.

Sizce ne yapim 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (393 puan) tarafından

Okul burası ve butun cocuklar hepsı aynı yasta 

Yanı esiniz ne konusucak cok sacma

-Reklam-
0 oy
önce (1,961 puan) tarafından

iyide cocuklar zaten boyle oynuyor. yani itip kafasi gozu yarilacak sekilde dusurmediyse uyaracak durum yok. senjnkide baskasini itiyordur oynarken. olabilir yani. ogretmen nerde mudahale edecegini bilir. her   cocugun hareketine gore bir veliden sikayet alsa gunde 20 sikayet alir ogretmen . yani abartilacak durum yok. senin sikayetin uyarin onemli degil onemli olan vocuguna kendisini korumasini ogreteceksin .

0 oy
önce (1,879 puan) tarafından

Bence öğretmene söyleyecek el atacak durum yok. Çocuklar bu şekilde oynuyor genelde 

0 oy
önce (866 puan) tarafından

Çocuk bu koşuyor zıplıyor çarpışıyor hepsi aynı öğretmen ne yapabilir put gibi çocukları oturtcak mı şu öğretmenleri biraz salsanız mı artık 

0 oy
önce (3,841 puan) tarafından

Yok ya öğretmenler gerekeni yapıyor o da aynı yaşta sonuçta olabilir ama bir daha olursa konuş bide kızın ağlarken sormalıydın öğretmene o şekilde laf arasında aman dikkat falan diyebilirdin ama şimdi ayriyete bu konuyu açmak olmaz gibime geldi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 197 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sumeyyesumeyye (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 572 göst.
0 oy
3 cevap 303 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif21 (2,657 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 490 göst.
17 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yarin (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,851 soru

24,336,136 cevap

345,862 kullanıcı