0 oy
198 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (28 puan) tarafından

Arkadaslar kizim 4 yasinda, krese gidior oglum da ayni kreste 5 bucuk yasinda

Almaya gittimde kizim agliyor du. Dedi anne Mehmet beni itekledi.yani kizimi itmis.ve agkiordu. Neyse bende aldim eve geldim ögretmeni bisey demedi itekleme ile ilgili. bende bisey demedim. Cunku tam anlamadim. Iyi gecti dedi ögretmeni falann. Oglum dedi anne Mehmet kardesimi iteklemis bende ögretmene dedim ve Mehmet i ordan aldi ögretmen. Iyi dedim oglum iyi yapmissin.

Sizce yarin ögretmene yarin diyimi gözunuz ustunde olsun die? Yoksa bidaha olursa ozaman mu söylim?

Yada esim mi yarin desin almaya gittiginde?

Ilk defa oldu. Yani bidaha olur die korkuyorum tabi ki cocuklar ama buyuklerin gözu ustunde olsundie. Walla artik biktim baskalarinin cocuklari benim cocuklari dövemesi iteklemesinden. Iyice biktim ek sevmedigim sey. 

Sizce ne yapim 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (2,187 puan) tarafından

Kusura bakmayın yada bakabilirsiniz ama bu kadar abartmaya ne gerek var çocuk onlar ufak tefek itişme olabilir şiddet olmadığı sürece öğretmenler her şeyi size saniye saniye rapor vermek zorunda değil öğretmenin bilgisi varmiş zsten böyle ufak meseleler için öğretmenleri darlıyorsunuz sonra öğretmen velilerle iletişim kurmak istemeyince öğretmenleri burnu havada olmakla suçluyorsunuz ama dönüp kendinize bakmıyorsunuz biz ne yaptıkta öğretmenler böyşe davranıyor diye 

önce (28 puan) tarafından

Dogrudur canim ama yani anne yuregi.bugun itekler yarin döver.oyuzden korkuyorum canim.benimki dövmuyorsa baskasinin cocuguda benim cocugumu dövemez.ögretmenlerin görevi göz kulak olmak ve izin vermemek. Tabiki cocuk bunlar. Ama benimkiler hassas etkilenir die korkuyorum. Oyuzden canim. Bidaha olursa artin soylerim.insallah hic olmaz 

önce (2,187 puan) tarafından

Şiddet farklı bakın şiddet oldugunda öğretmenler size bildirmiyorlarsa yada gereğini yapmıyorlarsa o zaman haklısınız ama itekleme çok ufak ve çocuklar arasında normal görülen davranışlar bunlar için öğretmene uyarı yapılmaz size ters tepki verir öğretmen 

Tamam canim cok tesekkur ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (3,484 puan) tarafından

Öğretmenle konuşacak kadar büyük bir mesele değil. Sınıflarda itme kakma illa oluyor

Öyle canim bende anliyorum ama daha da ilerlemesin die. Ondan korkuyorum.bugun itekler yarin döver. Benimkiler dövmez kimseyi ama hasaslar biri dövunce itekleyince. 

Ama bisey demem bidaha olursa ozaman dimi canim 

önce (3,484 puan) tarafından

Evet aynı çocuktan sürekli bu tarz şikayetler gelirse söylersiniz. Kızım her gün başkasını şikayet ediyor mesela ama ertesi gün de güzel bahsediyor

0 oy
önce (299 puan) tarafından

Ey allahimmmm bacım ufak bir itekleme hepi topu her okulda her ogrneci arasında olur bunlar yarın unutur oynarlar hatirlamazlae bile birdaha olursa ozaman gerekeni konuşursun şuan abartmanin anlamı yokki

Öyle canim ama ne bilim benimde en hassas noktam bu. Sinirlerim ve moralim bozuluor en ufak biseye. Ilerleyecek die korkuyorum ya hergun cocugumu döverse die endiseliyim.  Ama bidaha olursa söylerim

0 oy
önce (601 puan) tarafından

Bunu bile sorun ediyorsanız çocuğu eve kapatsaydınız 

Haha ama kzim aglioyordu ve anne beni itekledi diye agliordu.ben görmedim. Bende sandig beni gördu die aglior. Ama tamqm canim bidaha olursa ozaman derim. Biraz hassaskm canim ya sinirlerim kalkiyor ve moralim bozuluor blyle sryler cocuklarima olunca. Bilmiylrum benimde hassas noktam bu galiba

0 oy
önce (5,505 puan) tarafından

Yok devenin nalı derler abisi kardeşini evde sanki ilerlemiyor bu ne abartı birtek çocuk sanki sizde var 

0 oy
önce (25,744 puan) tarafından

Sınıf içinde itiş kakış olur birinin diğerini sürekli zorbalaması söz konusu değil bence ettirmiş diye söylemek yerine cocugunuz ile konuşun kendini korumayi öğretin gerekli durumlarda öğretmene söylemesini tembihleyin tekrarlanan bir durum olursa öğretmen ile konuşursunuz 

Evet canim aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 229 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sumeyyesumeyye (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 572 göst.
+1 oy
8 cevap 490 göst.
17 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yarin (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,488,868 soru

24,336,440 cevap

345,877 kullanıcı

...