0 oy
75 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (521 puan) tarafından

Merhaba hanımlar 2 oğlum var çalışıyorum . Çocuklarda okula gidiyorlar. Ben 2 gibi eve geliyorum. Büyük oğlum 3 gibi gelirim 1. Sınıfa gidiyor. Küçük oğlum 4 yaşında bazen 4 te ben almaya giderim bazen babası alır 5  gibi gelirler. Evde yemek temizlik çok zor yetişiyor . Akşam eve girince her yer perişan oluyor sanırım güzel alistiramadim cocuklari. Eve gelince büyük oğlum gelene kadar yemek yapıyorum, sabah kahvaltı masasını yatakları vs toparliyorum. Oglum gelince yemek yer ödevini yapar babası gelene kadar.  Sonra eşim gelince yemek yeriz 7-8 gibi. Bulaşık vs derken sürekli bı kosturmacayla geçiyor çalışma saatim kısa olmasına rağmen yetiştiremiyirum. Ve çok yorgun hissediyorum kendimi. Sizde durumlar nasıl? Ben sanırım tembel bir insanım. Temizlik olayı çok yoruyor. Gece silsem yerleri sabah bir tur ev içinde dolaşalım her yer toz oluyor saç dökülüyor.  Kitap okumaya çay içmeye vaktim olmuyor. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (8,133 puan) tarafından

eşinin yardımcı olması gerekiyor. 

önce (521 puan) tarafından

Yani kendiliğinden bir iş yapmaz ama sorumluluk verdiğimde görevini yerine getirir :)

önce (8,133 puan) tarafından

o zaman hep söyle hep yapsın 

-Reklam-
0 oy
önce (25,800 puan) tarafından

Ben de yarım gün çalışıyorum genelde 12 16 arası ama öncesi sonrası okul ile ilgili hazırlık beni yoruyor tek çocuk ve yardımcı bir eş var ben de tembellik+ dağınıklık var o yüzden işim hiç bitmiyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 262 göst.
+3 oy
9 cevap 333 göst.
+1 oy
3 cevap 235 göst.
6 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 339 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler