Merhaba hanımlar 2 oğlum var çalışıyorum . Çocuklarda okula gidiyorlar. Ben 2 gibi eve geliyorum. Büyük oğlum 3 gibi gelirim 1. Sınıfa gidiyor. Küçük oğlum 4 yaşında bazen 4 te ben almaya giderim bazen babası alır 5 gibi gelirler. Evde yemek temizlik çok zor yetişiyor . Akşam eve girince her yer perişan oluyor sanırım güzel alistiramadim cocuklari. Eve gelince büyük oğlum gelene kadar yemek yapıyorum, sabah kahvaltı masasını yatakları vs toparliyorum. Oglum gelince yemek yer ödevini yapar babası gelene kadar. Sonra eşim gelince yemek yeriz 7-8 gibi. Bulaşık vs derken sürekli bı kosturmacayla geçiyor çalışma saatim kısa olmasına rağmen yetiştiremiyirum. Ve çok yorgun hissediyorum kendimi. Sizde durumlar nasıl? Ben sanırım tembel bir insanım. Temizlik olayı çok yoruyor. Gece silsem yerleri sabah bir tur ev içinde dolaşalım her yer toz oluyor saç dökülüyor. Kitap okumaya çay içmeye vaktim olmuyor.
eşinin yardımcı olması gerekiyor.
Yani kendiliğinden bir iş yapmaz ama sorumluluk verdiğimde görevini yerine getirir :)
o zaman hep söyle hep yapsın
Ben de yarım gün çalışıyorum genelde 12 16 arası ama öncesi sonrası okul ile ilgili hazırlık beni yoruyor tek çocuk ve yardımcı bir eş var ben de tembellik+ dağınıklık var o yüzden işim hiç bitmiyor
1,489,197 soru
24,340,937 cevap
346,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın