0 oy
140 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (524 puan) tarafından

Dun aksam mayaladim uzerini kapattim simdi actim hala sut gibi biraz koyulasmis ama yogurt gibi degil ne yapabilirim?

5 Cevaplar

+1 oy
önce (8,472 puan) tarafından

Sıcak su koy bir kaba. Suyun içine koy ,tekrar üzerini ört beklesin öyle olur inşaAllah

önce (524 puan) tarafından

Firini 50 derecede 5dk isitip kapattim. Firinin icine koydum 2 saat bekledi. Oldu gibi

-Reklam-
+1 oy
önce (8,091 puan) tarafından

fırını 100 dereceye ayarla, koy fırının içine bekle mayalanır

+1 oy
önce (191 puan) tarafından

Geçen bir yerde okumuştum, koyulaşmadığı zaman bir parça içine ekmek atıyormuşsun, bir kaç saat daha bekleyince koyulaşıyormuş. Hatta altında bir kaç yorum vardı deneyip tuttuğuna dair.

önce (524 puan) tarafından

Oyle bir seyi denemeye cesaret edemezdim firini 59 derecede 5 dk isitip kapattim icine yogusdu koydum 2 saat sonra cikardim. 

+1 oy
önce (54,463 puan) tarafından

su kaynat legene koy ustune de neyle mayaladiysan onu koy tutar

+1 oy
önce (1,278 puan) tarafından

Düşük ayarda fırına koy mayalanır 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 469 göst.
15 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde GizemK (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 321 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 799 göst.
10 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 581 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,488,936 soru

24,337,293 cevap

345,907 kullanıcı

...