+1 oy
723 göst.
önce Diğer kategorisinde (401 puan) tarafından

Eşimin benden önce 3 yıllık bir ilişkisi vardı, biz tanıştıktan 4 ay sonra da bitti.

Eşimin en yakın arkadaşının (şimdi de ortağı) düğünü var, evleneceği kadın da hem eşimin, hem eski sevgilisinin yakın arkadaşı. Zaten hep 4'lü takılırlardı. 

Düğün 19 Aralık'ta. Eşim damadın sağdıçı, arabamız da gelin arabası olacak, sabahtan Şile'ye gidip çekim yapılacak, akşam da düğün salonuna geçilecekti, eşim sonradan gelip beni alıp salona götürecekti öyle konuşmuştuk.

Bugün öğrendim ki gelinin sağdıcı da eşimin eski sevgiliymiş. Eşim, arabayı vereceğim ben gitmeyeceğim dedi, ama ben sorun çıkarmışım diye anlaşılır diye gururuma yediremedim. Saçmalama git bir şey olmaz dedim, ama şu an fark ettim ki kalbim sancıyor. 

Çevreleri ortak diye aynı ortamda bulunduğumuz oluyor, yine bu çiftin nişanında mesela...

Kadın ayakları üzerinde durmuş, mesleğinde iyi yerlere gelmiş seviyeli biri. Eşime zaten sonsuz güveniyorum. En başta kendine olan saygısına güveniyorum. Üzerinden de çok zaman geçmiş. Kıskanıyor muyum? Hayır. Ama neden uzun zamandır kendimi ilk defa bu kadar üzgün hissettim bilmiyorum. 

Eşim seviyordu onu, fakültenin gözde çiftiydiler. Belki de her şeye şahit olduğum için şu an böyle hissediyorum. Bilmiyorum. 

Gereksiz mi üzüyorum kendimi sizce? 

29 Cevaplar

+1 oy
önce (266 puan) tarafından

Kıskanmakta haksız değilsin eğer gerçekten zamanında birbirlerinde bir çekim hoslanti geercek bir aşk herhangi bir şey olduysa yan yana getirme ister istemez düşünürler 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,257 puan) tarafından

Offf bana geri kafalı diyebilirsin ama ben asla izin vermem. 3 sene az bir zaman değil. Her ne kadar eşime güveniyorum desende şeytan bu nefsi ağır bile basabilir. Ve bunları gelinle eski sevgili bile ayarlamış olabilir. Maalesef ben geri kafalı bir insanım hiç masum düşünmez eşimi de asla göndermezdim 😣

önce (401 puan) tarafından

Hiç o taraftan bakmadım mümkün değil yani öyle basit insanlar değiller. 

Gelin de nezaket gösterir, nişanımızda, düğünümüzde yanımızda oldu. kızım doğunca nişanlısıyla tebriğe geldiler. 

Ha yeterince yakın mıyız, değiliz. (Sadece kadınların anlayacağı bir mesafe var aramızda) ama bunu da normal karşılıyorum. Netice de en yakın arkadaşının eski sevgilisiyle evliyim. 

+1 oy
önce (891 puan) tarafından

Eşim kuzeniyle bir kaç ay konuşmuş ama annesi istememiş akrabadan kız almam diye öyle ayrılmışlar eşimin konuştuğu ilk ve tek kız arkadaşı da oymuş tabi 10 sene olmuş bunlar yaşanalı kız evlenmiş 2 çocuk sahibi olmuş ben kayınvalidemle yaşıyodum o kız farklı şehirde bi gün aradılar kızın annesi kız eşi çocukları felan geleceklermiş çok rahatsız olmuştum gelsin istemedim ama kaynanam öyle şer öyle kötü bi insan ki yuvamı huzurumu bozmasın diye ses çıkarmadım geldiler bi kaç gün kaldılar şimdi kendi evime geçtin geçenler de yine aradı biz şu şehre gidicez gelirken sana uğrucaz kabul etmedim eşim kafasını kaldırıp bakmaz bile yüzüne kızda evli barklı ama o kuşku beni yeyip bitirmişti demem o ki bazı şeyleri mecburiyetten kabul ediyoruz ama en çok zararı kendimiz görüyoruz aman o üzülmesin aman o kırılmasın derken biz paramparça oluyoruz 

önce (594 puan) tarafından

Nasıl yani dıştan gelip sizin evde yatılı misafir mi oldular. 

önce (891 puan) tarafından

Evet kayınvalidem kızın halası oluyo öyle değişiklik olsun diye gelmişlerdi 

Bilemedim ya ,eşimin kuzeninin görümcesi de eşimden hoşlandığını söylemiş bekarken,kız sürekli eltiminkahve icmeye çağırıyormus,bizimkilere oturmaya geliyormus. Eşim.bana daha yeni konuşmaya başladığımızda anlattı haberin olsun duyarsan sonra diye. Bu kız bizden sonra evlendi kayınvalideme davetiye vermisler. Kayınpederim şehir dışındaydı kayınvalidem gidelim dedi bizde piknikten gelmiştik eşimin ağzını açmaya firsat vermeden hemen dedim piknikten yeni geldik. Hemde davetiyeyi son gün verdiler gerek yok gitmeye diye. 

+1 oy
önce (160 puan) tarafından

Valla bacım ben olsam kendimi de eşimi de uzak tutarım. İnsandır ne olacağını bilemeyiz. 

Ben olsaydım gözümün önünde başka biriyle çift olan biriyle evlenmezdim. Hele ki uzun bir ilişkileri varmış 

+1 oy
önce (108 puan) tarafından

Kıskanman üzülmen gayet normal. İçin huzursuzsa eşinden rica et sağdıç olmasın. Hem sağdıçlar genelde çift olur burada bir arkadaş daha yazmış. Bilmiyorum benim şahsen hiç hoşuma gitmezdi. Göz göze gelecekler belki akıllarına eski anıları gelecek, çevrede onları tanıyanlar tekrar yakıştıracak falan çok sinir bozucu 

+1 oy
önce (11,746 puan) tarafından

Senin kadar kibar olamıyorum net çok kıskanırdım ama dediğin gibi gitmesede olmaz gerçekten zor bir durum olmuş

+1 oy
önce (6,959 puan) tarafından

Bende hep diyordım eşime kendimden daha çok güveniyorum derdim ama aldatıldım bacım boşandık . Hayat bana kendinden başka hiçbir kimseye hiç güvenmemem gerektiğini tokat gbi vurdu yüzüme . Eşin zaten gtmicem demiş sen niye gt diyorsunki erkekler dürtüleriyle hareket ediyorlar bir anlık bir yakınlaşmada evli olduğunu bırak çocuğunu bile düşünmüyor erkekler . Belki şuan söylediklerimden dolayı üzüldün ama bu böyle dost acı söyler . 

0 oy
önce (5,615 puan) tarafından

Eşini kıskanıyorsun. Hepsi bu. Sen de git yanlarında olsun bitsin

0 oy

İlla ki birsey olur konuşulur yada ne bileyim gelinden damada falan verilecek birşey olur iletişim kurulur bunu ne ben isterim,ne de aynı durumda benim gitmemi eşim ister. O yüzden net bir şekilde gitme istemiyorum derdim ben. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 715 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 534 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatice Beren (166 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 2,209 göst.
+2 oy
19 cevap 820 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,677 puan) tarafından soruldu