+1 oy
133 göst.
önce Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından

Takip eden anneler varsa Bu konuyu zaten biliyor Yoksa da Kısaca anlasınlar diye yazıyorum Bebeğim 37 +6 da planlı bir şekilde sezeryan doğumla dünyaya geldi Doğduğunda cigerinde ki suyu atamamış Burundan oksijen vererek atmasını sağlamak istediler ama maalesef olmadı Göğsü 1 buçuk cm söndü göğsünün altına kesi atılıp tüp takılması gerekiyordu ama meselef sözde özel hastaneden bir tüp bile yoktu Bebeğimi acil olarak sevk edilmesini istedik Devlet hastanesine sevk oldu Tüpü takıldı ağızdan oksijen verilerek entübe edildi Bu süreçe korku ve üzüntüyle başlasamda günün sonunda güçlü olmamam gerektiğini kavramak durumunda kaldım Ağlamanın bebeğimin için hiç bir şey ifade etmeyeceğini O minik ellerine küvezin içinde dokunca acı bir şekilde anladım Bu gün doğumunun 4. Günü Düzenli olarak süt sağmaya bebeğimi umutla beklemeye başladım Bu süreci atlatacak buna inanıyorum Lütfen sizde.onun küçük savaşan bedeni için dua etmeyi unutmayın Allah hepinizden razı olsun 

5 Cevaplar

0 oy
önce (90 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bebeğimin kanlarını almışlar düşük çıkmış 

Elimden bir şey gelmiyor Güçlü durmaya çalışıyorum ama içim yangın yeri Bu belirsizlik beni yiyip bitiriyor Allah rızası için Daha önce bu durumu yaşayanlar bana yazsin dua etsin Yoğun bakım kapısında beklemek istiyorum Ama Sütümü etkiler diye gidemiyorum Ama içim el vermiyor bebeğimi yanlız bırakıp gelmek yüreğimi yakıyor Yarabbim sen yardım et 

önce (33,103 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin onu size bağışlasın 

-Reklam-
0 oy
önce (2,822 puan) tarafından

Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah canım 

0 oy
önce (2,689 puan) tarafından

Canım iyileşir inşallah merak etme eltimin bebeği de öyle olmuştu senin bebeğinden daha küçük bir haftada doğmuştu hatta ve tüp takılmıştı yaklaşık 1 ay yoğun bakımda kaldı ve şuan görsen tam bir tosun paşa maşallah. İçini ferah tut,Allah şifalar versin 🤲🏼 

önce (90 puan) tarafından

Kanlarına baktım e nabızdan düşük çıkmış Ben evde oturup süt sağmaktan başka bir şey yapamıyorum 

Çok çaresizim lütfen dualarınızı eksik etmeyin içim yanıyor 

0 oy
önce (1,401 puan) tarafından

Rabbim şifa versin size bağışlasın acısını göstermesin 

0 oy
önce (11,746 puan) tarafından

Okurken yüreğime dokundu Rabbım şifa versin inşallah bian önce kavuştursun sağlıkla.

Rabbım kimseyi o yoğun bakımda kapısında bekletmesin 1 hafta bende bekledim acısını bilirim resmen içim yangın yeriydi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 285 göst.
14 saat önce Diğer kategorisinde Annelikkkk4 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde terslale (3,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 948 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 671 göst.
5 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evinkstk (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,976 soru

24,337,957 cevap

345,925 kullanıcı

...