Takip eden anneler varsa Bu konuyu zaten biliyor Yoksa da Kısaca anlasınlar diye yazıyorum Bebeğim 37 +6 da planlı bir şekilde sezeryan doğumla dünyaya geldi Doğduğunda cigerinde ki suyu atamamış Burundan oksijen vererek atmasını sağlamak istediler ama maalesef olmadı Göğsü 1 buçuk cm söndü göğsünün altına kesi atılıp tüp takılması gerekiyordu ama meselef sözde özel hastaneden bir tüp bile yoktu Bebeğimi acil olarak sevk edilmesini istedik Devlet hastanesine sevk oldu Tüpü takıldı ağızdan oksijen verilerek entübe edildi Bu süreçe korku ve üzüntüyle başlasamda günün sonunda güçlü olmamam gerektiğini kavramak durumunda kaldım Ağlamanın bebeğimin için hiç bir şey ifade etmeyeceğini O minik ellerine küvezin içinde dokunca acı bir şekilde anladım Bu gün doğumunun 4. Günü Düzenli olarak süt sağmaya bebeğimi umutla beklemeye başladım Bu süreci atlatacak buna inanıyorum Lütfen sizde.onun küçük savaşan bedeni için dua etmeyi unutmayın Allah hepinizden razı olsun
Bebeğimin kanlarını almışlar düşük çıkmış
Elimden bir şey gelmiyor Güçlü durmaya çalışıyorum ama içim yangın yeri Bu belirsizlik beni yiyip bitiriyor Allah rızası için Daha önce bu durumu yaşayanlar bana yazsin dua etsin Yoğun bakım kapısında beklemek istiyorum Ama Sütümü etkiler diye gidemiyorum Ama içim el vermiyor bebeğimi yanlız bırakıp gelmek yüreğimi yakıyor Yarabbim sen yardım et
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin onu size bağışlasın
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah canım
Canım iyileşir inşallah merak etme eltimin bebeği de öyle olmuştu senin bebeğinden daha küçük bir haftada doğmuştu hatta ve tüp takılmıştı yaklaşık 1 ay yoğun bakımda kaldı ve şuan görsen tam bir tosun paşa maşallah. İçini ferah tut,Allah şifalar versin 🤲🏼
Kanlarına baktım e nabızdan düşük çıkmış Ben evde oturup süt sağmaktan başka bir şey yapamıyorum
Çok çaresizim lütfen dualarınızı eksik etmeyin içim yanıyor
Rabbim şifa versin size bağışlasın acısını göstermesin
Okurken yüreğime dokundu Rabbım şifa versin inşallah bian önce kavuştursun sağlıkla.
Rabbım kimseyi o yoğun bakımda kapısında bekletmesin 1 hafta bende bekledim acısını bilirim resmen içim yangın yeriydi
1,488,976 soru
24,337,957 cevap
345,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın