Kızlar ankarada sular kesilmeye başladı tabi yine altındag mamak da başlamış zenginlerin orda var onlar kullanıyor biz neden kullanmıyoruz onlar kullanınca bitmiyormu anlamadım kesiliyorsa tamammen kes hakkaniyet olsun perdeler felan yıkanacaktı ne zaman gelecek bakalım gece vereceklermiş bu arada rezidans da oturanların deposu var onların hiç gitmiyor sizde durum ne
Suyu hiç gitmiyor değil kendin demişsin depoları var diye. Biz de Çukurambar'da oturuyoruz gelir seviyesi yüksek bir muhit bizde de kesintiler elbette var. Depo suyu yetmezse burada da kesiliyor. Öyle zenginin suyu kesilmiyor diye bir durum yok, manipülasyon olur bu dediğin.
Zaten Ankara'nın çok büyük bir kısmı Çankaya. Zengin dediğin kesim de Çankaya'da oturuyor ve en çok kesinti orada oluyor. ASKİ web sitesinden takip edebilirsin.
Uyduruk bilgilerle doldurmayın kendinizi.
Ben o anlamda demedim ne olursa hep altındag o yüzden dedim
Hayır işte öyle değil. Gidin bakın kesinti duyurusuna, her ilçede her mahallede sırayla kesiliyor. En çok da Çankaya mahallelerinde çünkü en büyük ilçe orası. Altındağ'la kimsenin zoru yok yani.
Aman öyle olsun bol hayırlı yagmur yagsında su olsun hiçbir yerde kesilmesin kimse zor durumda kalmasın
Kardeslerimden biri bahcelide bir cukurambarda su kesiliyor ilk kez senden duydum bu bilgiyi. Yazin damacana siparis edip dus aldilar
Bilmiyorum haberlerde bile söyleniyor altındag ve mamakda diye
E o zaman bizim cocuklar yalan söylüyor
Niye yalan söylesinler öyle demedim duydugumu dedim
Bende Mamak'ta oturuyorum binanın deposu var suların kesik olduğunu annemden öğreniyorum muhitle alakası yok bence bi tanıdığım Zengin kesimde oturuyor ev yüksekte diye su çıkmıyor depo var ama kullanamiyorlar farklı farklı sorunlar canım
Aynen depo çok iyi bişey
Suyun zenginlikle ne alakası var ya 😂 adamlar depo kullaniyodur sizde alın depo doldurun koyun kesilince kullanın madem
Ah binadakiler alsa ne iyi olur biz kiracıyız hakkımız yok canım
Elbette oralarda da kesiliyodur ama su deposu var çoğunlukta ben o bölgede otururken bizim de su deposu vardı su kesintisi olsa da sorun yaşamazdık şuan Altındağ bölgesinde oturuyorum binanın su deposu var ama hidrofor da sıkıntı var Manuel olarak aktif edebiliyoruz sadece kendiliğinden açılmıyor su kesilince
Oda yeter okadar olsa bulaşık çamaşır çok zor oluyor kesilince
Bizimde gece kesildi şimdi var
Bizimde var şükür inşallah kesilmez
Daha gecen bunu bende soyledim esime olan garibana oluyo kayinvalidemler siteden daire aldilar hic kesinti yasamadilar biz cekiyoruz boyle
Aynen canım yapacak bir şey yok
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın