Merhaba kızlar benım kızım 10ay 1haftalık dogdugundan çeşitli emzıkler denedım emmedı bende ısrar etmedım. 10ayına 1hafta kalmış ustten ılk dişi çıktı. Sonra 1hafta ıcınde 2tane alttan çıktı. Şimdi yıne usten cıkıyor gecelerıde huzursuz oluyor.ard arda dıslerını cıkardı 1haftadır emzık emmeye başladı baya emıyor ıstıyor ben ama ıstemıyorum alısmasını sonradan bırakmak zor oluyor versemı vermesemı bılemedım.@SanalAnne sen ne düşünüyorsun bu konuda
Tesekur ederım @sanalAnne oğlumda zor buraktırdım 3yasında kızımında bagımlı olmasını ıstemıyorum ama rahatlatıyor diyende vermek ıstıyorum
Bence verme, 1 yaşından sonra çocuklar asla emzik bırakmak istemiyor. Kendine eziyet etmiş olursun
Oğlumda 3yasına az kala zor buraktırdım çok cabaladım o yuzden vermek ıstemıyorum ama rahatlatıyorda
Benim kızım emzik kullandı, 11 aylıkken bıraktırdım. 11 aylık olmasına rağmen en zor emziği bıraktı , günlerce uyurken evin içinde tepindi. O yüzden 10 aylık olsa asla başlamazdım
Gece bazen aglıyor uykuda zor sakınlestırıyorum emzık verırken uyuyor
e ver tabi maden bulsan hazineler bulsan bukadar sansli olmazdin ne mubarwk bir insansin ki nasip olmus omrunun 1 bucuk senesi kurtulur en azindan . ben 14 aya kadar denedim her marka her model resmen dort bes tane cevrek altin alinirdi cope attigim emziklerle
🤣ya vereyımı kararsızım sonrasında buraktırması zor oluyor
Elim ayağım ağlayınca tep gitsin ağ,ina😂
Her aglayınca deyılde gece aglayınca vermek ıstıyorum bazı gecelerı uykuda aglıyor emzık verınde uyuyor
Sadece uyku da diş ağrı döneminde vereceksen neden olmasın işini kolaylaştırır
Ama alışkanlık yapmasınıda ıstemıyorum o yuzden tek uykuda vermeyı dusunuyorum
Ya bnm kızımda aynı bu yasta uyku uyumuyor 2 dişi alttan cıktı keske bnmkide emzik tutsa çünkü emziriyorum hep her agladgnda
Benımkıde kendılıyınden tutdu dıslerınden dolayı herhalde
1,489,197 soru
24,340,937 cevap
346,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın