Anneler cocugunuz neler yediniz sabah olsun bi saatlerde olsun.
Krep yaptım arasına çikolata sürüp yediler. Az önce de dün yaptığım meyveli kapkek vardı 1 er tane onları yediler
Kızım 2 yaşında sabah yumurta domates salatalık peynir yedi az öncede dünkü yemek vardı bulgur pilavı ve tavuklu yemek yedi
1 yaşından sonra her çocuk ne yerse yedirdim. Bugün omlet, kuru domates, peynir, avokado, tahin pekmez yedi. Bir dilim de tam buğday ekmek.
Üstüne de badem, kuru dut, kuru üzüm ve yaban mersiniyle cila yaptı. Öğle yemeğinde erişteli yeşil mercimek çorbası içti. Akşama Allah büyük 😂
Aha da ne yapsam diye düşünüyordum, erişteli yeşil mercimek çorbası yapacağım, teşekkür ederim.🙃🙂
Hahaha afiyet şifa olsun 😋
Teşekkür ederimm
Sabah yumurta hasladim 2 dilim kasar 4 tane zeytin 2 dilim salam 1 dilim ekmek de tereyagi balli ekmek yedi 1 bardak bile yoktu meyve suyuyla birlikte ama gel bi de bana sor nasil yedi sonra dayisi geldi jelibon getirmis 2 tane ondan yedi sonra da kuruyemis yedi ceviz findik badem kaju baska da bisey yemedi aslinda oglen yemegi yemesi lazimdi ama bugun biraz kaydi saatler
Geç kalkıyor benim çoçuklar
Kızım üç buçuk yaşında
İki ispanaklı bir sade pankek bir armut doğradım yedi
Oğlum iki yaşında bi kâse kıymalı sebze çorbası içtı bi ispanakli pankek yedı
Pazara indik
Birer küçük salatalık yediler
Eve çiktık bi muzu böluşup yediler şimdi odalarına getirdim uyumalarını bekliyorum
Sabah birlikte melemen yedik mandalina muz yedi süt içti şimdi de bamya yaptım biraz ondan yedi üzüm suyu kaynamıştım onu içti ha Bi ara markete gidip geldik ordan şu krakerli çikolatalar varya biskolatının ondan yedi birazda yoğurt oğlum 3.5 yaşında
3.5 yasinda (04.03.2022)
Bugun için
Sabah 10 da kalktık
4 tane pankek icine cikilota sürdüm
Yarim domates
1 bardak el sıkımı Meyve suyu
Küçük bir Peynir
7 8 zeytin
2 ısırık muffin Kek
1 tane ceviz
13.00 da
1 tane elma