+1 oy
706 göst.
önce Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından

Kızlar ben 23 yaşındayım özel bir hastanede doğdum benim zamanımda ultrasonda cinsiyette öğreniliyormuş tabii ki de siz kaç yaşınızdasınız evde mi doğdunuz hastanede mi doğdunuz ve o dönemde ultrason var mıymış

48 Cevaplar

+1 oy
önce (25,756 puan) tarafından

Evde ebe bile görmemiş kardeşlerim var benim bana komşu köyden  ebe getirdikleri için şanslı sayılırım 20 li yillarda doğanlara ultrason tabiki yetişir 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,485 puan) tarafından

93lüyüm, annemin ilk doğumu benim. Utanmış hastaneye gitmemek için çok çabalamış ama yine evde doğuramamış, mecbur hastaneye gitmiş orda da suni sancıyla anca doğurmuş. Hastane de yeni yapılmış, orda doğan ilk bebek benmişim. Bana hamileyken bir kere ultrasona gitmiş onda da erkek demişler. 96lı kardeşimde hiç gitmemiş doktora, onu da evde doğurmak istemiş o da olmamış. 

+1 oy
önce (2,657 puan) tarafından

2001 de doğdum.O zamanlar maddi durumlari çok yokmuş ailemin.Doğumum riskli diye özel hastaneye göndermisler.İstanbulda özel nene hatun hastanesi.Ultrason falan her şey varmış bide mesela ebenin adı doğum saati hatta benim ayak izimi bile kağıda basıp vermişler.Hâlâ saklıyorum :)

+1 oy
önce (346 puan) tarafından

97liyim evde doğmuşum annem. Babannem hastaneye yollatmamis 

önce (601 puan) tarafından

Hep bu babaanneler yokmu 

0 oy
önce (24 puan) tarafından

2005liyim evde doğdum kordonum boynuma dolanmış mosmormuşum ağzıma üflemişler yatış günü vermişler ben 4 gün erken gelmişim cinsiyetimi biliyorlarmış

Köyde yaşadığımız için hastaneye yetişmek mümkün olmamış araba yok bişey yok fakir bir ailede büyüdüm babam da uzaktaymış çalışıyormuş

önce (5,612 puan) tarafından

Aha bu ben ben 1985 doğumluyum tabi köyde doğmuşum. Kordon boynuma dolanmış mosmormuşum. O kadar küçükmüşüm ki yengem kağıt havlu rulosu kadardın anca der. Ama tabi hastaneye götüren olmamış ölmemişim de . 40 yaşındayım şükür. Senden 20 yaş büyüğüm. 

0 oy
önce (351 puan) tarafından

Annem rahmetli hep derdi tam ameliyata alacaklardı beni sen ameliyathane kapısında doğdun diye canım anam mekanın cennet olsun 

önce (92 puan) tarafından

Amin başınız sağ olsun 

önce (351 puan) tarafından

Allah razı olsun kardeşim 

0 oy
önce (3,727 puan) tarafından

5.çocuğum hepimiz kız dayımın hiç çocuğu olmadı o yüzden beni istemiş kız olursa ver erkek olursa senin olsun demiş bizimkilerde şaka sanmış tamam felan demişler hastanede doğmuşum  dayım da gelmiş zaten kız olduğumu duyunca hemen anneme demiş emzirme kucağına alma kokusunu alırsan veremezsin diye tabi orda kavga çıkıyor dayım annemlerle küsüyor kavga felan derken kimliğim 1 ay geç çıkıyor,barışıyorlar o sırada dayım adını ben koyayım o zaman diyor adımı İnci koyuyor babamda göbek adımı Sümeyye koyuyor ☺️normalde 21 aralık 94lüyüm ama kimlikte 25 ocak 95 yazıyor 😅 benden sonra 1 erkek oldu 😅  biraz hikayemide anlatayım dedim 🤭

önce (124 puan) tarafından

Sonuç dayıdan büyüdün annede mi 😁 merak ettim

önce (3,727 puan) tarafından

Yok kız tatlıya bağlandı tabiki ailemle büyüdüm 😅

0 oy
önce (57 puan) tarafından

96yılında hastanede dogmusum ama ultrasona gıtmemıs galıba annem hatırlamıyorum öyle birşey dedıyını

0 oy
önce (2,064 puan) tarafından

27 yaşındayım ultrasona filan gitmemiş sanırım çünkü gitmiş olsa ikiz olduğumu bilirdi ama hastahane de doğumuş normal doğum olmuş ama kimse bı ikizimin olduğunu bilmiyormuş hemşire hastayı kaybediyoruz diye bağırmış sonra anneme anestezi vermişler tabi o an ikizim ölmüş ama annemden yıllarca saklamışlar 

0 oy
önce (2,680 puan) tarafından

Evde doğmuşum sadece erkek kardeşim hastaende doğmuş 96 liyim

0 oy
önce (6,486 puan) tarafından

mutfakta doğmuşum 12 yaşındaki ablamla birlkte annem 12 saat boyunca hep uzanarak beklemiş eşim düşünüyormuş ebe gelmemiş çok yagmur yağ yormuş 8. Numarayim.ben en son 

önce (11,746 puan) tarafından

Ablana büyük travma olmuş senşn doğumun annenin o an sancı çekmesi üzüldüm ablana

önce (6,486 puan) tarafından

Valaa dyordu cocuklen ben yardım etmişim ama uyanık akılı o anlik neler hissetmiş hiç blmiyorim ben olsam kafayı yerdim

önce (11,746 puan) tarafından

Bende travma yaşardım 

0 oy
önce (124 puan) tarafından

98 li olarak evde doğdum , annem hep anlatır ilkbahar akşamı oldun diye 😍

0 oy
önce (537 puan) tarafından

Zeynep kamilde doğdum 😅 ama ultrason var mı yok mu bilmiyorum 

0 oy
önce (1,467 puan) tarafından

5 kardeşiz sadece 1 ablam hastanede doğmuş gerisi hep evde yani o zaman köyde yaşıyorlarmış biz köyde doğmuşuz ben kurban bayramında doğmuşum namaz vaktinde. Annem babannem falan ablam doğumuma yardım etmiş evde göbek bağımızı bile jiletle kendisi kesmiş anlatınca bile kötü oluyorum ablamda arada anlatır ama ondada kötü bir anı olarak kalmış küçükmüşler yani annenin doğumuna şahit olmakta değişik birşey. 

0 oy
önce (891 puan) tarafından

94 doğumluyum hastanede doğmuşum kurban bayramının 4 günü bitmiş gece 1 gibi felan doğduğumu söyler annem günlerden de çarşambaymış 

0 oy
önce (7,644 puan) tarafından

Annem beni evde kardeşlerimi hastanede Dünya ya getirmiş

0 oy
önce (1,935 puan) tarafından

Benim abim 95 li o hastahanede doğmuş doğumu çok uzun sürmüş ve sürekli muayene ettikleri için annem çok zorlanmış. Ben 98 liyim Beni evde kapının arkadasında 5 dk da doğurmuş. Abim küçükken bununla bile beni zorbalardı seni sevmiyolar evde doğdun diye 😀

0 oy
önce (412 puan) tarafından

98 doğumluyum evde doğmuşum ebem halla yaşıyor masallahi var kadının 100 yaşında var galiba turp gibi geziyor yiyor içiyor falan 

0 oy
önce (4,701 puan) tarafından

Annem evde doğurmuş 98 liyim. Ve ikiz olduğunu doğumda öğrenmiş. Sadece 8 aylıkken Sağlık ocağında hemşire senin ikiz gibi demiş o kadar. İkizim de ters gelmiss. Neredeyse bacağını. Kesiyorlarmis doğmuyor diye halam izin vermemiş ölse de sakat olmasın diye. Sonra ne olduysa düzelmiş doğmuş ama bacağı simsiyahmis sonradan düzelmiş bu da çok garip bir dogum anısı 😄

0 oy
önce (8,921 puan) tarafından

Mahalledeki ebe sağolsun yokmuş hastanede doğmuşum 🤣 tabi ben hissetmesem bile annem orda bile rezil olmuş hastanede hastaneye giderken 🥹

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 319 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,136 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gencanne (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 593 göst.
17 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,372 puan) tarafından soruldu
+2 oy
86 cevap 2,067 göst.