0 oy
244 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,868 puan) tarafından

Kızlar 3 buçuk yıla yaklaştı sezeryan olmam 

Şuan ikinciye hamileyim doktorlar normal doğum önerirmi yoksa direkt sezeryanmi yaparlar 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (4,701 puan) tarafından

Valla bir Turkiyede var bu. Burada ilki sezeryan olan tüm arkadaşlarıma önce ssvd için uğraşıyorlar en son çare sezeryana alıyorlar 

önce (2,187 puan) tarafından

Orası ile Türkiye bir mi acaba en önemli soruyu kendinize sormayı unutmussunuz 😃

önce (9,868 puan) tarafından

Yurt dışında kesin yaparlar diyordum :)

Yurtdışında sezeryan olmak nerdeyse imkansız çatır çatır normal dogum yaptırıyorlar hatta yok bebek ters yok çatı dar olayları bahane ters gelen bebeği elle döndürüyorlar

önce (4,701 puan) tarafından

Burada 1 arkadaşım ilk bebeginde sezeryan oldu. Artık bebeğin kalbi yavaşlamaya başlayınca mecbur aldılar tabii, ben valla bebegin kilosunu bile bilmeden dar çatıya rağmen çatır çağır dogurttular. Bir arkadaşım 4. Sezeryani olacak 3. Cocugunda bayagi denemisler normal icin olmayinca sezeryana dönmüşler, hala normal deneriz başta demişler bu 4. Cocuk icin. Diger arkadaşım da 2. Doğumu, ilki Türkiyede sezeryan olmuş bebek 4 kilo ve 40. Haftayı geçmiş diye. Burada yine önce normal deneyeceğiz dedi doktor. Yani gerçekten çok zor ihtimal. 

Yurtdışında her ne sebeple olursa olsun ilk yöntem normal dogumdur önce onu denerler Türkiyedeki gibi saçma sapan gerekçelerle sezeryanı dayatmazlar bu yüzden türkiye dünyada ve Avrupa'da sezeryan konusunda liderdir

-Reklam-
+1 oy
önce (8,095 puan) tarafından

bunu yaptıracak doktor bulman lazım. her doktor yapmaz. bi de bebeğin gelişimi ve senin durumun dq önemli 

İnstada bir doktor varmış ilk oğlumu dogurdugum hastanede ordada oğluma sütümü vermemelerinden dolayı şikayetçi olduk güvenemiyorum da bilmiyorum 

+1 oy
önce (66 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Özel hastane doktorlarında arayıp da bulacaksın onu. Çoğu cesaret edemez. Ve yine çoğunun da kolayına gelir.

Tek bir özel var orda doğurdum ilk oğlumu sütümu vermemelerinden dolayı şikayet ettik güvenemiyorum ama bilemiyorum doktor da aynı değil kararsızım 

+1 oy

Devlet hastanesi yapmaz özel hastanede her doktor yapmaz özel hastanede ssvd doktoru bulup en başından itibaren onunla ilerlemeniz gerekiyor eğer şartlarınız uygunsa ssvd yaptırır doktorunuz

Başka ilde tek doktor varmış onuda instada gördüm ilk oglumu o özelde doğurdum bazı sebeplerden şikayet ettik onları güvenemiyorum onlarada başka yapan varmı bilmiyorum 

+1 oy
önce (5,237 puan) tarafından

Çoğu doktor risk alıp yapmaz normal doğum. Ama mümkün ben yaptım araları 3 yas bile yoktu. Ama sen istiyorsan ssvd yapan bir doktor bulman lazım onlar da aşırı pahalı. 

İlk oğlumu ozelde doğurdum oğluma bakımları konusunda şikayet ettik onları sonra geri çekti eşim nedense ondan orayada gitmek istemiyorum bilmiyorum yaa

+1 oy
önce (911 puan) tarafından

Ayy aynı durumdayız kizz benim ki de 3 yıli geçti yavrumun doğumuna kadar 3 buçuk yıl geçmiş olacak Allah'ın izniyle aminn  pazartesi gözükecem ben soracam öğrenince sana dönerim özelde gözükecem ben fiyat nasıl olur hiç bilmiyom

Bende doktoruma sorucam canım bizim burda özel yok başka ile gitmiştim 1000 TL idi fiyati

+1 oy
önce (3,844 puan) tarafından

O galiba doktora bağlı ben tam 2,5 yıl sonra normal yapmıştım hiç sorun değil demişlerdi

+1 oy
önce (249 puan) tarafından

Acaba risk ne de yapmiyolar seeryandan sonra norml dogumj 

+1 oy
önce (3,807 puan) tarafından

Devlette asla normal yapmazlar, otomatik sezaryen olursunuz. Ama özelde ssvd yapan bir doktor bulursanız yapabilirsiniz. Bunun içinde sizin ve bebeğin durumuda önemli. Bazen ne kadar isteseniz bile normal olmaz. Bence doğum şeklini bebek kendisi seçiyor çoğu zaman

+1 oy
önce (8,323 puan) tarafından

Ben 95 yılında sezaryen doğmuşum kardeşim 99 yılında normal doğmuş yani o zamanlarda bile bu oluyormuş neden olmasın 

+1 oy
önce (15,084 puan) tarafından

Sağlıcakla kavuştursun inşallah 🙏 

Burda biri vardı , unuttum nickini 

+1 oy
önce (12,139 puan) tarafından

Ben olsam cesaret edip riske atmazdim. 

Benim 2 sezeryan doğumum var aralari 22 ay hiç normal doğumun bahsi bile açılmamıştı😂

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bosver (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 546 göst.
0 oy
2 cevap 253 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Zisan (1,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.

Kategoriler