Hayat ne kadar zorr herkes için. Oğlum hasta ve ben onu bırakıp işe geldim kalbimde bir yumru hisediyorum. Nasil rahatlatıyorsunuz içini ben başaramıyorum. Iyi bakıldiğından eminim eşim bugün izinli doktora götürecekler. Babaannesi dedesi çok iyi bakıyorlar. Maddi olarak çalışmak zorumdayım. Evde yapabileceğim bir iş olsa hiç düşünmem eve geçerim.
Biraz dertleşmek istedim sadece
Çocuk bu. Hasta olacak elbette. Böyle böyle büyüyecekler. Büyüdüğü zaman vay ben hastaydım annem işe gitti demeyecek. Ben de çalışıyorum, iyi ki de çalışıyorum. Güçlü anne çocuk bağınız varsa hiçbir şey olmaz muhabbetinize endişe etmeyin. Ayrıca bu çocuğun tek ebeveyni siz değilsiniz. Bırakın babası da baksın, ilgilensin. Baba oğul ilişkileri için de bir fırsat.
Haklısınız bende biliyorum. Onunla gecirdiğim zamanı değerlendiriyorum. Bazı insanlar baskı yapıyorlar iste cocugun hastayken anneye ihtiyacı var babayı ne yapsın diye.. Benimde annem koye gidiyordu öğretmendi babam getir gotur yapardi hastaneye.
Tesekkur ederrim gercekten iyi hisettirdiniz. Sağolun :)
İnsanlara bakmayın siz. Bana da neler neler dediler.
Siz hatta şükredin çok çok iyi durumdasınız. Evladınıza yokluğunuzu aratmayacak bir baba, sizin için de zor zamanda size omuz veren çok iyi bir eş var hayatınızda. Eşiniz, siz, eşinizin ailesi çok güzel bir takım olmuşsunuz. Maşallah kocaman. Böyle bir takımdan da mutsuz çocuk çıkmaz :)
çalışan annelerin en büyük sorunu bu zaten. şu an çalışmıyorum ama çalışan bir annenin evladıyım.
evet evde annemi özlediğim zamanlar oluyordu, emekli olsun diye gün saydığımı da hatırlıyorm. ama iyi çalışmış, iyi ki kendi para kazanmış. ben hastayken de gitmiştir işe muhakkak ama ben hatırlamıyorum, hatırladığım şey ise ne koşulda olursa olsun annemin bizle ilgileniyor olmasıydı. yemek hazırlarken gün içinde neler yaptığımızı dinlerdi, ezberlemeye çalıştığımız şiirlere yardımcı olurdu. gelip bizimle evcilik oynardı.
inan bugünler geçecek senin çalışıyor olman evladının çok hoşuna gidecek. annem bütün parasını bize harcardı.
Inanki bütün çalışan annelerin en büyük sorunu çocuğu hasta ama evde kim bakıyorsa ona bırakıyor ilk değilsiniz sonda olmayacaksınız keşke bütün annelerin ssk öde ip belli maaş alıp evde dursalar
1,501,152 soru
24,512,943 cevap
359,012 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın