sonra fanusta çocuk büyütmek isteyince biz suçlu oluyoruz 🤦🏼♀️
dayısı, dedesi, amcası, kuzeni kaçırır tecavüz eder. okulda zorbalığa uğrar.
sınava girer iyi bir lise kazar orda ergenlerin tacizine uğrar, topluca zorbalanır🤦🏼♀️
İstanbul erkek lisesi olayından beri aşırı sinirliyim. bu tarz şeyler de tuzu biberi oluyor
Birde çocuk tacize uğramış 🥺
ugramismi. bilac sayfada gordum haberi taviz tecavuz gibi birsey bekledim acikcasi. ama yazmiodu. benimde aklimdan ilk gecen o oldu yoksa niye kacirainki yegenini
X'de yorumlarda gördüm akrabası yazmış bende oradan biliyorum
Dayıyı bırak kimi öz babaya bile güven olmuyo bu zamanda. İnan her gün dua ediyorum Allahım çocuklarımızı korusun diye paranoyak yaptılar bizi
orasi ole oz babayi falan duyduk da hani dayi yani sonucta anneyle ayni kandannicabinda baba elin adami der girusmessin. insan annesini atamiosa dayisinida atamaz gibi nebilim
Hiç unutmadığım haberlerden biri anne babaya kızıp çocuklarını nehre atıyordu yani anası danası olmuyo bu işin insan olmak önemli olan
Ben bunun aıle ilişkileri ıle olduğuna yanı karakter yoksunu aileden zaten karakter yoksunu çıkar
Abime guvenmıceksem kime güvencem veya babama dedesine yanı ben bılırımkı abim babam dedesini amcam dayım boylr bırsey olmaz yanı
Dun babam yeğenime baktı annem yok butun gun babam baktı banyo yaptırmsı altını degıstırdı yanı aksam 8e kadar ne yanı İnsan dedesine emanet etmemekte kime edıcek
Kesinlikle katılıyorum. Ben gözü kapalı güvenirim erkek kardeşlerime bilirimki kanımızda sütümüzde bozuk değildir
Amcasıda öyledir gözüm kapalı bırakırım bizden daha fazla ilgilenir korur kollar
Dedeleri zaten öyle .
Bu insanlar aile yapısı bozuk olan kişilerden çıkıyor Allah korkusu nedir bilmeyen sadece namus namus die geçinen ama aralarında her poku yiyen insancıklardan çıkıyor
Ailesi bozuk olandan zaten cıkar yanı aslında soyle az cok bılırızk bizim aılemızden tacızcı cıkmaz
Zaten başkasını tacız eden başkasına yapan kendı dıbındekınede yapar
Soyle dusun lımon bozuk onu. Yanındakıde zamanla bozulur
Hanı derler ya arkadasınız soyle sana kim olduğunu soylıyım misali zaten eger bırı kardesıne guvenmıyorsa babasına vsvsvs bırsey gormustur de ondan güvenmiyordur yanı aile yapısıyla alakakı
Malesef herkes aynı vicdanda şerefte haysiyette olamıyor ben daha kaç ay öncesine kadar bir dedenin hemen hemen tüm kız torunlarını taciz ettiğini duydum ve o dede sözde hacı saygı duyulan ortama girince önünde ilik dikilen biri aile içi kaos olduda duyduk Allah belasını versin
nasi bi sapkin zamanda yasiyoruz gercekten inanilir gibi degil insanlar kafayi yemis. o dede belki gencligindede boyle sapkin duygulari vardi gencligindede cok kisinin ahina girdi duyulmadi sosyal medya o bu yok diye belki. yada herkes gecim derdindeydi belki genclik doneminde . yada ozamnji duygularini basyirmis bastirmis simdi cikio aciga sapkinlik duygulari
Daha kötüsü kendi kızını bile taciz etmiş
Kendi kızına torununa bunu yapan hayvanada kardeşinede daha başka insanlarada yapar ki bence yapmıştırda
Biz bişey yazınca linç yiyoruz valla kimse kusura bakmasın gözüme güvenmem
Habil le kabilde kardesti....
Bunların hepsi kıyamet alametleri
Allah uzak etsin çocuklarımızı korusun🤲çok kotu bi zaman bu zaman
Kaldıki çocuklarımın bi teyzesi bi dayısı benden iyi bakarlar yeri gelir mayası bozuk sütü bozuk pislik bunlar
Ben kızımın babasına bile güvenmiyorum ilerde yanyana gelmemesi için de elimden gelen çabayı veriyorum vericem de. Kendi halasına teyzesine tahrik olan adam yeğni büyüyünce ona da olur en büyük korkum da aynı evde yaşamadığı içşn bi baba kız bağı oluşturamıyacağından kızını bile olabilmesi onun mayası bozuk bana göre psikolojisi de bozuk Allah belasını versin böylelerinin. en acı dolu şekilde ölsünler inşallah. Ama kızımı kardeşlerime babama emanet ederim bugün bana bişi olsa ailemden yana gözüm arkada kalmaz bu adamlık insanlıkla alakalı
bu çocuğun dayısının kim güvenir o.c çocuğu yazik çocuğu mahvetmis..
Bir bu habere çok üzüldüm birde 3 çocuk annesi kadının araba ile dereye uçup ölmesine onunda kocasının allah kahru bela versin 3 çocuğu yetim biraktirdi diye
1,489,294 soru
24,342,057 cevap
346,092 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın