0 oy
204 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (306 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kizlar daha uysal olur diyorlar sizce kız mi erkek mi

📊 Tek Seçim Sona Erdi
Kız
75% (9 oy)
Erkek
25% (3 oy)

12 Cevaplar

+3 oy
önce (414 puan) tarafından

Hangisi daha uysal olur diye soracaktınız herhalde 

İyi de bunun cinsiyetli bir ilgisi yok ki :) 

önce (431 puan) tarafından

Bu fotoğrafa asla katılmıyorum 😂

önce (775 puan) tarafından

Hayır ya bence bu tamamen çocukların karakteri ile alakalı benim kızım oğluma bir 5 katlar

önce (2,015 puan) tarafından

cok istisna iste cikar arada tek tuk .  fitrat boyle birkere kizlar evvilik oynarken erkekler dovusmek sevio bogusmak sevio ordan pay bic.

cok istisna olarak sansli annelerin ogullari ekstra  sakin oldugu icin bence kizlari daha zor cocukmus gibi gozukuyir. bence kizlari normaldir ama oglanlar ekstra sakindir annenin sansindan kaynakli😂😂 kizda gene sorun yok toz kondurmam kiz cocuklarina 😂😂 demekki oglanlar ekstra mukemmel huylu haliyle kiz goze batmis olur😂😂

önce (306 puan) tarafından

Hayır kesinlikle eltimin oğlu çok akıllı yetiştiriyor uslu yani işte ama durmamaya başladı diğer eltimin kızı aynı yaşta şuan yanımda ben şuan sadece oğluna dur diyorum 

önce (2,015 puan) tarafından
+1

bunu cocuklari anasinifina gonderince cok net goreceksiniz.  erkek cocuklarin oyun bicimi ile kizlarin oyun bicimi. benim ilk aydinlanmam orda oldu.  erkekler park edilmis ogretmen arabalarinin tavanina cikip atlamaya calisirken ataturk bustunun tepesine tirmanirken kizlar el ele tutusup oynuyorlar senin tokan benim ayakkabim benim sulugumun rengi  montunu nerden aldin konusmalari oluyir kizlar okadar guzel oynuyor ki aklin hayalim durur

. cocuklari teslim alma cikis saatinde ozellikle bi tik erken gidince. o ayrim okadar bariz net goruyorsunki  resmen direk 17 . yuzyil 18 yuzyil aydinlanma cagina giris yapip bir on dakika o vocuklari izleyince 1789 fransiz ihtlali ile aydinlandim ve bitti olay moduna giriyorsun😂😂

-Reklam-
+1 oy
önce (37 puan) tarafından

Bunun cınsıyetle alakası yok bır kızım var çok uslu bır kızım var yedı erkeğe bedel yaramazlıkta

+1 oy
önce (2,490 puan) tarafından

O çocuğun yapısıyla alakalı. Komşumun kızı aşırı yaramazdi, benim oğlum sakindi mesela 

Denk gelme meselesi 

+1 oy
önce (593 puan) tarafından
Başlık yanlış olmuş sanırsam. bu genelleme neden yapılıyor bilmiyorum benim kızım çok hareketli sürekli koşar oynar zıplar 🥲 Aşırı sakin uysal erkek çocukları da gördüm ama genel olarak annesi babası sanki çocukta bir sıkıntı varmış gibi davranıyorlar. Bu kadar uysal olması kızlara özgü bir davranışta oğulları ileri de kız gibi mi olucak acaba korkusu ile ‘git sende zıpla oğlum, bırak eteğimi git oyna oğlum’ gibi herkesin ortasında çocuğunu kendinden uzaklaştırma çalışıyorlar. Cinsiyetle alakası yok bence . Zeka konusuna hiç girmiyorum 😄

Genelleme öyledir çünkü nadir tam tersi 

+1 oy
önce (547 puan) tarafından

Valla komşunun kızı aşırı akıllı benim oğlum ise aşırı yaramaz bazen penceresi açık kızı hep akıllı oturuyor bizde güm güm bağırma çağırma 

+1 oy
önce (6,345 puan) tarafından

Valla buyuk oglum hem uysal hemde cok akilli bi cocuk. 2. Sinif suan, anasinifindan beri bi tane ogretmeninden sikayet duymadim. Buyuk oglum gibi olcagini bilsem 10 cocuk dogururdum. Kucuk oglum firmaladir ama cok akillidir o da :) oglumun sinifinda da yaramaz 3 4 cocuk var biri kiz ve hepsini 5e katliyo yani cinsiyetle alakali degil yaramazlik anlayacagin. Yetistirme mizac hepsi bi kombo gibi dusun. Saglikli olsun onemlisi bu.

+1 oy
önce (7,579 puan) tarafından

Cinsiyetle hiç alakası yok. Genetik aktarım ile ilgili zeka. Mizaç da Allah vergisi. Eşim üstün zekalı. Oğlum da. İkisi de kızlar daha zeki istatistiğine aykırı 😂

Ben çok zeki değil ama yetenekliyim. Mizacım da pek uysal diyemem 😂 Küçükken de inanılmaz hareketli haylaz bir kızdım. Kanım, beynim vücuduma sığmıyor gibiydi 😄 Kızlar uslu olur istatistiğine de ben aykırıyım😁

+1 oy
önce (427 puan) tarafından

Bence cinsiyetle alakasi yok benim maşallah oğlum da kızım da çok akıllı yaşından büyük merhametleri var küçük olmasına ragmen bazi seyleri yapabiliyorlar ama desenki hangisi daha yaramaz oğlum der dim kızım sa bir tilki dağıtmaz ama tilki gibi davranir 😁

+1 oy
önce (15,105 puan) tarafından

Her çocuk farklı 

Kızım uysal akıllı becerikli 

Oğlum tembel yemek dışında jiç bi şeyı umursamaz 

+1 oy
önce (23 puan) tarafından

Büyük oğlum 23 yaşında vurdum duymazdir ona keza 10 yaşında olan kızım da aynı büyük oğluma benzer ama 17 oğlumla 4 buçuk yas kızim aşırı duygusal ve sevecendir delisi dışında derler ya aynn oyledirler bence cinsiyetle alakası yok

0 oy
önce (25,810 puan) tarafından

Cinsiyetle değil karekterle alakalı benim oğlum gayet uysal bir çocuk 

Valla nerde gorduysem üstte de casperiyenin yorumuna bak esprileri bile var şuan eltimin çocuğu yanımda çok uslu büyütmus sesi çıkmaz ama şuan diğer eltimin de kizi burda sadece oğluna dur digorum

önce (25,810 puan) tarafından

Benim oğlum çok uysal etrafında hem ablamin hem kaynımın kızı var yukardaki resime göre onlar oğlan benimki kız o zaman ayrıca erkek çocuğu daha hareketli yaramaz olmasına rağmen kızlar daha inatçı. Dur durak bilmeyen çocuklar anneye daha mualefetler 

0 oy
önce (12,191 puan) tarafından

Zekanın cinsiyet ile alakası yok bence. Ama erkek çocukları genelde daha hareketli ve yaramaz olur. 

Ama kizlarinda aşırı yaramaz olanı var erkeklerinde akıllı uslu olanı var. Bence cinsiyetle alakalı değil karakter ile alakalı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 212 göst.
+1 oy
3 cevap 261 göst.
+2 oy
21 cevap 676 göst.

Kategoriler

1,489,249 soru