0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (9,831 puan) tarafından

karaca swiss crystal kullanıp memnun olan var mı?

tefal kullanıyorum normalde ama 3x olanı maalesef çizildi, bir olayı kalmadı. yeni arayıştayım. 

başka önerisi olan var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(1,506 puan) tarafından

Ben de var ama saplarından dolayı makinede yıkanması uygun değil elde bir şey yıkamasını hiç sevmiyorum 😄 

(9,831 puan) tarafından

ben de makinede yıkayamadığım şeyden hoşlanmıyorum 😅😂 metal saplı olanı varmış 

-Reklam-
0 oy
(11,437 puan) tarafından

Çok benzerini perottiden aldım daha kullanmadım ama ağırlık ve kaliye olarak beğendim keşke sapları farklı olsaymış tek o kısmı çok içime sinmedi onun harici hep Emsan aldım tencerelerimi

(9,831 puan) tarafından

çelik tencerelerim emsan, memnunum onlardan. çelik sahanım da var ama yapıştırmadan kullanmak için iyice ısıtmak falan gerekiyor ya, bazen öyle uğraşamadım için yapışmaz tavam olsun istiyorum. brioni stone diye bir şey buldum, ağır sağlam bir şey gözümün önünde çelik spatula ile çizmeye çalıştı çakışan bir şey olmadı ama pahalı biraz. gerçekten o paraya değer mi bilemiyorum swiss crystal daha uygun geldi o yüzden 

0 oy
(4,815 puan) tarafından

Karaca dan bir şey alma . Biodaimond tenceresinden almıştım 10 yıl garanti vermişti çizilmez diyerekten ama 1 yılda çöp oldu . 

(9,831 puan) tarafından

bunu da hep duyuyorum, bazı ürünlerini gerçekten önermiyorlar. ama bunu övdüler hep, brioni stone diye bir şey buldum ağır da bir ürün ama pahalı biraz bilemedim

(4,815 puan) tarafından

Yani sana tavsiyem gerekirse para ekle daha iyi bir şey al. Gerekirse Çelik al Tava ve pilav tencerelerini farklı al. Ama karacadan alma

(9,831 puan) tarafından

çelik tencere ve sahan kullanıyorum da böyle yapışmaz bir şeye ihtiyacım var. 

(4,815 puan) tarafından

Brioni serisine baktım onlar iyi görünüyor. Bence onlar olabilir o zaman. Yorumları da iyi memnunlar.

0 oy
(2,717 puan) tarafından

Karacanın tencereleri bence gayet güzel granit olanını kullanmıştım ve gerçekten çok memnundum.

Küçük bir tavsiye vermek istiyorum eğer varsa metal saplı olanları al. Ben eskiden hep görüntüsüne bakardım ama zamanla anladım ki rahatlıkher şeyden önemliymiş 😌

0 oy
(4,080 puan) tarafından

Karacada çalışmış biri olarak söylüyorum bence hemen çöp olur 😅ben 3 yıl önce çıktım benim zamanımda yoktu ama diomond seti var 3 yıl oldu bozuldu gerçi bende dikkatli kullandım elde yıkamaya çalıştım silikon kaşık kullandım hep baktım bozulmaya başladı umursamıyorum atıyorum ben alırsam neoflam almayı düşünmüyorum onunda kötü yorumlarıda var ama karacadan iyidir diye düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 399 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
3 cevap 186 göst.

Kategoriler

1,497,860 soru

24,468,368 cevap