Kızlar merhaba kızıma hala isim bulamadık içime hiç bir şey sinmiyor.Popüler isimleri sevmıyorm liya liva eva neva gibi.Çok eski isimlerden ayşe fatma da istemıyoruz.Var mıdır öneriniz? Anlamı derin manalı daha az kullanılan hoş kız isimleri? Benim aklımdaki tek isim şuan Ayla.Sizce nasıl?
Afra ismini çok beğeniyorum anlamı da güzel 🌸
Konya'nın ilk büyük alışveriş merkeziydi orası 🤣🤣🤣 binası hâlâ durur Makro da kapandı
Afra belki kuran kişimin kızının ismiydi ☺️
Birde olaya öyle bakmamak lazım Misal Duru İpek gibi isimler de şampuan sabun marka isimleri 🤭
@Eemineninanesi ayy evet bizde ortaokulda okulun son günleri okuldan kaçar oraya giderdik malum başka yer yoktu
@Mys-2boys2girls ordan çıkar bide kemerli nüve demirci türü yapardık 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Güneş çok haklısın 😄😄 kaldı ki Afra ismi islam tarihinde yer bulmuş önemli bir sahabe annemizin ismidir. Sonradan uydurma isimlerden değildir anlamı da oldukça güzeldir. Kişinin kendi tercihi zaten isteyen evladına istediği ismi koymak da özgürdür :)
İnci (en beğendiğim) Beril Beren Nehir Serra Asya İpek İdil Ekin Başak Gülce
Sadece Beren ve Eylül, diğerleri asla :)
Eslem,Esila, Elisa,Lina,Alya,Eflin ,Aden cok güzel 🥰🤩Diğerleride güzel ama bir Amineyi sevmedim ben☺️
Gökçeee 🥰
Benim kizlarimin adı Eslem ve Elif çok seviyorum
Eslem harikaaaa
Aylanin da Alya dan bir farkı yok aslında ama Alya açık ara daha güzel kulağa daha hoş geliyor Ayla hoş gelmiyor bana
Lina Tarzı isimler çok hoş yarın okula gidince eski isimli olanlar parlayacak ben yenilikciyim her zaman
Ayla ve alya anlamları farklı isimler. Alya Lina diye bağırsam sınıfta 10 kişi döner bakar;)Popüler isimlerden hoşlanmıyorum.Uydurma gelıyor.Postumda da yazdm siz sevebılırsınz sizin tercıhınız.
Pekii☺️
Hümeyra olabilir
Benim iki kizcem var biri Eylül biri Ayşe Zümra
Hümeyra güzelmiş bakk Eylül de Güzel canm
Açelya farklı ve güzel gelir bana
Alina olabilir
Ayy Açelya en yakın arkadaşımın adı koysam mutluluktan kafayı yerrr neden olmasın;;)))
Ayla güzel bir isim Zeynep İrem Eylül Yağmur Nehir Eda Ece Hafza Elif Betül Beyza Nursena Ayça olabilir
Ece yi de beğendım Ecem kralıçem demek bu da hoş
Bizimde kızımız olacak inşaAllah Gülce koymayı düşünüyoruz
Gülcede çok güzel evet buda var aklımda🩷
Bizim bir akraba Gülce ismini koydu kızı 11 aylık. Gerçekten de isminin hakkını veriyor sürekli Güleç esnerken bile gülüyor çok tatlı 🤗
MaşaAllah ne güzel :)
Amine nur meryem ikra hifa nasil
Amine güzel canm
🥰🥰🥰 evet cok guzel
Bacım sen ben misin 😂 aynı düşünceler... aynı vaziyet. ayla benim de tercihlerim arasında ama ille de istediğim olmadığı için eşime de kabul ettirmedim. Bulamadık yanı biz de ıkı hafta sonra da doğum 🤭
Eva maya lila lena lila dan bıktık yavv;)Bu bizim tercihimiz bak Zeynep isminden de bıktırdılar aynı keza Asya Asel bu ısımler harıka ama herkeste var içime sınmıyor.
Benimde kızım olacak son dakika kararım değişmezse Lavin Rüya olacak inşallah,belki fikir olur sana
Rüya ismi çok hoş canm.
Benim kızımın adı Yaren 🥰 ilk başta hoşuma gitmemisti eşim önerince ama sonra kulağıma hoş gelmeye başladı. Zarif ve narin bir kız ismi 😊
Yaren de güzel ama komşumuzun torununun ismi;)
Aaa çok uzak komşunun torunu. Kardeşinde olsa neyse 😊 ama tabii sizin bileceğiniz birşey. Arkadaşımın iki kızı var biri yasemin diğeri inci bu isimler de çok hoş.
Yok sürekli görüşüyoruz nenesi bakıyor toruna;)
Derin-betül-beyza-cansu-didem-çağla
Ah Didem ismini eşim istiyor ben istemıyorm nedense bana şarkıcı dansöz ismi gibi geliyor ya.Yoksa güzel anlamıda.
Hafsa
Efnan
Defne
Efyalya
Leyla
Bunlar güzel isim
Kızımın adı Ecrin Sahra
Bı kızım daha olsa bunlardan birini koyardım
Sahra ve Defne yazdm canm listeme
Mehlika Elçin kızımın adı Mihra Eflin de çok beğeniyorum
Ay Mehlika çok güzelmiş yazdım
Eveeetttt 😍 adından dolayımı bilmiyorum ama manası gibi bir ay parçası çok tatlı akıllı maşallah kızıma aşkım depreşti 😅
Maşallah öpün yerimee🥰
Ayla çok güzel bence. Begüm, esin, deniz, Ece, deren
Deniz ismine bayılırım.Eşimin de benimde erkek kuzenleri var Deniz.Oyuzden koyamıyorz
Bende çok kararsızdım ama sonunda efnan koydum
Farklı bir isim adıyla yaşasın kızınız🩷
Eliz ismini cok beğeniyorum ahsen de hoşuma gidiyor selin olabilir
Ahsen güzelmiş canm
İki kısım var büyüğü MİRAY küçüğü ELİF SİMAY
Onun dışında
Öykü
Hira
Canan
Havva (nur)
Esma (Nur)
Ayça
Belinay
Ayşegül
Esila
Elisa
Geldi aklıma
Simay ve Miray bunlarda hoş canm teşekkür ederim
Rica ederim
Benim de büyüğü Simay küçüğü Miray 🥰🤭
Çok iyi uyumlu harika ♥️♥️
Bizim cinsiyetimiz.daha kesin değil hep değişiyor 21 haftalık olmasına rağmen ama bn kendimi kıza hazırladım . Eflin ADA koymayı düşünüyorum tabi eşime daha söylemdim ama beni kırmaz diye düşünüyorum bklm nasip
21 se detaylıda netleşmedi mi canm
Detaylıya girmedim
İnci, Züleyha, zehra, serra, hira 💕
1,501,212 soru
24,513,740 cevap
359,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın