Kızlar size bişey anltcam ama bni yadırgamayın olr mu sadece içimi dökmek istyorum bn 2 yıllık evliyim eşim bni istemeye geldğnde sadece tek bir yüzükle geldi bni istesi ailem istemiyordu evlnmemi ailem sadece evimin ayrı ve eşyalarımın güzel olmasını istedi bnde mutfak esşyası tv gtrdim ama eşim ve ailesi bana ne bir kıyaft olsn ne bir altın hiç bişey taktırmadılar bu nişanlılar orginizasyon ekibi falan tutuyorşar süslemeler faln onların hiçbiri bile olmadı şimdi bnm kaynım nişanladı kaynım sevdiği ne istese alıyo yüzük kutusu söz elbisesi söz çikolatası orginizasyon herşey aldı birde alırken bile o kadr özenli alıyor ki bn eşimden çiçek isterken bile utanıem bilmem ne dedi istiyerek bile almadı ve bn gördükçe içimde bir üzgünlük oluyu bn haset etmekten kıskançlık etmekten o kadar korkuyorum ki bu yüzden Allaha sığınıyorm bnm yaşadğm durum ne bnde anlamadm bnm evliliğim sıkımtı ile oldu düğünm de hiç bişey istediğim gbi olmadı bn çok sahipszdm ailem vardı ama yanımda değillerdi bn bişey istemye utanıyordm gerçi isteseöde yapmzlardı
Canım ben de 4 yıllık evliyim senin gibi hiçbir şey istediğim gibi olmadı aile onların ailesi vs geç bunları sana diyeceiğim tek şey atlat bunları inan sadece kendini üzersin biliyorum her gelinlik her düğün her nişan içinde sızı kalıyor gördükçe ama olan olmuş her şey bitmiş bundan sonra ki hayatını içine sindir kuzum
Teşekkür ederim bu güzel yorumunz içn
sende isteseydin. dul kari mi aliyorsunuz hic taki almicazmi deseydin yani bu ayip bise degil: bedavadan gelin almislar hic masraf etmeden ooohoo bu kiz kosa kosa gelio dugune bile gerek yok demislerdir. iste bolelerin kiymeti bilinmio. ama ben bunu istiyorum suna heves ediyorum diyen gelinlerin kiymeti bilinir. kayninda demekki hevesli amann evlenek imza atak olsun bitsim demio demekki o da sevio ole seyler
Vallahi arkadaşım doğru söylüyor ben dul karı olarak evlendim yani düğünde yapıldığı takıda takıldığı kına gecesi de yapıldı her istediğim yapıldı yani o da düşün yani dul olarak evlendim Allah’tan kimlikte dul kelimesi kaldırıldı🤣🤣🤣
Bnm bunları yapacak ne Cesaretim var ne gücüm var eşim arkamda durmaz ki bile
iste boyle bir adamla evlenilmezmis zaten senin ailenin bir bildigi varmis. mevzu taki mevzusu degil . esine sahip vikmak karisini ezdirmeml laf soyletmemek jak yedirmememk gonul kalp kirmamak karisini el ustunde tutup bakin bu benim karim ben elimden geldigince tum dunyayi bu kadinin onune sererim sizde beni evladiniz goruyorsaniz ayni seyleri karim icin de hak goreceksiniz dunyadaki en guzel seylere layik benim esim ben boyle goruyorum sizdr bunu bilip buna gore davranicaksiniz el ustunde tutacaksiniz bu kadini diye ailesine tanitirsa eger bu aile saygida kusur etmez geline.
ama karim iste aldim nikahima cocuk yapacaz ole bole yasicaz iste elin kizi. diye dusunup ailesine esini bir hic olarak tanitirsa alle zaten saygi duymazki.kocasi bile umursamio el kizi horuo bize zaten el kizi derler
Kocayı boş ver canım sen kendini ezdirme işte kendini ezdi emem onu da doğuran Annaysa beni de doğurana anakusura bakmasın
Allah var eşim bunu söyledi siz bnm eşime hiç bişey yapmadınz ne bir üst baş ne bir altn ama ne fayda yapmayan ypmyo bnce biraz bnm sivri diilli olmam gerekiyordu birde ailemn de
eşten kaynaklaniyor gecmis olsun yapacagin tek sey sana dert olan onada olcak boyle oluncada huzur olmuyo ama olsun bundan sonra hakkini vercek vermiyorsa sende oyle davran
Hakkımı vermek mi asla vermezler ki öyle bir aile dsğiller ki
Bnm bu sıkıntıyı aşmak isteyorum üzülmek istemiyorum ama bir yerden sonra kendime hakim olamıyorum üzülüyorm
Eşinden hiç bir şey talep etmemiş olman bunu sebebi benim eşim altınlarımı bile benim paramla aldı kendi kuaför paramı kendim verdim kayinvalidem ona rağmen savurgansın demeye getiriyordu şimdi kendi kızı evleniyor tabiki yapacak damat deyip duruyor kıskançlık haset değil bu ama insan bir beni neden layık görmediler diye sorguluyor
ama genel geçer kuraldır bu az yetinene az şeyi layık görürler
Kesinlikle öyle bnde onu anladm kendi kızları olrsa en iyisi neyse o olsun
Sen de isteseydin o zaman. Yapmazsanız bu iş olmaz evlenmem deseydin ama ailen istemediği halde evlenmişsin . Kendi değerinizi kendiniz düşünüyorsunuz. Başka erkek yokmuş bitmiş gibi seviyorum da seviyorum evleneceğim diyip diretiyorsunuz. Evlilik sadece severek yapılmaz mantık da olmalı yarı yarıya .
Bu arada iyi bir evlilik bir şeyler istemek yada istememekle olmaz. Kendine denk ,anlayışlı,karakterli ,kaliteli, olgunlaşmış bireylerle yapılırsa mutluluk olur. Daha ne istediğinizi kendiniz bile bilmezken karşındakinden tam olarak ne istediğini bile bilmezken yaptığınız evlilik sadece evcilik olur.
Yanlş anlaşılmasın söylediklerinzde doğruluk payı var da siz mantık evliliği yaptınız mı
Ben hiçbir erkeği hayatım boyunca kendimden çok sevmedim. 33 yaşında evlendim eşimden önce erkek arkadaşlarımda oldu. Hiç kimse vazgeçilmez ve benden değerli değildir.
Bellki siz net ve kararlı özgüvenli biririsisizn konşmanzdan bunu anladm tabi bir tahmin ne mutlu size böyle biri olmk çok güzel:)
Vaktiyle sustuysan, ailene rağmen evlendiysen olana razı olmuşsun demektir. Razı olduysan şimdi de susacaksın kusura bakma.
Haklısn ne konşsamda fayda etmez
Gecen gün de biri yazdi bu minvalde zamaninda siz sustuysaniz siz suclusunuz ve bu kiskanclik evet. Yani kendinizi bunla uzmeye gerek de yok
Yeri cennet olsun anneannemin lafıdır kocan eşe derse elde paşa der diye iş kocanda bitiyordu oda yapmamış malesef
Burda hata sizde talep etmemişsiniz çoğu kişi o istemez ben yaparım diye düşünmez istemiyor der geçer beyninizi açıp içine bakamayacakları için dile getirmeniz gerekiyordu artık geçti üzülmek yerine mutlu olmaya bakın
Beyninizin içine derken ... Biraz abrtı olmş neyse
Zihninizi okumak anlamında söylenmiş bir cümledir altında derin mana aramayın
1,497,714 soru
24,465,407 cevap
354,853 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın