0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (780 puan) tarafından

Eşim arkdslari ile balığa gitti bu sabah 6 buçukta çıktı öğlen aradım dedi gelecgz birzdan tm dedim daha da aramadım işte bu saat oldu sinirlendim yani msj attım nerde kaldin diye msj atmış geliyrz yoldayız bende yazdım gelmicksen bilim orda kaliyrsn bilim beklemeyelim aksm oldu hani sinir etti ya geldiğinde kızmamak için zor tutacam gibi bizle çıksa apar topar eşya alıp gelyrz işe gidecem diye 

14 Cevaplar

0 oy
(430 puan) tarafından

Tamamda kızıcaksan baştan gönderme yada gönderdiysen bu kadar kendini germe

(780 puan) tarafından

Bana demediki bu saate kadar kalacagz diye hadi gittin öğlen gel yani balık tutmayı seviyor geçen pazar da biz gittik inanki hadi gidek hadi gidek soğuktur bilmyrm hasta olursnz dyrdu arkdsalri oldumj sabaha kadar kalır bende dedim çadır al kal orda sabaha kadar dedim arkdsalrinla

-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Benim eşimde gider gece sabaha kadar alıştım artık sorun etmiyorum 

(780 puan) tarafından

Valahi bu kadar kalmasi beni sinir etti bir Pazari var komple gününü onlarla geçirdi biz çıksak disariya bir de işe gidecem der sozde disariya çıkacaktık yarın eve para bırak diyeceğim ben çocuklarımla çıkarım alışverişe diye seni bekleyemem diyeceğim kendisi istediği gibi gidyr cikyr bokunu çıkardı sinirlerimi bozdu resmen

(780 puan) tarafından

Ben sinirlendim bacım sen nasıl sinirlenmeyi bıraktın ben böyle şeylere gelemem o zmn bende çıkım sabah akşam eve gelim gezmeden 

(2,481 puan) tarafından

Benim eşim uzun zamandır balık tutuyor müptela gibi bişey ilk zamanlar bende kızardım baktım olacak gibi değil orta yol bulduk benim ve çocukların gönlünü etmeden gitmiyor 

0 oy
(6,312 puan) tarafından

Balığa gidince uzun sürüyor ama 

Benim dayım da gider ve geç gelir hiç erken geldiğini gormedim

0 oy
(2,717 puan) tarafından

Benim eşim gidiyor gittiğinde de hiç sorun etmiyorum. Bir keresinde sabaha kadar gelmediğini bilirim, yine de sorun etmedim.

O yüzden bu kadar baskının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ben o çıktığında çok aramam bile. En fazla geç saatlerde aradığım bir defadır 

Hem kendi huzurunuz bozulmaz hem de karşı tarafın.

0 oy
(464 puan) tarafından

O zaman yarın da sabahtan akşama kadar dolaş o çocukla kalsın sen geliyorum az kaldı yoldayım vs oyala

0 oy
(12,470 puan) tarafından

Her zaman olan bir durum değilse çok da sorun etmem. Sadece gecikecegini bildirse yeter 

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Burda mesele balık değilde geleveği zamanı söylememesi anladığım . Evden çıkarken akşam üstü gelirim deseydi sizde beklentiye girmezdiniz , bence gelince kızmayın ama uyarın bir dahakine geleceğin vakit için beni oyalama neyse onu söyle bende beklentiye girmeyeyim deyin 

0 oy
(780 puan) tarafından

Aha kızlar şimdi geldi dyrki arkdsalrda demiş haftaya pazar denize gidelim diye arkadslarinin yarısi bekar biri ikisi evli ve 6 yıldır bir kere bile denize gitmedi eşim çünkü bilir karşıyım evli adamın ne işi olur denizde haramdır diye 6 yıldır gitmz asla şimdi arkdsalrina takıldı bu iki haftadadir onlar gidyr ben niye gitmim dyr kizmakta yeminle haklıyım 

(325 puan) tarafından

Bu balik isi bagimlilik yapiyor arkadas o bu ayaklari bi alistimi daha kurtulamaz bazi adamlari bos birakmaya maalesef gelmez herkesi bir tutmamak lazm 

(325 puan) tarafından

Asla kabul etme derim

(1,027 puan) tarafından

Denize gitmenin nesi haram ya 

(1,016 puan) tarafından

Yok artık daha neler

(8,427 puan) tarafından

Denize gitmek haram değil, denize gidince kaşın gözün ayrı oynaması haram. Demek ki eşin bu sebepten gitmiyormuş denize. Nefsini tutamıyorsa gitmesin de zaten.

0 oy
tarafından

Benımkıde avdan eve gelmiyo

0 oy
(158 puan) tarafından

Devamli gitmiyorsa ben bu tarz durumlarda biraz kendi haline birakilmasindan yanayım. Bende bazen arkadaslarimla cikiyorum esim rahatsiz olmayim diye aramaz bende onu aramam kendi yazarsa yazar. Gitmedin biliriz kimlerle bu yeter bence herkesin bazen arkadaslariyla sohbet edip vakit gecirmeye ihtiyaci var bence abes bi yere gitmiyorsa guven sorunu teskil edecek davranışlari yoksa bence abartmaya gerek yok. Cok baskı bunaltir insanı

0 oy
(12,841 puan) tarafından

Vallahi hiçbir erkek Sabah 6.30'da gidip de öğlen gelmez o balıktan, Öncelikle bunu biliyor olman lazım. adamı sıkıştırmışsın diye düşünüyorum.

Benim eşim de bazen abisiyle gider, akşamüstü giderler Bazen sabahlarlar gelmez yani biliyorum çünkü

0 oy
(1,016 puan) tarafından

Yani sen balık nasıl tutuluyor biliyor musun öyle kolay iş değil saman ve sabır gerekir bazen atarsın saatlerce tek balık gelmez işin güzel yanı da o senin çabuk gel diye baskilamanin asıl sebebi guvenmemen onda da görüntülü ararsın olur biter 

(780 puan) tarafından

İki hafta önce gittiler yine balığa cnm evli arkdsi ile ve gittiği yerde bir kaç kız gelms açık saçık foto çekmeye benm haberim yoktu eşim eve geldi duşa girdi baktm tık tık msj bende bakım dedim eşim demiki silmiş msjlari vs adam birşeyler yazms beli sildiginden hani neyse bak kızı nasıl buldum hesabını nasıl diye eşimde silms hem kızın resmini hemde msjlari ve ben baktm galeride yok foto silinenler bölümde gördüm bu evli olan kızı araştırms bakms bulmş  ztn adam  gözüm pek tutmyrfu ben çıldırdım tabiki eşimde sen yanlış anlarsn diye sildim dedu bende sana böyle atmasına nasıl müsade edersin dedim kavga ettim tartıştım işte o evli adamla dün gitti oda vardı arkadaşlarının arasında bu seferde de aksm gelms dyrki arkdsalr diyrki pazar bir dahaki hafta denize gidecegz sustum çıldırdım dedimki gidemezsin nokta dedim ama içimi akitamadim çocuklar var korkar diye  biz kendi aramızda söz verdik haram olduğu için eşimde kisaknc olduğu için ne o ne ben denize gitmichz diye söz verdik 6 yıldır da ne o ne ben gitmedik

0 oy
(2,000 puan) tarafından

Ben şahsen balığa giden erkeklere gıcık oluyorum. Mesele balığa gitmesi değil. Bu tip erkekler sadece kendilerini düşünüyorlar. Arkadaşımın eşi var kadın gece gündüz sabah akşam çocukla uğraşır. Sosyal hayatı 0. Adam sürekli arkadaşlarıyla balığa gider. Kadın birşey söylese yoruluyorum,bunaliyorum yok hava almak istiyorum. E sen insansin da evdeki hay.van mi? Onun gezmeye,dolaşmaya, hava almaya hakkı yok mu? Ne bileyim Allah sabır versin 

0 oy
(6,606 puan) tarafından

Eger bi aktiviteye gidiyosa darlamam. Sonucta kalabalik gidiliyo ve ortama ayak uydurmak gerekiyor zaman zaman. Nerde oldugunu bildigim surece ben saate takilmam. Takilirsam suna takilirim, mesela haftada 1 2 bisey demem ama haftanin her gunu gec geliyosa eve buna kizarim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 250 göst.
0 oy
15 cevap 492 göst.
18 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duanur34 (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 246 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 710 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,279 soru

24,474,622 cevap

355,370 kullanıcı

...