0 oy
466 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (13,883 puan) tarafından

Dışardan yemek yiyor musunuz ya son olaylardan sonra mideniz alıyor mu. Ben nadiren alırdım zaten tamamen bıraktım almayı midem almıyor artık hiç. Birde tavuk zaten nadiren alırdım çocuklar sadece şinitzel seviyor diye kendim evde yapıyordum onuda hazır almıyorum asla. Onuda bıraktım valla. Şükür kurban kesmiştik et kıyma yediriyorum balık alıyorum. Şimdi haberlerde yine tavuk falan gösteriyor 🤢🤢 geçende asansörde karşılaştık kurye yemek getirmişti çapraz daireye hep geliyor oğlum dediki biz mi söyledik anne yok dedim bize değil çocukta diyorki abla sakın almayın valla dışardan annen size evde yapsın çok kötü durum valla yedirme 

19 Cevaplar

0 oy
(1,304 puan) tarafından

Tanıdık bilindik yerden yiyiyorum yersem 

(13,883 puan) tarafından

Valla tanıdık derken hani komşu momşu ondanda yemem 😅 içerde mutfakta ne yapıyorlar yada oraya gelene kadar nerelerden geçiyor o etler. Döner diziyorlar mesela et ile tavuk aynı odada dizilmemesi lazımmış o kadar tehlikeli diyor 

(1,304 puan) tarafından

Kız yok hep aldığım dönerci var mesela ordan alıyorum 

-Reklam-
0 oy
(8,426 puan) tarafından

Her yerden yemeyiz. Evde balık pişirmem ben, kokusunu kaldıramıyorum balığı dışarıda yeriz. O da bilindik yer Ankara Fevzi Hoca'da yeriz. 

Beyran yediğimiz bir Antepli yer var. Kebap için yerimiz belli. Ciğer için ayrı yerimiz. Bir de ben meze, ot işleri için Çiçek Lokantası'na giderim. O yüzden her yerden yemiyoruz. Buralar da rüştünü ispat etmiş yer Ankara'da. 

Burger, McDonalds, KFC, Dominos gibi zıttırı vıttırı yerlere değil gitmek yanlışlıkla yediysem parmak atar kustururum kendimi valla öyle leş geliyor bana :))

(1,519 puan) tarafından

Öyle demeyin ya tüm ilk okul lise hayatım onlarla geçti 😅 üni de bir nebze parasızlıktan dışarda yemek yemeği azalttım . Yurt yemeklerine mecburduk 😄

(6,642 puan) tarafından

Çok doğru lastik gibi etleri. TV de reklamda bile eti ekmeğe atıyorlar et zıplıyor nasıl oluyorsa 😄 bizim köfteler niye zıplamıyor acaba 

(8,426 puan) tarafından

Öğrencilik survivor kuzum orası istisnai bir karanlık dönem, hiç açma :))))

Lastikle eşdeğer gerçekten kıvam da tat da :/

0 oy
(6,642 puan) tarafından

Kuzenimin restaurantları var ordan yeriz.eşimin bi arkadaşının da var oda takos yani kumpir felan yapar ordan alırız.Döner ve eti de kaliteli yerden yeriz

Zincirleşmiş yemek zincirlerinden asla almayız lastik gibi etleri var. 

0 oy
(430 puan) tarafından

Bilindik yerlerden alıyorum

0 oy
(19,163 puan) tarafından

Dışarıdan yemek yeme alışkanlığımız yok. Sadece çok çok nadir durumlarda kızarmış tavuk alırız ya da döner alırız o da yilda 1 kere falan. Çok hasta olurum yatak döşege düşecek kadar yemek yapacak durumda olmam eşime söylerim alır 

0 oy
(7,554 puan) tarafından

Ben diyette oldugum.icin dogum gunume kadar disarda yemeyiz o zaman esim cikarir zaten o da hep gittigimiz yerlere gideriz 

0 oy
(6,579 puan) tarafından

Benim yediğim yerler belirli zaten tavuk ben yemiyorum disarda genelde et ve  Balık tüketiyoruz oda bildiğimiz restoranlar oluyor

0 oy
tarafından

Amcamın kızının döner pide lahmacun salonu var ordan yiyoruz ara sıra.  Başka yerden almıyoruz

0 oy
(9,874 puan) tarafından

valla uzun zamandır canım çekiyordu bugün döner yedim 😂ama kızıma yedirmedim😂

0 oy
(774 puan) tarafından

Cok nadir yeriz dusardan bide bebişler var o yuzden hiç yemiyorum dusardan uzun zamandır 

0 oy
(6,246 puan) tarafından

Biz zaten Fast food yemeyiz dışardan. Ayda 2 yada 3 defa yeriz ama oda bilindik temiz restorant da yeriz. Ben evde yapıyorum bir çok şeyi

0 oy
(8,404 puan) tarafından

Ben sadece güvendiğim yerlerden alıyorum bı kaç yer var harici almıyorum 

0 oy
(6,310 puan) tarafından

Bizim bölgede öyle bi durum olmadı şükür 

Ama bazı yerlerin eti kiymasi kokuyor illaki 

Bizde belirli yerlerden alıyoruz 

Bilmediğimiz yerden vermiyoruz

0 oy
(15,410 puan) tarafından

Yemiyorduk zaten yine devam 

Ayi da evden yiyip çıkıyor her gün 20 de akşam yemeği götururum 

Yemeyiz dişarıdan 

0 oy
(2,481 puan) tarafından

Eşim sürekli yapma dışardan söyleriz kafasında ama ben istemem çocuklarda var dısardaki hiç bir şeye güvenemiyorum özellikle son zamanlarda. Eşim dayanamaz gene ayda 2 kere alır oda sadece kebap tarzı şeyler orasıda gittiğim gördüğüm önümüzde yapılıp pişirilen bir yer olduğu için orası harici nerden ne alırsa yemem. Geçen Tantuni yemiş bir bir yerde midesi kötü oldu baya. En son pizza söylediğinde de ben fenalaştım o günden beri dışardan hiç bişey almak istemedim 

0 oy
(2,717 puan) tarafından

Dışarıda genel olarak kebap yeriz.çocuklar çok küçük diye dışarı fazla çıkamıyoruz

Eve sipariş ettiğimizde de döner ciğer Adana kebap tarzı oluyor.

Bizim olduğumuz yerde çok olmaz ama biz yine de bildiğimiz güvendiğimiz yerlerden sipariş ederiz gideriz 

0 oy
(27,015 puan) tarafından

Tamamen değil ama özellikle tavuklu ürünleri yememeye gayret ediyorum 

0 oy
(2,007 puan) tarafından

Önceden de mecbur kalmasam dışarıdan yemek yiyen biri değilim bu olaylardan sonra daha çok korkum oldu yemiyorum zorda kalmadikca 

0 oy
(8,180 puan) tarafından

Kfc popeyes tarzı yerlerden yemem bizim burada meşhur ve o eski olan işletmeler var onlarda yerim sadece dışarıda zaten tavuk yemem yediğim yerlerde gerçekten güvenilir şimdiye kadar kimse zehirlendi diye duymadık

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,084 göst.
15 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kezban Demirdelen (1,274 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 632 göst.
5 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Annelikguzell (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,768 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nece34 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 899 göst.
12 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,098 soru

24,471,882 cevap