Dışardan yemek yiyor musunuz ya son olaylardan sonra mideniz alıyor mu. Ben nadiren alırdım zaten tamamen bıraktım almayı midem almıyor artık hiç. Birde tavuk zaten nadiren alırdım çocuklar sadece şinitzel seviyor diye kendim evde yapıyordum onuda hazır almıyorum asla. Onuda bıraktım valla. Şükür kurban kesmiştik et kıyma yediriyorum balık alıyorum. Şimdi haberlerde yine tavuk falan gösteriyor 🤢🤢 geçende asansörde karşılaştık kurye yemek getirmişti çapraz daireye hep geliyor oğlum dediki biz mi söyledik anne yok dedim bize değil çocukta diyorki abla sakın almayın valla dışardan annen size evde yapsın çok kötü durum valla yedirme
Tanıdık bilindik yerden yiyiyorum yersem
Valla tanıdık derken hani komşu momşu ondanda yemem 😅 içerde mutfakta ne yapıyorlar yada oraya gelene kadar nerelerden geçiyor o etler. Döner diziyorlar mesela et ile tavuk aynı odada dizilmemesi lazımmış o kadar tehlikeli diyor
Kız yok hep aldığım dönerci var mesela ordan alıyorum
Her yerden yemeyiz. Evde balık pişirmem ben, kokusunu kaldıramıyorum balığı dışarıda yeriz. O da bilindik yer Ankara Fevzi Hoca'da yeriz.
Beyran yediğimiz bir Antepli yer var. Kebap için yerimiz belli. Ciğer için ayrı yerimiz. Bir de ben meze, ot işleri için Çiçek Lokantası'na giderim. O yüzden her yerden yemiyoruz. Buralar da rüştünü ispat etmiş yer Ankara'da.
Burger, McDonalds, KFC, Dominos gibi zıttırı vıttırı yerlere değil gitmek yanlışlıkla yediysem parmak atar kustururum kendimi valla öyle leş geliyor bana :))
Öyle demeyin ya tüm ilk okul lise hayatım onlarla geçti 😅 üni de bir nebze parasızlıktan dışarda yemek yemeği azalttım . Yurt yemeklerine mecburduk 😄
Çok doğru lastik gibi etleri. TV de reklamda bile eti ekmeğe atıyorlar et zıplıyor nasıl oluyorsa 😄 bizim köfteler niye zıplamıyor acaba
Öğrencilik survivor kuzum orası istisnai bir karanlık dönem, hiç açma :))))
Lastikle eşdeğer gerçekten kıvam da tat da :/
Kuzenimin restaurantları var ordan yeriz.eşimin bi arkadaşının da var oda takos yani kumpir felan yapar ordan alırız.Döner ve eti de kaliteli yerden yeriz
Zincirleşmiş yemek zincirlerinden asla almayız lastik gibi etleri var.
Bilindik yerlerden alıyorum
Dışarıdan yemek yeme alışkanlığımız yok. Sadece çok çok nadir durumlarda kızarmış tavuk alırız ya da döner alırız o da yilda 1 kere falan. Çok hasta olurum yatak döşege düşecek kadar yemek yapacak durumda olmam eşime söylerim alır
Ben diyette oldugum.icin dogum gunume kadar disarda yemeyiz o zaman esim cikarir zaten o da hep gittigimiz yerlere gideriz
Benim yediğim yerler belirli zaten tavuk ben yemiyorum disarda genelde et ve Balık tüketiyoruz oda bildiğimiz restoranlar oluyor
Amcamın kızının döner pide lahmacun salonu var ordan yiyoruz ara sıra. Başka yerden almıyoruz
valla uzun zamandır canım çekiyordu bugün döner yedim 😂ama kızıma yedirmedim😂
Cok nadir yeriz dusardan bide bebişler var o yuzden hiç yemiyorum dusardan uzun zamandır
Biz zaten Fast food yemeyiz dışardan. Ayda 2 yada 3 defa yeriz ama oda bilindik temiz restorant da yeriz. Ben evde yapıyorum bir çok şeyi
Ben sadece güvendiğim yerlerden alıyorum bı kaç yer var harici almıyorum
Bizim bölgede öyle bi durum olmadı şükür
Ama bazı yerlerin eti kiymasi kokuyor illaki
Bizde belirli yerlerden alıyoruz
Bilmediğimiz yerden vermiyoruz
Yemiyorduk zaten yine devam
Ayi da evden yiyip çıkıyor her gün 20 de akşam yemeği götururum
Yemeyiz dişarıdan
Eşim sürekli yapma dışardan söyleriz kafasında ama ben istemem çocuklarda var dısardaki hiç bir şeye güvenemiyorum özellikle son zamanlarda. Eşim dayanamaz gene ayda 2 kere alır oda sadece kebap tarzı şeyler orasıda gittiğim gördüğüm önümüzde yapılıp pişirilen bir yer olduğu için orası harici nerden ne alırsa yemem. Geçen Tantuni yemiş bir bir yerde midesi kötü oldu baya. En son pizza söylediğinde de ben fenalaştım o günden beri dışardan hiç bişey almak istemedim
Dışarıda genel olarak kebap yeriz.çocuklar çok küçük diye dışarı fazla çıkamıyoruz
Eve sipariş ettiğimizde de döner ciğer Adana kebap tarzı oluyor.
Bizim olduğumuz yerde çok olmaz ama biz yine de bildiğimiz güvendiğimiz yerlerden sipariş ederiz gideriz
Tamamen değil ama özellikle tavuklu ürünleri yememeye gayret ediyorum
Önceden de mecbur kalmasam dışarıdan yemek yiyen biri değilim bu olaylardan sonra daha çok korkum oldu yemiyorum zorda kalmadikca
Kfc popeyes tarzı yerlerden yemem bizim burada meşhur ve o eski olan işletmeler var onlarda yerim sadece dışarıda zaten tavuk yemem yediğim yerlerde gerçekten güvenilir şimdiye kadar kimse zehirlendi diye duymadık
1,498,098 soru
24,471,882 cevap
355,218 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın