Kızlar eşimin çok istekleri ve kavgaları sonrasında kaynanamın dibine ev yaptık neyse ilk yıllarında beraber oturuyordur 4 Yıldır ayrı uzak mesafede oturuyordum böyle değildi yaklaşık 1 aydır evime taşındım kaynanam zırt pırt geliyor zaten merakından ve her gelişinde asla kapıyı çalmıyor bir bakıyom evin içinde geçen anne hiç kapı sesi duymadım dedim korktum dedim ama yok nafile ben oraya gitsem içeri girmiyom dedim belki anlar ama yok sonuçta özel hayat denilen bişey var nasıl uyanabilirm sizce
Kilidi yok mu bu evin veya kapısı neden açık
Aaa
Acıl sınırınızi belirtmelisiniz
Karşılıklı binalarda oturuyoruz bi yil olacak taşınalı aramadan kapıyı çalmazlar çok da içli dışlıyim seviyorum her gün beraberiz oysa
Ayy be güzel sizinkiler anlayışlıymış
ole olmali zaten. bizde altli ustlu oturuyoduk aile binasinda babannemlerle. bigin dedem kapiyi calmis yengem fic farketmeden gecelikli oldugunu unutmus laps kapiyi acmis. onlar3 de biz 4 de bababnnemler 2. katta.
annem 6 sene birlik durmus . ben aglarmisim yada uyanirmisim laps yatak odasina gelirlermis bababnnem dedem amcam bekarmis ozaman o bile😂😂 sonra babam kizmiz bu ne kapisir koyden mi ciktiniz diye bikac kere o is uzerinde bile yakalanmislar yatak odsda yorgan altinda.
anahtarı niye ona verdiniz ki? anahtarı değiştirip ona vermeyeceksin
her geldiğinde de kapıyı açmayacaksın
Müsait olmadığım zaman kapıyı açmak istemiyorum ama kıyameti koparır hemen kocasına oğluna yetiştirir gelin kapıyo neden açmıyor diye
koparsın, müsait değilsin. kocan çok istiyorsa kendi gitsin anasının evine.
Kırmadan nasıl uyarabilirim anlarsa tabi kendileri aşırı patavatsızlar da:)
Kapini acik birakma mesela kilitle pat diye giremez biraz gec ac duştaydım gelmeden bir arasaydın keske falan de
Yaa keşke benimde böyle olsa deneyeceğim ya inan artık suyunu çıkardı rahatsız oldum
Öncelikle o kapıdan anahtari cikartmakla başla . Sen eşek olursan semer vuran çok olur
Kızlar siz anlamıyorsunuz sanırım ev müstakil kış ayındayız sobadır odundur kömürdür sürekli girip çıkıyorum ve anahtarım İçeride olsa çocuklar sürekli bana kapıyı açamaz O yüzden ben zaten Kapıyı üstten kitliyorum bazen unutuyorum Kayınvalidemin asıl davranışı Kapı kilitli de olsa açık da olsa içeriye küt diye dalması işi de olsa bir şey de sorsa direkt salona kadar gelmesi yani sorun burada
Canim benim ev de müstakil hem içeriden hem dışarıdan istediğin gibi girilir kaynanam ust katimda oturuyor asla girmez cunku en basta söylemem gerekeni söyledim telefon etmeden geldiklerinde ya gec açtım ya da açmadım 10 dk sonra anne zile sen mi bastın duştaydım dedim. Hmm bir daha gelmeden ara dedim simdi de çocuğum var mesaj atın diyorum mesela
En azindan kaynanan alışana kadar boyle yapmak zorundasin
Ben de sık sık yukarı çıkıyorum diye anahtarım hep kapı üstinde olur. Ama içeri girdiğimde içerden kilitliyorum. Anahtar gene dışarda kapıda oluyor
Kapıniz dışardan açılan olmasa Çelik kapilardan kapıyı pat açıp giremez illa Zile basıp açmanızı bekler aslında eşinizle bu sorunu halledebilirsiniz anca kapıyı değiştirecek o çünkü😄😄
Ev müstakil oldğuiçin sürekli üstünde anahtar ben kitliyorum bazen içerden kapıya gelene kadar 2 tabe zil var bu direk dalıyor
Ay kuzeniminde böyleydi , sonra eve hırsız girmeye kalktı da kapıdan anahtarı aldılar şükür. Üstten geçirmeli kilit yok mu kapının arkasında onu takın. Bide güzelce uyarın bence açıkca , burası bizim evimiz , her an uygun kıyafetle gezemiyorum , her an siz geleceksiniz diye tetikte olamam gelmeden önce haber versen daha iyi olur diye
Anlasaydı şimdiye kadar anlaması lazımdı.
Açıkçası güzel bir dille rahatsız olduğunuzu anlatacaksınız.
Sınırını önce sen koymalısın kapıya anahtar koymaktan vazgeç. Bu direk istediğin zaman gir çık izlenimi verir. Her geldiğinde de kapıyı açma. Seni şikayet ederse de duştaydım müsait değildim dersin eşine yani sürekli içli dışlı olmaya gerek yok diye de eklersin güzel bir dille. Ama o anahtar kapının üstünde olduğu sürece kayınvaliden hep aynı şeyi yapar.
Biz aynı apartmandayız ve anahtarım hep kapıda olur. 5 yıldır kapıyı çalmadan bir kez bile gelmedi. Sınırını çiz. Haddini bilsin. Şu hareket bana yapılsa büyük mevzu çıkardı.
Dün iki sefer zile basmış duymadım. Geç açmışım neredeydin duymadım dedim aradan 2 saat geçti tekrar geldi biley bahane edip hesap sormaya gelmiş sen neden kapıyı açmanın geç açtın diye sinir lköpüne döndüm elim ayağım titredi bide senin oğlana sordum hayırdır annen niye bu gün dışarı çıkmıyor dedim Allah Allah dedim anne işim var sen hesap mı soruyorsun dedim duymadım diye açmadım bir ikincisi de benimde özel hayatın var müsait olmayabilirim duşta olabilirim de ama bu da olmayabilirim dedim insan halidir yani dedim böyle Kapı çaldı diye hemen aç açmak zorunda mıyım sonra dedim Keşke arasaydın dedim Haberim olurdu birden içeri girdin korktum sonra da işte suratını astı Tamam bir daha gelmeden ararım dedi çıktı gitti kesin kayınpederime yetiştirdi
Bırak yetiştirsin. Sen kararlı ol. Orası senin mahremin. Gerekirse kapıyı içerden kilitle. Hesap sorarsa cevabını ver. Böyle terbiyesizliğe pabuç bırakma
1,498,753 soru
24,481,957 cevap
356,974 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın