0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Her gün yeni bir olay bunlar neden ceza almıyor aklım almıyor artık buna nasıl müsaade edilir

7 Cevaplar

+2 oy
(9,954 puan) tarafından

aileler çocukları ne yapıyor ne ediyor bilmiyor 

veriyor ellerine telefon, bilgisayar sonra gidip de bu çocuklar ne yapıyorlar diye bakmıyorlar 

okullarda disiplin kalktı, çocuklar öğretmenleri eziyor artık

bu ve buna benzeri o kadar kötü olaylar yaşanıyor ki okullarda

imam hatiplerde kıyılan dini nikahlar

bu işi dini nikahsız yapanlar

okullarda taciz (daha yeni ülkenin en iyi okullarından birinde yaşandı bu olay) 

zorbalığın haddi hesabı yok zaten çeşit çeşit 

aileyle, dinle, arkadaşlarla her şeyle dalga geçiyorlar çünkü onlara bunu pompalayan kişileri yayınları takip ediyorlar. 

ha yaptırıma gelirsek geöen esra erola çıkmış bir adam tacizden şundan bundan 50 küsür sene ceza almış ama 3 sene yatıp çıkmış. bunlar aramızda dolaşıyor.

suça ceza vermezsen ardı arkası kesilmez böyle şeylerin. bütün suçlular dışarıda tacizcisi, katili, hırsızı. 

azıcık ana baba sevgisinden mahrum kalan zayıf çocuk da böyle şeyleri çok rahat yapabiliyor. 

bir akademisyenin sokak röportajı vardı, kültürel yozlaşma var diye. tam olarak o noktadayız

-Reklam-
0 oy
(8,471 puan) tarafından

Ekran ekran ekran...

Bu çocukların hiçbirine anne babasının git de yarın okulda böyle namazla dalga geç dediğini düşünmüyorum. Çocuklar maalesef çok fazla ekrana ve dijital kültüre maruz kaldıkları için ilgi çekmek adına can bile alıyorlar. Öte yandan kontrolsüzce ekrana maruz kalıyorlar ve izledikleri şeyler hiç normal değil.

Koca koca adamlar, kadınlar TikTok denen çöplükte piyasa yaparken daha aklı başına gelememiş çocuklar ne yapsın. Çocukları ekrandan ve dijiyal dünyadan korumak gerekiyor. Bu çocuklar bunları başka yerlerde görmez çünkü. 

tarafından

Tiktok kapatılmalı evet ama bunu yapanlarda disiplin cezası almalı küçük çocuk değil bunu yapanlar liseli gençler 

Siyaset yapmak değil niyetim ama daha 29 Ekim'de Cumhurbaşkanın resmini içeri aldı diye çocuğu disipline verdiler buna da verilmeli ozaman

(8,471 puan) tarafından

Ceza almayacaklarını düşünmüyorum. Yaştan dolayı anayasal bir ceza almazlar ama okuldan muhakkak alırlar.

0 oy
(1,536 puan) tarafından

Ben de bir şey gözükmüyor 

tarafından

YouTube dan paylaştım aslında 

0 oy
(7,591 puan) tarafından

Ben göremiyorum 

tarafından

YouTube dan paylaştım aslında gençlerin namazla dalga geçmesi ile ilgili bir olay 

0 oy
(1,522 puan) tarafından

sosyal medya, ünlü olma isteği, akım yapıp beğeni toplama isteği, komik bir şey olduğunu sanmaları ve islamiyetsiz toplumun oluşması ortaya çıkıyor artık ne yazık ki.. 

çocuklarımız elden gidiyor islam elden gidiyor anne babaya saygı hiç kalmamış zaten ama genel olarak en büyük faktör ne yazık ki sosyal medya. 

hepimiz anneyiz ve çocuklarımızı ne kadar uzak yetiştirirsek bu gibi şeylerden güzel bir nesil yetiştiririz aksi halde hepimiz anne olarak baş suçlu oluruz ne yazık ki... 

bir anne bir nesil bunu unutmamak lazım

0 oy
(2,717 puan) tarafından

Özgür, korkusuz, serbest, endişesiz, gelecek kaygısı olmayan, büyüklere saygısını yitirmiş, ahlaki normları aşındıran, her şeyle dalga geçen disiplinsiz yeni nesil ülkeye hayırlı olsun.‼️

Sonra da ne var canım, gençler eğleniyor❕ denilecek. Ama işin aslı öyle değil  bunda hepimizin payı var. Ailelerin, öğretmenlerin, yönetenlerin… Değerler kayboldukça işler daha da sarpa sarıyor. 

Önlem alınmazsa bundan sonraki nesli hiç düşünemiyorum.

Çok sevdiğim bir söz 

Neslini kaybeden ülke tarihe karışır, benliğni kaybeden millet yok olur

0 oy
(2,854 puan) tarafından

Maalesef gençler bu şekilde benim esiminde büyük oglunuda arkadaşı bu şekilde camiye giderek orda uyuduklarini falan antatti eşim ve biz yapma diye uyardık ama gençler anlamiyor anne babadan değil arkadaş çevresinden kaynaklaniyo 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 356 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,136 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sydatur74 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 981 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,879 göst.