0 oy
655 göst.
Diğer kategorisinde (9,943 puan) tarafından

erkekler neden eşlerini dinlemiyor 🤦🏼‍♀️

sene 2023 hamileyim, dedim ki bu araba eski ve küçük çocuk olunca sığmayacağız. depremden ötürü düşük faizli kredi imkanı vardı bir ara 100 bin kadar veriyordu devlet. herkes çekti bu krediyi nerdeyse, biz de çekecektik ama eşim bir maaş bordrosu almaya üşendiği için bugün giderim yarın giderim diye diye erteledi, sonra bu krediyi adana için iptal ettiler, çekemedik. 

olsun dedim sat, başka çözüm buluruz vs yok dedi erteledi. 

doğum yaptım ben hastanedeyim, bebeğim küvezde arabanın en lazım olduğu anlarda kayışı mı ne yandı bir şey oldu, o durumda bi de tamirle uğraştı eşim. 

sürekli sat sat diye diye dilimde tüy bitti, sığamıyoruz arabaya, yoruyor bu da beni. çok para kırıyorlar şöyle böyle erteledi erteledi, hatta araba için kayınbabamdan borç aldık, o parayı yedik hala kayınbabama borç ödüyoruz. 

bundan 6-7 ay kadar önce motoru öldü, motor değiştirdik 100 bin kadar para gitti. yeter artık sat dedim, hatta güzel bir kavga ettik o zaman sen beni dinlemedin vs diye. 

yok dedi araba sıfırlandı minimum 5 sene binerim ben buna falan🤦🏼‍♀️ ya dedim sığamıyoruz hele kışın montla şunla bunla her yerim ağrıyor.kız arkada oturmamı istiyor oto koltuğundan bana yer kalmıyor 🤦🏼‍♀️ yok yine çok kırıyorlar falan diyo. geçen yine bir şey için tamire götürdü, dedim artık o kırdıkları paradan daha çok para harcadın. 2.5 sene öncesinin 50 bini şimdinin 50bininden daha çoktu. borcu bile öderdik şimdiye. e ne yapabilirm geçmişi nasıl değiştirebilirim bilmem ne susturuyor beni kendi hatalı diye.

bugün gitti 30 bin girdi yine🤦🏼‍♀️

artık tamirci bile demiş, yaptır sat bunu kurtul elinde kalacak diye. 

ya diyorum illa başkası mı demeli bunu, sıkıntısını ben çekiyorum 🤦🏼‍♀️

dedim son kez konuşuyorum, daha da konuşmam amaaa bundan sonraki ilk vukuatında konu ne olursa olsun 2.5 senelik hıncımı 1 saatte çıkarırım haberin olsun hele bir dinleme beni, dediğimi yapma. çıtı çıkmıyor, şimdi daha ucuza satılığa koyacak arabayı. daha beter oldu her şey. hayır bi de araba değiştirecez borca girecez diye dikkatli de davranıyorum, masrafları kısıyorum falan. 

haklı olmak çok sinir bozucu. 

eşim iyidir hoştur ama bu dik kafalılığı beni öldürüyor.

çok doldum, dert yanmak istedim. 

22 Cevaplar

+1 oy
(27,084 puan) tarafından

Bizim haklı olmamızı kabullenemiyorlar bence 

(9,943 puan) tarafından

bir şey olmaz yaa, bu kafadalar ve bizim gibi öngörü yetenekleri yok. abarttığımızı düşünüyorlar😂 sonra kendi götlerinde patlıyor. ohh olsum diyesim geliyor ama ucu bana da dokunuyor 🤦🏼‍♀️

-Reklam-
0 oy
(4,216 puan) tarafından

Burunlarının  dikine gitmeyi çok severler.bende yaz ayından söylemeye başladım ehliyetini yükselt çok güzel iyi maaşlı bi iş vardı ama kamyon sürneye ehliyeti yetmiyordu dinlemedi beni işim var zaten dedi.şimdi ise fabrika erken kapanacakmış iş derdine düştü.şansımıza kurayla iş çıkacakta adam işe girecek.

(9,943 puan) tarafından

ya ön görüyoruz işte kabul etsinler bunu. sanki kötülüğüne söylüyorsun 🤦🏼‍♀️ azıcık dinlese kendi de rahat edecek 

0 oy
(1,533 puan) tarafından

Ne arabaymış be 😅 modeli nedir?

Eşimde eminevim de arabaya girdi yapma etme desem de dinlemedi bence saçma sapan bir sistem kimsenin bir şey aldığını da görmedim bakalım artık bir de taksitleri çok saçma bir ay 10 bin bir ay 75 bin 🤦🏻‍♀️

(9,943 puan) tarafından

erkeklerde şeye sürülecek akıl yok🤦🏼‍♀️ onu buraya yazarsam sansür yerim 😂😂 bi de övünürler

(1,533 puan) tarafından

😅😅😅 doğru dedin

@DP bakalım inş biz de faydasını görürüz 

tarafından

Bütün cevrem eminevimden ev araba aldi sorunsz  hiç 10 bin 75 bn diye ödeme duymdm  öyle mi anlstnz 

(2,181 puan) tarafından

Emin evimden araba almak mantıklı ama kurasız girdiyse ödemelerini de kendisi ayarlamıştır çünkü bizde konuştuk kendiniz nasıl istersen öyle yapalım dediler

(1,533 puan) tarafından

Kurasız girdik biz taksitler neye göre ayarlandı hiç bilmiyorum 

0 oy
(2,742 puan) tarafından

Oyyyy o araba derdi her erkekte var ya…

Ben de yurtdışındayken her gün belli bir miktar döviz ver ben saklayayım diyordum, dinlemedi tabi ki.

Sonra üstünden 2,5 sene geçti, şimdi keşke o günler dediğini yapsaydım falan diyor. Ne diyebilirsin ki buna?

Tamam diyorum daha bu saatten sonra dinlememezlik etmezsin🥹

Yok, yine dinlemez. Reis ancak akıl alır ama benimkini kullanmaya lüzum görmeden kendi aklıyla devam eder.

Ablam, “erkekler 30 yaşına kadar 10 yaşında gibidir, 30’undan sonra 11’e girer” der. Çok da haklıdır. 

(9,943 puan) tarafından

aşırı doğru bir söz. geçen yazıyordu erkeklerde ergenlik 30 a kadar sürüyormuş diye. 

geneli zekidir ama mantık kuramadıkları için aptalca davranırlar 

(2,742 puan) tarafından

Her zekiye akıllı diyemiyoruz maalesef. Çok kallavi varlıklar işte ama ne biletim, kadınların basiretine mi yetişemiyorlar nedir

0 oy
(2,789 puan) tarafından

Genelde araba konularında bütün erkekler aynı hayır yani bu teneke parçasından bi tek erkekler mi anlıyor da eşlerini takmıyorlar

(9,943 puan) tarafından

ya ilk arabası diye mi bu kadar bağlandı anlamadım ki

git sıfır araba da al demedim, üstüne 100 koyalım bi üst modele geçelim, sonraki sene yine 200 koyar başka modele kademeli kademeli ilerleriz dedim. yok baştan daha iyi bir şey baktı e bütçe birden yetmiyor kaldı🤦🏼‍♀️çocuğundan ayırıyorum sanki

0 oy
tarafından

Bi de sorsalar kadınlar arabadan hesap kitaptan anlamaz derler. Kendileri her b.ku çok biliyo çünkü sonuç ortada

(9,943 puan) tarafından

50 bin inmedi araba parasından 150 bin harcadı tamire. böyle aklın içine edeyim yani🤦🏼‍♀️bunu anlamak için de arabadan anlamaya gerek yoktu 

tarafından

Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte satılır

(9,943 puan) tarafından

inşallah 🤦🏼‍♀️ anamın karnından arabayla doğmadım yani idare ederdik arabasız da 3-5 ay😅

tarafından

😂😂😂

0 oy
(6,679 puan) tarafından

Erkekler söz konusu araba olunca baya dik kafalılar. 3 aydır ömrümü yedi alamadı bi

3 ay önce 2 arabasını sattı arabasız kaldık kardeşimde var nasıl olsa ihtiyaç olursa alırız dedi. 3 aydır sahibindende çıkmıyor 24 saat elinde . Ne arabaymış ya Allah'ını seversen al geç dedim

Öyle demesi kolay her ayrıntıya bakıyom ben dedi. Şükür ki cumartesi aldı. 

(9,943 puan) tarafından

yine almış şükür 🤦🏼‍♀️ du bakalım daha pazartesi çıkacak tamirden sonra tekrar satışa koyacak, sözde kararlı bu sefer satmaya 🤦🏼‍♀️

0 oy
(1,588 puan) tarafından

Okurken yoruldum Gözde 🥲🥲 kocamı da anlatman hiç hoş olmamış aaa ayıp 🤣🤣

(9,943 puan) tarafından

😂😂 hayır aynı suyu da içmemişlerdir ne bu benzerlik 😅

0 oy
(6,656 puan) tarafından

Bizde ayniydik eşimde 2004 model almis bir megan artık beni değiş diyor yok adam tamire para vermeye bayılıyordu bendede araç vardi 2011 model punto ikimizinde bekarken aldiklarimiz di..

Bir gün dedim.altinlarimi satıp araçları satıp sıfır araba cikarilim dedi oo ayaklandı ben araba için altin bozdurma diye😄

Millet bozdurup benimki bozdurmazmis..

He öylemi dedi bütün bileziklerini aldim odanın ortasına getirdim tek tek kırdım al sana dedim altin 😂😂

Kayinvaldrme anlattım oda beni haklı buldu arkamdada durdu ben zor zar ikna ederek sıfır araba cikartim..

Cok pis inadımdan dediğimi yaparim

(9,943 puan) tarafından

iyi yapmışsın bu erkeklere tehditle iş yaptırmak lazım. ben akıl edemedim başta, dinler beni ya dedim saf saf🤦🏼‍♀️

(6,656 puan) tarafından

Valla zorlqmzsqn arac satmaya yanaşmıyorlar varsa kenarda biraz para saattir yeni alsın yazik masrafa simdi benimki iyiki almisiz diyor..

Akilli kadinla evlisin dua et diyorum

(9,943 puan) tarafından

altın da var da arabanın parası düştü istediğimiz model alamıyoruz. bir yerden para gelecek bakalım, o olursa dedim ancak o zaman çıkarıp veririm borç da var, onu kapatırız tek yere borç kalır anca öyle.sonra da maaşına el koyacam zaten. 

(6,656 puan) tarafından

Valla kadinlar olmasa ne olcak bilmem bunların hali 

0 oy
(1,138 puan) tarafından

Eşimde öyle yaa ben dedim mi ona Emir veriyormuşum gibi davranıyor 

(9,943 puan) tarafından

bizim aklımızı çok küçümsüyorlar ama bilmiyorlar ki kendilerinde yok o akıl

(1,138 puan) tarafından

Valla öyle biz onlardan çok daha akıllıca düşünüyoruz bunlar da farkında ama gururlarina yediriyorlar bence

0 oy
(11,458 puan) tarafından

Çoğu konuda dinler ama araba konusunda benimde dilim yandı bir kere 

2022 Temmuz'da ev alacağız diye parayı toparladık 20 bin eksiğimiz var onu ayarlayıp oturduğumuz evi alacağız  ev sahibi evler artacakmış satmicam diyip vazgeçti bari bu paraya araba alalım altınların kalsın dedi kocam çalıştığı adam vardı aklına girmiş 2002 model Clio tam parana göre bilmem ne diye çelmiş benimkini bak uyma o adama dedim dinlemedi aldı geldi arabayı hataydayım biliyorsun yaz günğ o arabayı kullanmak imkansız hararet yapıyordu annemlerle aramız 70 km bir kere yolda kalmadan gidemedik verdiğimizin fazlasını tamire koyduk sonra ev işi yattı deprem oldu zaten Erzurum'a giderken dağ başında kaldık araba conta yaktı ses etmedim zor zaman o bu diye aradan 1 yıl geçti değişelim dedi yine o çalıştığı adam araba atıyor bu çok temiz bilmem ne diye dedim bu sefer seni parçalarım adam delirtme beni şimdiki arabamızı ben buldum emekli bir abla almış çok kullanmamış bel fıtığından dolayı manuel kullanma demiş Dr kadını ayarladım bileziklerimide sattım aldık şükür sorun çıkmadı hala daha Clio nun lafı açıldımı ev olfu bize depremde diyip lafı kesiyor çünkü hatalı 

(9,943 puan) tarafından

hatalarını da kabul etmiyorlar, susturuyor hemen🤦🏼‍♀️ ya arkadaş bi doğru siz değilsiniz kabul edin işte.

babam da böyleydi hiç dinlemedi annemi, şimdi bin pişman ama ooo neler gitti neler

(11,458 puan) tarafından

Babamı hiç karıştırmayım yattigi yer cennet olsun o kocamdan bin beterdi annemi asla dinlemedi vefat etti annem 4 çocukla bundan 10 sene öncenin parası 250 bin borç ödedi işkurdan çalıştı garibim yokluğun dibini gördü hepside babamın ihmalleri yüzünden kavga dövüş 1 yıllık bağkuru olmasa emekli bile olamıyordu annem dedem zorla yaptırmış onuda  

0 oy
(6,271 puan) tarafından

Arabanın modeli ne çok merak ettim

(9,943 puan) tarafından

😂 fiesta 

0 oy
(1,682 puan) tarafından

Ask olsun valla Allah'ın yarattığı en muazzam varlığa yazdığın şeylere bak hele.

Milyon kere dedim ist düzenimizi bozup Urfa'ya gitmek akıl karı değil ama yok babam istiyor yok yaşlı kavga gürültü aldı çocuklarımı gitti bende eşek gibi peşinden gittim okadar Süper bı fikirdiki psikolojimiz bozuldu başka demiyeyim🥺

(9,943 puan) tarafından

gerçekten aşırı üst akıllar, fazlası da zarar işte

0 oy
tarafından

Bu kadar bozuk  arabaya kirmaları  norml degilmi model markasi nedir 

Herks 400 binlik  arabaya 700 istiyor  

tarafından

Yukarıda  yazdın araba modeli bu kadar sıkıntıya  350 satarsa  çok iyi bile 350 verene versn 

(9,943 puan) tarafından

ilk başta böyle değildi canım, e kullana kullana eski. 300 edene 400 istemedik. makul fiyat çektik ama şimdi onu bile etmiyor deli oluyorum 🤦🏼‍♀️

0 oy
tarafından

Her arabnn bir ederi vardr 

Sıkıntılıysa  fiyati baskadr  o marka model mesla 600 istiyorsa  esin 600 isteyemez çünkü Sıkıntılı 

(9,943 puan) tarafından

başta ortalama fiyat koymuştu ve araba o zaman iyidi sıkıntısı yoktu, bu yüzden vermek istemedi, kendi kafasındaki fiyattan aşağıya ama araba eskiyince sıkıntı çıkarıyor illa ki. ben de hep bunu söyledim 3e 5 e bakmadan verelim dhaa yeni model alalım diye de dinlemedi işte 

tarafından

Valaha kim ne veriyorsa cikarin  elden babmda yıllarca öyle yapti  değmedi gitti sıfır  araba aldı onu da bozdu benm sorun babamda sanirim hahha

(9,943 puan) tarafından

babam da böyle eski araba alır yaptırır satardı🤦🏼‍♀️ anca millete hizmet 🤦🏼‍♀️

0 oy
(2,181 puan) tarafından

Erkeklerin geneli böyle sanırım ya benim eşim de aynı honda civic diye bi arabamız vardı sıfıra yakındı tutturdu ben arabayı satıp pikap alacam iş için lazım diye kalan parayı da altına yatırıp tekrar istediğin arabayı alacam söz dedi gönülsüz de olsa kabul ettim kuzeni galerici hondanin karşılığında Toyota Corolla birde pikap verdiler dedim akrabaya bulaşma dinlemedi arabayı resmen atıp gittiler pikap da sıkıntı yok ama arabanın motoru bitik çıktı biz bunu arabanın devrini aldıktan sonra öğrendik arabaya ettiğimiz masraf ile rezil olduğumuz yanımıza kâr kaldı sanayiden çıkartıp bir türlü arabaya binemedik her binmek istediğimizde araba arıza yaptı 200 bini geçti masraf yaptık şimdi de alt motorunu yaptıracam diyor hamileyim hastaneye gitmek için sağdan soldan araba istiyoruz sat diyorum satılmıyor diyor 350 bine satın almak istediler eşim vermedi zarar üzerine zarar ettik hâlâ da beni dinlemiyor 

(9,943 puan) tarafından

gerçekten kafaları basmıyor konu araba olunca 🤦🏼‍♀️güya en iyi anladıkları şey araba

0 oy
(1,542 puan) tarafından

Keşke birgün bende sana anlatabilsem canım . Araba dedi bizde de var ve beni hiç dinlemedi eminim köpekler gibi pişman ve asla bunu kabul etmiyor 

(9,943 puan) tarafından

herkes aynı şeyden muzdaripmiş🤦🏼‍♀️

0 oy
(2,717 puan) tarafından

Yalnız değilsin tatlım 😅

Benim eşim de araba konusunda beni hiç dinlemez.

Ama aramızda bir fark var benim eşim en ufak bir sıkıntı ya da arıza olursa hemen satar. 8 yılda tam 6–7 araba değiştirdik.

Hakkını da yemeyeyim, arabalarla gerçekten güzel kâr yaptı. Hatta evimizi bile o sayede aldık. Ağustos–Eylül 2022’de Ford Focus’u 145 bine aldı, Haziran 2023’te 680 bine sattı; üstüne biraz daha koyduk ve evimizi aldık.

Bazı insanlar araba satamaz ama benim eşim tam tersi. Bir kere bozuldu mu, hata verdi mi o araba hep sorun çıkarır der. 

Yolda kalacaksam, rezil olacaksam niye bineyim? diye düşünür. Arabadan soğudu mu resmen binme istemez 😅

Bu sefer satmayacağım diye 2024 yazında hatasız, değişensiz Passat aldı. Buna bir şey olma dedi.

İlk 3 ay her şey çok güzeldi… ama tahmin et ne oldu 😄

Arabayı kayınıma verdi, park ederken duvara çarptı. Ondan sonra hata vermeye başladı Kendi de bir kere sürttü. Başka araba da arkadan çarptı🙄

9 aydır satacağım diyor, ben seviyorum diye satmadı. Yazın masrafı çok olacak diye 3 gün önce satılığa koydu. Yine satıyoruz yani 😅

Ben Skoda Karoq ya da Volkswagen Tiguan istiyorum, yüksek araba diye bayılıyorum ama o asla yanaşmıyor. Araba tarzı seviyor.

Bakalım kısmet belki gönlü yumuşar 😂

(9,943 puan) tarafından

ortaları yok bunların ya😅

0 oy
(413 puan) tarafından

Bana erkekler demeyin valla bi kaşık suda bogasım geliyor 😅😅😅

(9,943 puan) tarafından

o benden daha adanalı kız😂 ama şu an süt dökmüş kedi gibi. üstelik arabadaki hasar beklediğimizden fazla çıktı, yaptırmayacağız hurdaya satacaz arabayı 🤦🏼‍♀️ bir ara 700-800lük araba bakıyorduk şimdi 300 😑 

(413 puan) tarafından

Sonra ben demiştim deyince de kızar 😅 ses etme aşkım boşver kötü olmuş ama canınız sağ🥰

(9,943 puan) tarafından

haklı olmak canımı çok sıkıyor 🤦🏼‍♀️ ya insanoğlu başına her şey gelir, bambaşka sebepten arabasız kalmış olabilirdik ama azıcık laf dinle be adam🤦🏼‍♀️

ha bundan sonra dinlemesin o zaman yakarım çırasını

(413 puan) tarafından

Ah güzelim anlıyorum ama sen üzülme belki Allah'ın daha güzel planları vardır sizin için ❤️❤️

(9,943 puan) tarafından

bir yerden para gelecek onu bekliyoruz şimdi, o bizi rahatlatacak ama tabii ki borç. en az 1 sene dişimizi sıkacağız. hayır sıkarız o da dert değil. canımı sıkan sözümün dinlenmemesi. inşallah güzel olur bundan sonrası 

0 oy
(54,534 puan) tarafından

o baskasi dediğinde mantıklı buluyorlar ya insani sinir basıyor 

(9,943 puan) tarafından

bundan nefret ediyorum. herhangi bir x ürünü, x restoranı vs aaa bak çok güzelmiş uygunmuş şöyleymiş böyleymiş derim, he he der geçer.. atıyorum 3 ay sonra başka birinden ilk defa duymuş gibi gelir çok güzelmiş bu ya der🤦🏼‍♀️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 426 göst.
0 oy
10 cevap 782 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 809 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hanifemm (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,083 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nurane (758 puan) tarafından soruldu