erkekler neden eşlerini dinlemiyor 🤦🏼♀️
sene 2023 hamileyim, dedim ki bu araba eski ve küçük çocuk olunca sığmayacağız. depremden ötürü düşük faizli kredi imkanı vardı bir ara 100 bin kadar veriyordu devlet. herkes çekti bu krediyi nerdeyse, biz de çekecektik ama eşim bir maaş bordrosu almaya üşendiği için bugün giderim yarın giderim diye diye erteledi, sonra bu krediyi adana için iptal ettiler, çekemedik.
olsun dedim sat, başka çözüm buluruz vs yok dedi erteledi.
doğum yaptım ben hastanedeyim, bebeğim küvezde arabanın en lazım olduğu anlarda kayışı mı ne yandı bir şey oldu, o durumda bi de tamirle uğraştı eşim.
sürekli sat sat diye diye dilimde tüy bitti, sığamıyoruz arabaya, yoruyor bu da beni. çok para kırıyorlar şöyle böyle erteledi erteledi, hatta araba için kayınbabamdan borç aldık, o parayı yedik hala kayınbabama borç ödüyoruz.
bundan 6-7 ay kadar önce motoru öldü, motor değiştirdik 100 bin kadar para gitti. yeter artık sat dedim, hatta güzel bir kavga ettik o zaman sen beni dinlemedin vs diye.
yok dedi araba sıfırlandı minimum 5 sene binerim ben buna falan🤦🏼♀️ ya dedim sığamıyoruz hele kışın montla şunla bunla her yerim ağrıyor.kız arkada oturmamı istiyor oto koltuğundan bana yer kalmıyor 🤦🏼♀️ yok yine çok kırıyorlar falan diyo. geçen yine bir şey için tamire götürdü, dedim artık o kırdıkları paradan daha çok para harcadın. 2.5 sene öncesinin 50 bini şimdinin 50bininden daha çoktu. borcu bile öderdik şimdiye. e ne yapabilirm geçmişi nasıl değiştirebilirim bilmem ne susturuyor beni kendi hatalı diye.
bugün gitti 30 bin girdi yine🤦🏼♀️
artık tamirci bile demiş, yaptır sat bunu kurtul elinde kalacak diye.
ya diyorum illa başkası mı demeli bunu, sıkıntısını ben çekiyorum 🤦🏼♀️
dedim son kez konuşuyorum, daha da konuşmam amaaa bundan sonraki ilk vukuatında konu ne olursa olsun 2.5 senelik hıncımı 1 saatte çıkarırım haberin olsun hele bir dinleme beni, dediğimi yapma. çıtı çıkmıyor, şimdi daha ucuza satılığa koyacak arabayı. daha beter oldu her şey. hayır bi de araba değiştirecez borca girecez diye dikkatli de davranıyorum, masrafları kısıyorum falan.
haklı olmak çok sinir bozucu.
eşim iyidir hoştur ama bu dik kafalılığı beni öldürüyor.
çok doldum, dert yanmak istedim.