Napıyorsunuz kızceelerrrr
Afiyet olsun eşim çiğ börek istedi hamur yaptım oda iç harcını hazırlıyor
Ooooo afiyet olsun
hastaliktan kirililiyoz biz. kadin hasta olsada is guc pesinde camasir katliom oturdugum
yerden beri
Teşekkür ederim canım
Çay bardağımla sana meydan okuyorum 😅 Erzurum geliniyim efenim
Kız bu normal çay bardağı ile 3 buçuk bardak alıyor davul gibi 😅🙈
Erzurumlu olduğunu bellı sjsjs
Icemıyorum kucuk bardakta ya
Erzurumlu değilim buraya tayinle geldik ama beni en şaşırtan şey çok çay tüketimi olmuştu çayı çok seviyorlar ☺
Evet ben hataylıyım çay içeriz ama genelde kahveciyiz orda 3 buçuk yıl yaşadım hangi saat gitsen evde çay hazırdı ama kahve almazlardı komşularım dedi sen geliyosun diye kahve aldık 😅
Evet bügüne kadar kime gitsek kahve hiç ikram etmediler hep çay hazır oluyordu biz ikram edince çay soruyorlardı
Bı bardan alırım Karslı olarak yakınız
Çay var içersen ben var seversen sündürme var yersen....😂
Karsın neresı
Ardahan damalliyim aslen
Buyukcataklı esım
Oo ne guzel
Ben caydan da tiksindim 🤦♀️ namaz kilip zibarcam
Hani ya limonu
Çay aşkı bu nerde görsem tanırım😅. Ben de demledim çay ama hala içmedim afiyet olsun 😘
İçmeme müsaade etmiyorlar ama anlık ben
Resmem yorgunluğumu alıyor 😅
Birde baş ağrısı gideriyor 😀
Bi Karadenizli olarak çay aşkımız bellidir 😂 ama büyük bardakta o içme derecesi geçti mi sarmıyo 😂 Afiyet olsun
Sahipsizler başladı onu izliyorum
bazen hiç aklıma gelmez çay içmek ama kahve olmayınca balım ağrıyor 😂 afiyet olsun canım
Çay aşkı bende de var kahveyi hiç aramam caysiz yapamam yorgunlugumu alıyor
Bir gururdur Dadaş olmak 😌
Bu çayın limonu eksik hani kıtlama şekerin nasıl erzurumlusun çaysız yapamam benim için agrı kesici dünyanın işini yapayım yorgunluktan uykusuzluktan döküleyim bir yudum limonlu çay içtim mi hemen kendime gelirim çayın dibi döküldü mü o cayın tadı olmaz bardakta dudak payı olmayacak bir akşamda 3 defa çay kaynatıp içmişimdir tiryakilik budur
Hani bu çayın limonu:) kitlama şekeri 😅😅
Af çıkmış sizide kapsıyor mu kız inşallah kapsıyordur
Af degıl o düzenleme yapıldı o esıme vurmuştu zaten 2023de
Haaa ben af sandıydım onu
Afiyet olsun canım her akşam kaçak çayımı içerim . Çok severim
Erzurum geliniyim bende ama eşim çok çay sevmez ben ondan daha fazla severim ailesine hiç çekmemiş onların evde çay her an hazırdır
Diyarbakırlı olarak bizde kaçak çaydan vazgeçemeykz ya . Saklama falan o çaylar içemiyorum. Hele kaynanama gidince iki çaydanlık kocaman yaparız bizde tiryakilerdenjz
1,499,165 soru
24,487,892 cevap
357,414 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın