tam posta girip okuyordum neden gizledinz ya😂
admin mi kapattı postu
ne güzel bugünün kaosunu okuyup kendi derdimi unutacaktım
Post benimdi canim ben kapattirdim doktor beyin şahsi hesabi var uluorta sorun olusturabilir diye.
valla tebrik ederim ortada olay varmış çözmüşsün😅 doktor görse olayı dava açar yani
Ayyy ben pek girmiyom ya ya diğerlerini kaçirirsam çok üzülürüm.
Dizi tekrarı gibi sonradanda izleyemiyoruz burda.
Kızlar beni etiketleyin hemen olay oldugunda snsjsj
ahshskakaka 😂😂 ben de dün sonuna yetiştim 😂😂
Emine ya 😄😄😄 Cennet Mahallesi'ndeki pembe gibi çekirdeğini kap gel bacım
Ahahahah dostlarım haber verir inşallah. Bizde fıstık var olurmu:)
Hahaha 😄 boş ver Gözde bu kadarı çok fazla işsiz falan değil direkt psikolojik sorunlu
Neyse uzmanlık ve İsveç e yerleşme planı iptal olduğuna göre rahat rahat 2. Ci çocuğu yapar artık 😅
Kariyer bitti resmen jaahhss
Ben buna neden bu kadar güldüm ya 😅😅😅 Allah iyiliğini versin @Pisupisu film gibi hayatlar yaşıyor millet uydur uydur anlat 😀😀
seni her seferinde pipi su diye okuyorum 😄🫢🫢
Elimde değil
Ben yazarken öyle yazıyordum
Özelden özet geçem mi 😄
Hesabı silip gidersen daha bildirim almazsınız. Amaç ne daha anlamadım, niye uzatıyorsun başka yorumlara da cevap verme gereği görüp
Minellsaglam33'dü o dediğiniz hesap bende çok net hatırlıyorum. Zaten ayni hesapta ismini minell olarak değiştirmişti sonradan. Çunku profil fotosu aynı duruyordu. Cidden o zamanlar da bayağı linç yiyordu farklı düşünce tarzından falan dolayı😂
Neden bu olaylar bizde geceyken oluyor her şeyi kaçırmışım. Oğlum sabahın 5 nde uyanmasa daha ne zaman görürdüm Allah bilir 😔😄
dün öğlen olmuş olanlar ben sonradan gördüm. olay zaten saçma, hadi minel doğru söylüyor diyelim daha da saçma. millet ruh hastası
@Amerikanbebesi sana bir ara bir şey danışacağım, şu an hazırlık aşamasındayım bitsin kapını çalacağım, buyur eder misin 😂
Ooo ayıp ettin bacım benim, fake degilim her zaman yaz 😄❤️
Mevzu nedir acaba
@Birhilall bak cnm 😄😄
@Pisupisu o bayan derya yazan kişi. Aslında o bayan doğru söylüyor ama köy yeri olunca net konuşmuyor sanırsam yani çekiniyor Bi ara lif patik satmam lazım eşim para yollamıyor şehir dışında çalışıyor demişti. Bende aradan biraz zaman geçti lif alacam bana foto atarmısın dedim . Kargo ya gidip verebilecek misin peki dedim.
Foto nerden atılıyor bilmiyorum dedi. Tarif ettim benim son posta gir ordan gönder die.cvp vermedi sonra .
Aslında bilir her postuna nerdeyse foto atıyordu durum felanda paylaşıyor hep. Sanırsam kargoya gitmeye felan çekindi zordur orda anlayabiliyorum
E biz bir şey yollarsak alabilecek mi . Sonuçta köy yerinde kargolar evine kadar gitmiyor ki şubeden alması gerek yine. Bilemiyorum eşim askerde dediğini hatırlıyorum ben. Ona yaşadığı yerin muhtarına başvur dedim ama dediğin gibi ayıp olur falan yazmıştı çekiniyor sanırım .
Lütfen yanlış anlamayın ama kargoya vermek Zor ulaşmak zor peki nasıl yardım edilecek? Ya da gerçekten yardım edilmesi mi gerekiyor bunu o kişi için söylemiyorum burada genel olarak söylüyorum bana inandırıcı gelmiyor arkadaşlar böyle şeyler kimse kusura bakmasın ben artık bu konuda bu uygulamada buldum o yüzden siz de gerçekten gözünüzle görmeden kimseye inanmayın
Fotonun orjinalini ve shoplusunu görunce şok oldum😂😂 ya minel hanıma kalsa, aslında kapalı olan foto gerçek, diğeri shoptur diyecek nerdeyse 😅😅 dt semih tekin yazınca cıkıyor zaten. Adam da yanındaki kadın da. Manyak ruh hastası @minell 😀
Minell diye bi hesap vardı diş doktoruyum diye geçiniyordu.fakeemiş😂
Ay atlamışım onu.adamı çok beğendiyse zaar🤣
Ya bende fotosunu bi ara gördüm dedim ne kadar güzel bebek gibi Allah bilir kendi değildir
ben de insan niye kocasını paylaşır burda diye düşünüyordum 😂
Oha ya bende geçen dişim ağrıyor diye post açmıştım biri postun altına minell hesabını etiketledi doktor diye bide özelden yaz dedi yazdım diş röntgeni istedi yok tuzlu suyla gargara yap buz koy falan dedi içimden bu nasıl bir doktor dedim nerde görev yaptığını Kanal tedavisi fiyatını sorunca da kıvırdi ***** gibi inandım ya geçen de yazdım cevap vermedi millet neyin kafasını yaşıyor ya
Ayyyh buldum sizi az önce yazdım hattta kadına ben önerdim biri vardı burda diye Allah verede ilaç filan onermese kadına aceba kadın ne durumda yasiyormu diye yorum yazdım ben ne bileyim bacım doktorum da doktorum yok Doğu geliniyim yok şöyle böyle ne bilem ben ya valla hakkını helal et
Yok canım ne hakkı bana ilaç da önerdi ben almadım Allah'tan çünkü konuşmasından belliydi pek guvenemedim ben
Minel bacımız aslında diş hekimi değilmiş , attığı fotoları fenomen dişçi ile kendi fotosunu shopluyormuş(kendi olduğu da şüpheli ) 🤣 yani sahte karakter diyelim
Ama baya profesyonel şoplamış. Hiç de sırıtmamış
burda kime neyin havasını atacaktı yani ne bileyim 😅
Yapay zekayla iki sn de yapabilir geminiden
Bende okuyordum. Soru gizlendi yazanları yönetim kapatıyor sanırım. Diğer türlü soru soran tarafından gizlendi yazıyor
postu izlemeyin okuyacam yazıyordum post gitti😅
Gerçekten bazı insanlara kızmıştım bazı şeylere inanmıyorlar diye ama bunları görünce gerçekten yuh yani
gerçekten öyle ama ben bugün biri gelsin yine inanırım yani😂😂
Dişçi ayağı nerden aklına gelmiş anlamadım valla Allah akıl versin
belki gerçekten okuyordu bitiremedi ya da hayaliydi artık bilemem
Hayali olan birşeyi bu kadar profesyonel yalana çevirecek aklı varsa iyiye kullansaydi neler olurdu neyse mübarek gece bişey deniycem Allah akıl versin hayırlı kandiller canım kızınla eşinle sağlıklı nice kandilleriniz olsun ❤️
Bana da bildirim gelmiş ama göremiyorum
admin gizledi herhalde bunu da kapatırlar 😅
Onca olaylı postları kapatmayıpta bunları kapatıyor olmaları da çok komik
postu açan kapattırmış, yazmış buna da
Ay bende okuyamadan kapanmış
valla azıcık okuyabildim şok oldum 😂
Nasıl yani ? O kadar post açıp sormuştu kocam fakültenin gözdesiydi yok üni okurken haftada 3-4 gün bende kalıyordu. Ben de diyorum ne Avrupai bir hayat😄
Hatta bir ara eşinin eski ilişkisinin olduğu kadınla düğün için bir araya geleceklerdi falan vallahi güzel senaryo
Aynen ya. Hikaye bile atıp adamın resmini çekip ilk hastam kocam demişti 😄
Hayır bir de kocası çok muhafazakardı ama bunun evinde kalıyordu, Avrupa'ya tatile falan gidiyorlardı bekarken. Bu ne perhiz diyordum ben de
Valla bacım her an herkes herşey olabilirmiş. Çok şaşırdım çünkü inanmıştım
işte kime neyin havasını atıyorsa
sorma yaa meğer diş hekimi eniştemiz, bizim eniştemiz değilmiş ya
her şey yalanmış
Ahahaha çok güldüm
hep gül şekerkiz❤️❤️
❤️❤️❤️
Bugün ben de uzun uzun yazdım tam göndere bastım tak post gizlendi. Öğlen oldu,herkes linçlemişti zaten
ben uyumuşum öğlen görmemiştim😂😂
O postu kim açmıştı acaba. Kendisi hiç cevap verdi mi?
Post açanı mı linçlediler minell i mi anlayamadım tam. Bende yorum yapmıştım cevap bildirimi bekliyordum niye gelmiyor diyorum post kapanmış farkında değilim 😄
Aa kim anladı resmin sahte olduğunu ben zaten onun doktor olduğuna hiç inanmadım geçen gün dediki 19 yaşında evlendim hemen mezun olunca dedi sonrada üniversitesi de bitince hemen evledik bebek oldu dedi biri yaşını sordu 27 yaşındayım dedi hiç bir dediği bir dediğini tutmadı bende bozmak istemedim benim yiğenim ve eşide diş hekimi 5 sene üniversite okudular eşide ayrıca iki sene ilave protez uzmanlığı okudu toplam 7 sene okudu bu bayanın dediğiher şey yalan anlaşıyor zaten
yani bu kafalar sağlıklı kafalar değil ya
İki gün önce yine koymuştu aynı adamı dişçi koltuğun da eşim şimdi muayene sırası bende diye elalemin kocasına takmış kafayı saplantı yapmış belli
ben de ona şaşırdım insan kocasını niye böyle paylaşır, bi de yakışıklıysa falam😂😂
geöen bir hikaye atmıştım, başka birinin çektiği vşdeo, sen misin diye sormuştu demek ki kendi de yapıyormuş da ondan böyle düşünmüş 😅
😊😊😊
Bende bugün fazla girmemistim, dedikoduları kaçırdım 🤪🤪 o postu okudum doya doya ama oglende mi ne yine açılmış onu kaçırdım
Öğlen ben de görmedim. Onu kim açmış acaba
benim posta yorum yapmış yazan
İnsanların gerçekten boş vakitleri çok çok issiz bir arkadaş galiba. Yani insanlarla dalga geçme nasıl bir manyakliktr nasıl bir hastalıktır anlamadım .
Ayıp denen bişey var .
Ayrıca nasıl anlamış da hemen kapatmış hesabını hayret.
Eminim başka hesapla okuyup gülüyordur
Hastalıklı kadin
Ammmaaaaannn😅😅 bende storisine yorum yaptım maşallah maşallah tü tü tü diye 😅😅safımm ben hemen inanırım 😅😅kendi de mi shop yoksa kocası ve hayatı mı sadexe shopp😅😅
Ya o değil işin kötü yanı bn geçen gece bayanın biri dişim de dişim diye post açmıştı bende ismini bilmiyordum mineli etiket yaptırdım kadına bana özelden Ulaş demişti aceba o bayan nerde ya ilaç filan önerdi mi ictimi kadın yasiyormu nasıl kötü hissettim kendimi ya
Ay evet ya gördüm az önce buldum bayanı bu postta veya başka postta helallik istedim ben nerden bileyim her gitarım var diyene yüz alıp gidiyom tövbe yarabbim tuzlu suyu bende derdim hatta disinol damla önerirsin buz sirkeli su sıcak kompres ohooo daha neler vardı😂😂😂
🤣🤣🤣 her kürek çekenin kayığına binersen böyle batarsin işte diye bir atasözü aklıma geldi 🤣🤣
Biri çıkıp Seda Sayan'ın sekreteriyim dese ben ona da inanırım saf safiyeye döndüm resmen
Ben Mustafa Ceceli'nin kalemiyim abla 🤣 sjsjsjs
Oda biseymi benim kocam Nihat dogmayan bende kubra sormayan😂😂😂Allah'ım yaaa milletin kocasına sahip çıkmak artık ayrı bir boyut farklı bir hayal dünyası hayal dünyasında da ötede bir delilik
Ben yeni millet vekiliniz gari bayanları 😂
sayın vekilim hoşgeldiniz😂
Hoşbuldum saygı değer halkim
Bende okuyordum yarım kaldı 😅
Kardeşim burda çocuklar da hep yaramazlık peşinde .çok az girebildim
Ama gerçekten çok şaşkınım. Anlayamıyorum neden diye.
şu an sen hayali bir hayat yansıtsan ben ona da inanırım. ne bileyim garip.
Bende inanıyorum kesinlikle 😅
Bundan sonra daha dikkatli olurum da çocuklar akıl bırakırsa 😄
Burda emin olduklarımın arasındasın bir kaç tane daha var hayal kırıklığı yaşamm umarım başka kişilerden şüpheleniyorlar da bakalım 🙃
Benim aklıma da bir kişiyi düşürdüler.
Bekliyorum 🤔
1,497,862 soru
24,468,373 cevap
355,007 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın