Saçı parlak yumusak yapan şampuan krem öneriniz var mı
Bebek ürünleri mi soruyorsun canım herkes bebek şampuanı atmış kafam karıştı
Yok büyükler icinn
Bu ürünu çok seviyorum eskiden musterilerime de çok onerirdim ama ahhh ahhh artık meslegide yapamaz oldum 4 çocukla😂 keratin oranı çok yüksek olduğu için hem dökülmeyi azaltıyor hemde pamuk gibi pırıl pırıl saç yapiyor gratiste de mevcut
Tesekkurlerr
Şuan çoğu marka boykot
Ben ersağ ya da bıoblas kullanıyorum memnunum 😊
Ogx diyorum çok memnunum ❤️
Bu ürünler hem saçlarımı güçlendirdi hem de parlaklık kazandırdı bana öneririm
Yıllardır clear kullanırım kadınlar için olanından üzerinde yumuşak ve parlak yazıyor çok çok memnunum hem güzel kokuyor hemde yumuşacık yapıyor
Bu parlak yapıyor ama boyasız saçta güzel boyalı saçı keçe gibi yapıyor
Ben bunu kullandım sevemedim ya
İncia ve ecowell kullanıyorum ben hangisi indirime girerse onu alıyorum yumuşak yapıyor ayrıca alerjik çocuklar içinde uygun ve doğal bir ürün tavsiye ederim
Ben Uni Baby kunlaniyorum
sac proteini aldim turuncininci taneleri gibi. cok guzel yapio
Morfose Argan yağını kullanıyorum. Üstelik saçlarım baya işlem görmüş ama toparladı çok şükür
Hayır,gerek kalmadı
Argan yağını nasıl ve ne kadar kullanıyosunuz
Yukarda yazdığım markanınkini kullanıyorum. 2-3 damla döküp saçıma sürüyorum. Yıkamadan bir gün sonra tabii
Saçımızı yıkadıktan bir gün sonra sürüyodunuz ve durulama yapıomıyo doğru müdür? Bide uçlara mı sadrce
Bu tamamen benim kendim yaptığım bir uygulama. Tavsiye değil bana yani. Durulamaya gerek yok. Özellikle uçlara ama ben her tarafa ulaştırmaya çalışıyorum. En kötü uçlardı. Düzeldi şükür
Kurutma sonrası mutlaka bi tane saç yağı kullanmalısın hem elektriklenmeyi önlüyor, hem parlatıyor. Boykot hassasiyetin varsa Restorex öneririm. Ben kullanıyorum çok memnunum. Reklam değil😂
Ay teşekkürler bir sürü kişi yazmis
1,498,281 soru
24,474,773 cevap
355,382 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın