Canım kizlar şu mübarek günde Allah razısi için sizden dua istiyorum 🤲🏻 🌸
Tokiye yazıldık okadar çok istiyorum ki bizede nasip olsun bizimde kendimize ait bir yuvamız olsun 🤲🏻
Müslümanın müslümana duası kabul olur derler...
Kura çekilişleri yakında başlayacak, inşallah bizede nasip olur 🤲🏻
Rabbim sizinde gönlünüzden geçenleri sizede kolaylık hayırla versin inşallah 🤲🏻
İnşallah çıkar canım Allah gönlünüze göre versin
Kirada olmak çok zor gerçekten 🌸
Allah razı olsun canım benim 🤲🏻
Ben kirada değilim kayınvalide kayınbaba ile altlı üstlü oturuyorum, böylesi de çok zor😔
Gülşen cim Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah ♥️
Canımmm Allah razı olsun amin inşallah 🤲🏻 🌸
İnşallah o TOKİ size de çıkar nasip olur sizinde kendinize ait bir eviniz yuvanız huzurunuz olsun onsallah bu hayırlı gecede
Allah razısı olsun canım dillerine sağlık, Rabbim senide gönlündekini kolaylıkla nasip eder inşallah 🤲🏻 🌸
Rabbim gönlüne göre versin inşallah toki ler inşallah sadece gerçek hak sahiplerine çıksın evi olupta başkası üzerinden yazılıp ikinci bir evim olsun düşüncesindeki kişilere inşallah çıkmaz annemin de evi yok her toki ev yaptığında yazılıyor ümit ediyor Rabbim duâ'larımızı kabul etsin 🤲🤲🤲
Allah razı olsun amin inşallah canım, Rabbim annenede tez zamanda kolaylıkka hayırla gönlündeki evi nasip etsin Rabbim, şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah 🤲🏻🌸
Amin Cümlemize canım bizde yazıldık🤲🤲
İnşallah Rabbim bizede nasip eder, çıktı diye sevincimiz paylaşacağımız postlar açarız 🤗🌸
İnşAllah Amin canım 🤲🤲🤗🌹
Rabbim bu mübarek gecede duanı kabul etsin..
Bugün buraya bize de çıktı diye yazarsın inş.
Canım Allah'ım senden razı olsun, inslalt Rabbim o günleride göstersin seninde gönülden yatan neyse kolaylıkla hayırla nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Amin sağol canım ❤️
1,498,412 soru
24,476,521 cevap
355,662 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın