Ben oğlumun 3 yaş sendromlarıyla uğraşıyorum bu günlerde yaşıyor muyum bilmiyorum yaşamaya çalışıyorum hahaha 😂. Uzun süredir yoktum nasılsınız napıyorsunuz ?
sitedeki yeni kaosu okuyorum, kız neler kaçırdın 😅😅
Ne kaçırdım yine 😂
birileri olmadığı hayatı yansıtmış 😂 kocam diye ünlü bir doktorun fotosunu atmış hikayeye, kendisini de fotoşop yapmış😂 benim son postuma bak😅
Minel bacımız dişçi değilmiş kocası dişçi değilmiş, attığı fotoğraflar ünlü bir dişçiye aitmiş 🤣
valla eşime aşırı kızgınım, canım çok sıkkındı. eşime satacaktım, bu post kafamı dağıttı 😂 herife sarmaktan vazgeçtim
Ben artık buradaki böyle olaylara şaşırmıyorum açıkçası . Buda mı olur olmaz mı demiyorum yani normal geliyor bu sayfada olan her şey 😅
Kızımı uyuttum, gecenin sevaplarını toplamaya niyetlendim ınsallah
Allah ım kabul eylesin canımmm
Amin cümlemizin
Ay bugün ne rahattım kocam geldi. Çocuklar cücük gibi bütün gün baba baba baba diye peşindelerdi adım adım takip 🤣 inşallah devamıda gelir
Benim oğlum eşime git diye bağırıyor bilmiyorum bu aralar çok değişik davranıyor
Ay ben Bursa'dayım erkek kardeşim çıktı cezaevinden 48 saattir Bursa'dayım şimdi dışarıdayız elhamdülillah ❤️ gece çocuklarıma kavuşacağız 2 gündür ayrıyım 🥺🥺
Hadi gözün aydın Sümeyye çok sevindim canım i
Ay Allah razı olsun inşallah canım ❤️
Sen 3 yaş sendromuyla sitenin çoğu da fake hesaplarla uğraşıyor bugün 😄 Anneler sohbetten diş hekimi minel hanım geçti 🤣 Benim 5 yaş bebem uyudu karnımda ki tepikleyip duruyor onu da uyutursam bende uyuyacam 🌸
Evet okudum ama şaşırmıyorum tövbe estagfurullah deyip geçiyorum burada olan hiç bir şey şaşırtıcı gelmiyor 😂 ayy benim oğlumda öyleydi sürekli tepelerdi ❤️
Ben de hiç şaşırmıyorum 😄
Ayağımda 5 aylık bebem uyakin ve hasta olan üç buçuk yaşındaki kızım ile iki saatlik uyku ile bir gözü kapalı bir gözü açık bu posta yorum yapıyorum 😵
Hastayım iyi değilim 😞
Aa İdil varmışşşş❤️ öksürmekten uyuyamıyorum 🥲🥲
Eşim nöbetten geldi şimdi kuran okuyor ben çay içiyorum duâ mı ettim biraz burada takılayım dedim yatıp uyuyacağım kaç gündür hastane işlerimiz var sabah erkenden evden çıkıyorum
Çok acıktımmm. Bir şeyler yiyip yatıcam
Eşim bir haftadır görevde. Bizim minnoşlarla ben de savaş halindeyim daha yeni uyudular:)Temizlik yaptım bu gün. Çaycım bozulmuş şimdi eski usul çayımın kaynamasını bekliyorum çay demleyip içicem. Sonra da kalmadı bıyık duş ve yatış:) gündüz içmedim ne kadar yorgun olsam da kafam rahatlamışken oturup iki bardak içiyim dedim. Bu oğlanlar bitirecek bizi İdil. Benimki de 27 ocakta 3 olacak tam. Valla bittim tükendim.
Oğlum kalktı uyuttum, benim bu sefer uykum gelmiyor. Aslında uyumak istiyorum 🙄 ama vücudum o kadar ağrıyor ki uyku tutmuyor:-(
1,497,760 soru
24,466,357 cevap
354,914 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın