0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından

Ben oğlumun 3 yaş sendromlarıyla uğraşıyorum bu günlerde  yaşıyor muyum bilmiyorum yaşamaya çalışıyorum hahaha 😂.  Uzun süredir yoktum nasılsınız napıyorsunuz ? 

12 Cevaplar

0 oy
(9,805 puan) tarafından

sitedeki yeni kaosu okuyorum, kız neler kaçırdın 😅😅

(174 puan) tarafından

Ne kaçırdım yine 😂

(9,805 puan) tarafından

birileri olmadığı hayatı yansıtmış 😂 kocam diye ünlü bir doktorun fotosunu atmış hikayeye, kendisini de fotoşop yapmış😂 benim son postuma bak😅

(1,560 puan) tarafından

Minel bacımız dişçi değilmiş kocası dişçi değilmiş, attığı fotoğraflar ünlü bir dişçiye aitmiş 🤣

(9,805 puan) tarafından

valla eşime aşırı kızgınım, canım çok sıkkındı. eşime satacaktım, bu post kafamı dağıttı 😂  herife sarmaktan vazgeçtim 

(174 puan) tarafından

Ben artık buradaki böyle olaylara şaşırmıyorum açıkçası . Buda mı olur olmaz mı demiyorum yani normal geliyor bu sayfada olan her şey 😅

-Reklam-
0 oy
(700 puan) tarafından

Kızımı uyuttum,  gecenin sevaplarını toplamaya niyetlendim ınsallah 

(174 puan) tarafından

Allah ım kabul eylesin canımmm

(700 puan) tarafından

Amin cümlemizin

0 oy
(13,880 puan) tarafından

Ay bugün ne rahattım kocam geldi. Çocuklar cücük gibi bütün gün baba baba baba diye peşindelerdi adım adım takip 🤣 inşallah devamıda gelir 

(174 puan) tarafından

Benim oğlum eşime git diye bağırıyor bilmiyorum bu aralar çok değişik davranıyor 

0 oy
(1,560 puan) tarafından

Ay ben Bursa'dayım erkek kardeşim çıktı cezaevinden 48 saattir Bursa'dayım şimdi dışarıdayız elhamdülillah ❤️ gece çocuklarıma kavuşacağız 2 gündür ayrıyım 🥺🥺

(174 puan) tarafından

Hadi gözün aydın Sümeyye çok sevindim canım i

(1,560 puan) tarafından

Ay Allah razı olsun inşallah canım ❤️ 

0 oy
(7,834 puan) tarafından

Sen 3 yaş sendromuyla sitenin çoğu da fake hesaplarla uğraşıyor bugün 😄 Anneler sohbetten diş hekimi minel hanım geçti 🤣 Benim 5 yaş bebem uyudu karnımda ki tepikleyip duruyor onu da uyutursam bende uyuyacam 🌸

(174 puan) tarafından

Evet okudum ama şaşırmıyorum tövbe estagfurullah deyip geçiyorum burada olan hiç bir şey şaşırtıcı gelmiyor 😂 ayy benim oğlumda öyleydi sürekli tepelerdi ❤️

(7,834 puan) tarafından

Ben de hiç şaşırmıyorum 😄 

0 oy
(1,065 puan) tarafından

Ayağımda 5 aylık bebem uyakin ve hasta olan üç buçuk yaşındaki kızım ile iki saatlik uyku ile bir gözü kapalı bir gözü açık bu posta yorum yapıyorum 😵

0 oy
(2,481 puan) tarafından

Hastayım iyi değilim 😞

0 oy
(400 puan) tarafından

Aa İdil varmışşşş❤️ öksürmekten uyuyamıyorum 🥲🥲

image

0 oy
(8,166 puan) tarafından

Eşim nöbetten geldi şimdi kuran okuyor ben çay içiyorum duâ mı ettim biraz burada takılayım dedim yatıp uyuyacağım kaç gündür hastane işlerimiz var sabah erkenden evden çıkıyorum

0 oy
(6,227 puan) tarafından

Çok acıktımmm. Bir şeyler yiyip yatıcam

0 oy
(969 puan) tarafından

Eşim bir haftadır görevde. Bizim minnoşlarla ben de savaş halindeyim daha yeni uyudular:)Temizlik yaptım bu gün. Çaycım bozulmuş şimdi eski usul çayımın kaynamasını bekliyorum çay demleyip içicem. Sonra da kalmadı bıyık duş ve yatış:) gündüz içmedim ne kadar yorgun olsam da kafam rahatlamışken oturup iki bardak içiyim dedim. Bu oğlanlar bitirecek bizi İdil. Benimki de 27 ocakta 3 olacak tam. Valla bittim tükendim. 

image

0 oy
(2,716 puan) tarafından

Oğlum kalktı uyuttum, benim bu sefer uykum gelmiyor. Aslında uyumak istiyorum 🙄 ama vücudum o kadar ağrıyor ki uyku tutmuyor:-(

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 457 göst.
+1 oy
11 cevap 638 göst.
+1 oy
17 cevap 618 göst.
26 Kasım 2025 Diğer kategorisinde idilt (174 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 604 göst.

Kategoriler

1,497,760 soru