vişş aneeeeeyyy o neydi giiissss
başlığa bakınca senin yazdığını anlamam 😅😅🥰
instagramda biri bu maskeyi denemişti, denerken arkadaşlar tabii ki de göstermeyeceğim falan demişti 😅😅
biri gösterse de ortalık şenlense😂😂
😂😂özel mulkiyete giriyor bu alan 😂😂
lazere ağdaya gidince, yetmeyip evlenip doktora da gidince pek özeli kalmıyor ya😂😂 ha bire aç dur😅
ortalık şenlense çok iyi yaa 😂😂
puhshaaa oda dogru:)
Biz yuzumuzu zor yıkıyoruz
Deki popomuz
Hele dura dursun :))
Niye yıllar önce Pembe maske diye bir şey vardı Yıldız Çağrı Atiksoy yüzüne Tuba Büyüküstün de poposuna sürüyor diye sürekli reklamı çıkıyordu
aynn dogru hatirladim pembe maskeyi bide inci tozu mu ne vRdi
İşe yarıyormu acaba
bilmemki ilk dega gordum simdi alim denim bakalim merak ettim:)
Yaz kız deneyince
Sen araştira araştira en sonunda başına iş Alaçan 😁 ne güzellik sevdasiymis neyseee yüzümüze sürelim doğru düzgün popo eksik kalsın 🙄
yabpipo sey boyle puturcuk puturcuk aslunda lazerli tutlerim zaten alinik ust bacaklarim falanda . usumusum gibi hissiyatli. at kiliylada fircalarim arada ama yumusacik puruzsuz degil . oyle olunca gozume batan bisey ya hemen dikkatimi cekti gorunce boyle bir urun olmasi denemssem icimde kalir😆😆siparis vericim simdi😆 bi bakinayimda yorumlara
Blog başlıgına bakınca kesin canan hanımın blogudur dedim ve haklı çıktım
😆😆😆dikkatimi cektinama karsima cikio resmen beni cezbedio merak ettim siparis edim bakim en fazla ne olabilirki ise yaramassa da😆😆
Ben dolandırıcı biri olsam (mevlam esirgesin) sizi güzellik ile trilyonlarca tokatlayabikirdim herhalde 😂😂😂
aynen hep derim en buyuk hobim zayiflama urunleri ile dolandirilmak. demin baska bi posta yazdim ısedigim sifigi kendi kakkami bile yedirtebilirsin bana zayiflama ugruna hobi bu😆😆😆 biliyorum dolandirildigimi ama engel olamiyorum batak gibi
Bile bile Kaşınıyormuşsunuz aslında 😂😂
Genital bölge için bile olanı var😅
onlari biliom yenilebilen don bile varbyalayinca eriyen seker tadinda😂😂😂 popo maskesininilk kez karaima cikti
Ananemin kulakları çınlasın şimdi her şeye her şey var der onun hesap her şey için bir şey var mutlaka şaşırmam valla:)
Senin postun olduğunu tahmin ettim canan nerden buluosun bunları 🥳☺
bilmiyorum ki haci haciyi mekkede delo deliyi dakkada bulur hesabi cikiyor karsima😆😆
Sildim 😅😅
Canan dene güzelse bizde alalım😂güzellik liderimiz🤣
Bende senin sayende yeni gördüm 😅
Sen kesin alırsın 😀
kullandıktan sonra bilgilendir bizi😉 lazım olur 🤭🤣
Ha haaa 🤣
1,497,892 soru
24,469,019 cevap
355,040 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın