0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Son adet tarihim 16 Kasım ilişki günlerimi net hatırlıyorum çünkü tarih ve saat tutum ay içinde iki defa oldu 30 Kasım saat 10.30 ve 2 Aralık gece 23.50 de suan 5+4 haftalık olmam gerek ama dün doktor 6+3dedi ve adet tarihim ilişki tarihim net belli not alıyorum çünkü. Bu neden olabilir  yani bebek kesesi önde 

9 Cevaplar

+1 oy
(8,487 puan) tarafından

İlişkiye göre hesaplama canım. SAT neyse gebeliğin ona göredir.

(17 puan) tarafından

Tamam işte 16 Kasım ama bebek kesesi daha önde 

(8,487 puan) tarafından

Olabilir böyle şeyler. Önde de olabilir geride de olabilir. 2 haftadan fazla bir fark olunca önemlidir. Sizinki normal. 2 saat sonra başka bir cihazda baktır farklı sonuç alabilirsin. 

-Reklam-
+1 oy
(1,589 puan) tarafından

Genelde doktor  herkesin ne zaman ilişkiye girdiğini bilemez onla ugrasamaz  senin eşinle ne zaman ilişkiye girdiğini bilmez net olmak amacıyla son adet tarihini baz alır geç döllenme olduğu için adet tarihinin verdigi haftayla uyuşmuyor çoğu kişi der ya çocuk 2 hafta geriden geliyor diye sebebi bu olabilir diye düşünüyorum geç döllenme olduğu icin illa haftayla uyumlu olmiyo nirmalde 5 haftalıkken kalp atışı duyulur ama çoğunun ki 8 haftadan sonra duyuluyor bunun en net açıklaması budur bence ona bakacak okursak bende 15 ağustosta ilişkiye girmiştim o zamanı baz alirsam daha ortada çocuk yok ben çok erken ümit etmiş olacam  son adet tarifim 30 Ağustos o baz alındı sonuçta önce bı bölünme oluyo sprem yumurtayı dolluyor  bide 3 gün boyunca sprem ölmez belki ilk anda değil o üçüncü günde dollendi onu bilemeyiz anca oluyo demekki oluşum sureci

(17 puan) tarafından

Hayır soru  yanlış anlaşılmış benim bir hafta önde gidiyor 

(1,589 puan) tarafından

Kafam karıştı gızz😄😄

(17 puan) tarafından

Normalde adet tarihine göre bebek suan 5+2 olması gerek doktor ise 6+2 dedi neden diyorum 

(1,589 puan) tarafından

5 hafta 5 gunluksun internetten baktım adet tarohini girince bu cikiyo doktor 6 +2 dedi yabi 3 gün geçmiş gözüküyor ondan bişey olmaz bazen 3 gün önde bazen 3 gün geriden gelir kiz

0 oy
(25 puan) tarafından

Keseye göre de hesapliyorlar sadece adet tarihine bakarak değil ya ultrasonla bakıyorlar orda ondan ona göre söylüyorlardir 

0 oy
(6,342 puan) tarafından

Döllenme geç olmuştur baby

0 oy
(6,696 puan) tarafından

Bebeğin gelişimi 3 aşağıya 5 yukarı diyorlar benimkide hep 3 4 gun önden giderdi sonuç erken geldi😃

0 oy
(178 puan) tarafından

Olabilir benimde iki hafta önde gidiyor 

0 oy
(2,717 puan) tarafından

2 hafta önde 2 haftaya kadar geride çok normal. Bazen yanlış ölçüm de olabilir. Ama kaygılanacak bir durum yok 🙂

0 oy
tarafından

Gayet normal cnm ,bir hafta önde yada geride gözükmesi normal.hatta ilerki haftalarda da değişken olacak .3 çocuk doğurdum üçü de haftasına göre hep bir iki hafta önde gözüküyor du

0 oy
(6,634 puan) tarafından

Iliski tarihine gore degil son adet tarihine gore hesaplanir bebek haftasi. Yani adet tarihine gore 6 haftaliksa bu normal. Senin 5 hafta dedigin iliski tarihi ise ona gore hesaplanmaz. Ama son adet tarihine gore onde ise o zaman bebegin gelisimi 1 hafta ondedir. Bu kotu bisey degil. 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 773 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 215 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
+1 oy
1 cevap 339 göst.
14 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde erbaydilan (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,887 soru

24,483,856 cevap

357,215 kullanıcı

...