Merhaba ablamın 40icin Yasin yaptiracam isimli bilgidiniz bir sayfa var mı kizlar
Kimse Yok mu
Trenyola bakabilirsin canım orda var
Kartım yok cnm ya
Onun yerine bu yurtdışında hafızlık yapan tahtaya silip tekrar yazarak ezberledikten sonra silip yine yazıp başka sayfayı yazan çocuklar var bence öyle bi dernek bulup kuranı kerim onlara alabilirsin çünkü o verilen yasinler maalesef evde bi kenarıua bırakılıp okunmuyor. Ama dediğim gibi bir dedneğe Kuran almaları için para bağışlarsan 1 hafızın olmuş olur.
Nerden arastiRa bilirim acaba
https://ty.gl/aongahaonchen
biz bunu aldik paketleme cok iyi etikette gonderiyolar
Öncelikle basın sağ olsun çok üzüldüm acını çok derinden his ettim bende ablamı bir ay önce kaybettim😭😭 Instagram dan yok mu bildiğin bir sayfa ben buldum ama emin olamadim
cok sagol seninde basin sagolsun benim sosyal medyam yok trendyoldan aldik
Tşk ederim cnm ❤️ bi araştırayım
Trendyolda var canim.bak ordan istersen yada kitaplari sen al matbaalardan ismini cikart yapistir uzerine
Benim dedem için halamlar Instagram'da bir sayfada yapmışlardı. Çarşamba kırkı idi.
Çok güzel olmuştu.
Ordaki sayfalara bakabilirsiniz
Güvenli bir şekilde isteyebilirim dimi
Bizimkiler aldı çokta memnun kaldık. Şuan bende yok. Çarşamba günü annemler dönüşte bana da uğradı onda gördüm çok güzeldi
Tmm cnm Allah razı olsun
Senden de ♥️
İnternetten bak bende nenem için isimli yaptırmıştım ama siteyi hatırlamıyorum canım
1,497,902 soru
24,469,117 cevap
355,042 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın