0 oy
269 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (494 puan) tarafından

Nasılsınızz Çocukla nasıl geçiyor gunlerınız 

9 Cevaplar

0 oy
(26,605 puan) tarafından

Bir kızım var. Bazen yorucu geçiyor. Gurbet ülkedeyiz . Her gün 2 saatlik çıkarız dışarı zaman geçer.  Sabah ev işlerimi yaparim o sırada kendi kendine oynar. Sonra onunla oynarim. Uyur oglen ben kendime zaman ayırırım. Sonrada dışarı cikariz öyle öyle aksam oluyor günler geçiyor.

(494 puan) tarafından

benımde kızım var 4 aylık ev işlerinden ona zaman ayıramıyorum bazen canımı acıtıyor oyle olması eşimin ailesiyle yasadıgımdan herseyı benden beklıyorlar  böyle böyle ilgilenemiyorum kucagıma  aldıgımda emerek uyuyor anca ozaman yalnız kalabılıyoruz 

(26,605 puan) tarafından

Aileyle yasamak gercekten cok zor ve o kadar haklısınki. Rabbim yardımcın olsun canim. İşleri onunla birlikte yapmaaya çalış. Pek mümkün degil biliyorum ama dene . Yanında olsun mesela bulasik yikarken onunla konusarak yika. .

(494 puan) tarafından

bulaşıkları elde yıkamıyorum genelde yemek yaparken kokusundan kusucak gıbı oluyor o yuzden yanımda tutamıyorum babaannesıne verıyorum yapana kadar mecbur 

-Reklam-
0 oy
(805 puan) tarafından

Hiç iyi değilim yanağım şiş dişçideydim bugün gittim geldim saatler geçti teyzesi bsktı kızıma gelince duş alıp sarıldım hemen 2 buçuik saat görmedim diye ağlşcsltkm neredeyse🥹

(494 puan) tarafından

gebeliğimde benımde şişmişti sankı botoks yaptırmısım gıbı😅 allahtan sımdı agrımıyor eskısı gıbı 

0 oy
(1,079 puan) tarafından

Bir bebek olmak üzere iki çocukla nasıl gecenilirki 😅

(494 puan) tarafından

Allah sabır versın 😅

(1,079 puan) tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(11,444 puan) tarafından

Elhamdülillah rutinden devam uyan kahvaltı yaptır hazırla okula götür gel yemek ve işi yap geri git kızçeyi SL ödevini etkinliğini yaptır iyiki var güzel kızım

(494 puan) tarafından

evet evet iyiki varlar 🥰

0 oy
(2,717 puan) tarafından

İyi sayılırız 

Beni hiç sorma 🥺🥴🤯

Çok yorucu stresli geçiyor günlerim.

Geçen ay sinir krizi geçirdim galiba doktor tam tanı da koyamadı. tansiyon 18 fırlamıştı. Ondan sonra daha bir düzen oluşturdum kendime 

Ama çok şükür son 3 yıla göre bu ay çok daha iyiyim.  

(494 puan) tarafından

Geçmiş olsunn allah iyilik versin inşallah ❤️

(2,717 puan) tarafından

Amin sağol 🫶🏻

(26,605 puan) tarafından

Geçmiş olsun canim. Nasıl olmuştun sinir kriizi gecirirken. Bir kere bende yaşadım. Acaba aynımı olduk .

(2,717 puan) tarafından

Sağol şekerim.

Ondan önce biraz üzgündüm, hatta ağlamıştım. Bir süre sonra birden göğsüm sıkıştı, nefesim kesildi nefes alamadım. Sonra bu sıkışma sağ tarafıma vurdu. Bu sefer de hızlı hızlı nefes almaya başladım boğulma hissi geçsin diye öyle sesli nefes alıyordum ki…

Ardından ağlama krizleri başladı durmadan ağlıyordum. Biraz zaman geçince sakinleşiyorum ama birkaç dakika sonra bu sefer önce gülme gibi bir hal geliyor hemen ardından yine ağlama krizi giriyordum.

Bu sırada ışığa karşı aşırı hassasiyet oluştu. Gözlerimi kapattım, 

eşarpla sardım, üstüne ellerimi koydum hiç ışık gelmesin diyordum. Acile gittik ama gözlerimi yine de açamadım. Tansiyonum 18 çıkmıştı gözlerim ondan da oldu bilemiyorum.

Sakinleştirici verdiler. Yaklaşık 3 saat sonra ağlama, sakinleşme derken yavaş yavaş kendime geldim. Gözlerimi de hafiften açabildim.

Hastaneden çıktığımda tansiyonum 16’ya düşmüştü. Ertesi gün yine acile gittim göz çevrem çok ağrıyordu göğsüm de hâlâ ara ara sıkışıyordu.

İlk bir hafta gerçekten çok kötüydüm ama zamanla giderek daha iyi oldum.

0 oy
tarafından

Çok yorucu bacım. Bugün cuma okulda nöbetçiydim sabahın 07.30'da gitmişim 15.00'da Zar zor eve kendimi attım. Eve gelip Çocuğa duş aldırdım yemek yaptım etrafı topladım cokkkkkk yorgunummmm. Artık eşime dedim sen kalk bir çay demle gerçi garibim onun durumu da pek farklı değil ama şimdi pastaneye gitti çayın yanına birşeyler alacak evde kalmamış pek birşey 

(494 puan) tarafından

olsun yınede yapsın anlasın kadınların ne zorluklarla mücadele ettıgını mecbur bende yardım eden yok kadınsın ne işe yarıyorsun dıyorlar 

tarafından

O ne demek bacım? Kadınsak insan değil miyiz? 

(494 puan) tarafından

insanızda anlayana iste anlamayana zor gelıyor anlamak 

0 oy
(699 puan) tarafından

Gecmiyo ki bugun esim olmasa naparfim bilmiyorum ogleye kadar zor oyaladim esim uyandi mutfagi topladim yemek yaptim esim bi supurge tuttu sonra bi uyumusum 4te zor uyandirdilar daha da uyurmusum oyle uyuyorum ki gece uykusu gibi derin 

(494 puan) tarafından

Güzel yapmışsın bizim kız babasında zor duruyor salıdan berı sürüş derslerim oluyor hiç aglamazdı salıdan berı 4 ayın acısını cıkarmıs babasında aglayarak 

(699 puan) tarafından

Bebek mi ondandir benim oglan 3 bucuk yasinda zaten bana da cok duskun degil bi de hamileyim ve hotmon kullsniyorum o yuzden halsizim elimden gelse keske 

(494 puan) tarafından

evet bebek ilk baslarda duruyorduda sımdı yabancılık mı cekıyor bılmıyorumkı hayırlı olsunn sag salim kucagına alırsın inşallah 🥰 

(699 puan) tarafından

Amin canim insaAllah ♥️

0 oy
(4,243 puan) tarafından

Gece oğlum uyumuyor sabah 5 yattık öbürü 2 yaşında .11 de kalktı sabah ben hiç kalkasim yoktu .

İki gündür kahvaltı yapasim gelmiyor evlede ugrasim gelmiyor.oylee hamd olsun

(494 puan) tarafından

kızımda aynı valla gunduz uykusu yok denılenecek kadar az aksam 7 8 gıbı pili bitiyor uyuyakalıyor gece 12den sonra sürekli uyanıyor kucagımda uyuyor beşiğinde uyanıyor emzıkle uyuyor agzından cıkınca uyanıyor dırekt

(4,243 puan) tarafından

Ay Allah kolaylık versin

0 oy
(6,533 puan) tarafından

Yani gun boyu delirmemek icin sabrediyom ya sabır ya sabır artik cocuklarda ezberlemis ben söylemeden söylüyorlar ya sabır diye 

(494 puan) tarafından

ay valla bızım büyük elti var 3 çocugu var 2 erkek 1 kız valla bacım sabah aksam kavga eksık olmuyor cocukları oyle bı dovuyorkı anlatamam 

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 248 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
29 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (588 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
3 cevap 357 göst.

Kategoriler

1,497,931 soru