Kızlar bu kehribar kolye kolik yada dil çıkarma döneminde ile yarıyor diyolar. Alıp ciddi bir faydasını gören oldu mu
bu inanma meselesi
ben inanmıyorum bu yüzden de kullanmadım. bebeklerde de tehlikeli buluyorum
Aldım hiç bir işe yaramadı boşuna para verdim
Hiç bir işe yaramıyor almıştım ama önceden aynı yani yine huysuz yine
Hiç inanmadım öyle şeylere onun boğazındaki görüntü de benim için tehlikeli geliyor
kizimda zaten bodoslama anı yasadigim icin nedir ne degildir bilmedim almadim. oglanda cul caput ne ise yarar ne yaramaz umursamadan aldim 😂 aman ne kaybederimki bosver ben alim kullanim ise yararsa ne ala yaramassa yaramasin ben denim elimden geleni yapim gerisi allahin takdiri diyerek inananak cocukla dort seneyi en az hasarla atlatmanin yolunu yontemini aradim . dun dir post acilmisti ilk yurume arabasi yazacakdim kaldi unuttum burdan onada cevp olsun @Atlaskalbim di galiba posti acan evet devrilio yurume zimbirtilari cocukda cok kullanmio yaninda durup tesvik etmek gerek ama belki uc bes dakika bile olsa vocugu oyalar diye aldim ikinceye ben ilk yurume arkadasi ama iki kere dokundu dokunmadi cocuk umursamadi bile . evde daginiklik olarak kaldi. sonra verdim komsuya . 😂 pardon postu acan @civcivik mis
😁 bence gereksiz yani bakıyorum.evde zaten kendi isteyince yürüyecek bugün olmazsa yarın yani çok önemli bir araç degil
aynn gereksiz yani ben iki dk da olsa beni birakir belki oyalanir umidi ile almistim 😂
Benim küçük oğlum 18 aylık ve hiç dişi yoktu ve çok gazlı bir bebek eşim kehribar kolye almıştı ama ben inanmıyodum öyle şeylere valla onu taktıktan sonra 2 hafta içinde 6 tane dişi arka arkada çıktı ve geceleri. Uykusu çok düzene girdi yani benim düşünçem işe yarıyo ama dikkat et aldığın zaman tuzlu su testi yap gerçek olduğunu gösterir
Gerçek kehribar işe yarıyor.
Bir arkadaşımdan görüp almıştım.Başta çok mantıklı gelmedi.
acısını salyasını gerçekten azaltıyor
O 3 çocuğuna kullandı ben 1.
Kolye olarak aldım daha işe yaradı
1,497,943 soru
24,469,770 cevap
355,088 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın