Ellerimi tahriş etmeyen bulaşık deterjanı ne kullanabilirim?

0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından

Sorun yukarda 

6 Cevaplar

0 oy
(2,756 puan) tarafından

Ben fairy kullanıyordum onun harici hepsi elimi çatlatıyordu  ama boykot yüzünden bulmakta zorlandığım için abc aldım ellerimi hep çatlattı sonra bingo aldım hem çok etkili Hemde ellerimi etkilemedi fairy gibi güçlü ve dediğim gibi ellerimi etkilemiyor 

(742 puan) tarafından

Boykot olduğunu unutmuşum ya denemek istemiştim 

-Reklam-
0 oy
(58 puan) tarafından

Bim den alyrm mavi olndn ismini hatrlamadm 

Üşenip bakamdm

(742 puan) tarafından

Miss mi acaba 

0 oy
(1,689 puan) tarafından

annem ameay kullanio.:) ama ben gav.urun mali gibi harcadigim icin bana asiri pahaliya gelir amwayin deterjani. ameayin vogu urunu zatar vermio ellere

(742 puan) tarafından

Ajsjjs güldürdün, fairy çok övüyor lar dediğin marka cidden pahalıymış ben bide aşırı harcarm deterjanı onlar bana 1 hafta dayanır 

(1,689 puan) tarafından

iste bende asiri harciyorum hepten pahaliya gelir. annem normal olmasi gerektiginsekilde kullanio😂😂 

(742 puan) tarafından

Annen gibi olamyi denemek lazım sanırım denicem ben😅

0 oy
(23 puan) tarafından

Fairy canım onun dışında ne kullandiysam ellerimi catlatmistir 

(742 puan) tarafından

Hadi ya e boykot Muş napicam

0 oy
(952 puan) tarafından

Fairy almayalı baya oldu ama onun kokusu bilr bana çok yoğun geliyo ve elimi onla yıkadığımda bile egzama yapıyodu ben sevmiyorum onu

Pril ve bingo kampanyada olunca alıyorum memnunum

Onun haricinde genelde sanal marketten ihtiyaçları aldığım için bulaşık deterjanını da migrosun 4lt olanı direkt alıyorum ondan da memnunuz

Bide pril losyonlu çok güzel elleri yıpratmıyo bnce 

(742 puan) tarafından

Pril losyonlu denerim canım saol, bu arada bende genelde migros sanal market, veya trendyok hızlı msrketten alırım 

0 oy
(4,841 puan) tarafından

Tarım krediden Viking in sarı sini aldım o kadar memnunum ki bilemezsin

(742 puan) tarafından

Ay hemen Alican ilk fırsatta 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Elleri tahriş etmeyen bulaşık deterjanı nasıl seçilir?
Elleri tahriş etmeyen bulaşık deterjanı seçerken ürünün pH dengeli, paraben, fosfat ve ağır kimyasallar içermeyen formüllere sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Özellikle bitkisel içerikli, organik sertifikalı veya gliserin, aloe vera gibi cildi nemlendirici bileşenlerle zenginleştirilmiş deterjanlar cildin doğal yağ dengesini korumaya yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bulaşık yıkarken ellerimin kurumasını nasıl önleyebilirim?
Bulaşık yıkarken ellerinizin kurumasını önlemenin en etkili yolu, deterjanla doğrudan teması kesmek için mutlaka kaliteli bir bulaşık eldiveni kullanmaktır. Ayrıca bulaşık işlemi bittikten sonra ellerinizi mutlaka gliserin veya yoğun nemlendirici içeren bir el kremi ile destekleyerek cildin kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlayabilirsiniz.
Doğal içerikli bulaşık deterjanları gerçekten etkili mi?
Doğal içerikli bulaşık deterjanları, doğru formüle edildiklerinde zorlu yağları ve kurumuş yemek artıklarını kimyasal içerikli deterjanlar kadar etkili bir şekilde temizleyebilir. Bu ürünler genellikle bitki bazlı yüzey aktif maddeler kullanır ve hem çevre dostudur hem de cilt hassasiyeti olan kişiler için çok daha güvenli bir kullanım deneyimi sunar.
Cilt hassasiyeti olanlar için hangi bulaşık deterjanı türleri uygundur?
Cilt hassasiyeti olan kişiler için dermatolojik olarak test edilmiş, hipoalerjenik ve kokusuz bulaşık deterjanı çeşitleri en uygun seçeneklerdir. İçeriğinde parfüm, boya ve klor gibi cildi irite edebilecek maddeler bulunmayan deterjanları tercih etmek, egzama veya kuruluk gibi sorunların tetiklenmesini engellemeye yardımcı olur.
Bulaşık deterjanı neden ellerde egzamaya neden olur?
Bulaşık deterjanları, yağı çözmek için tasarlanmış güçlü yüzey aktif maddeler içerir ve bu maddeler cildin kendi doğal koruyucu bariyerini hızla yok edebilir. Cilt bariyeri zayıfladığında ise dış etkenlere karşı savunmasız kalır, bu durum da zamanla tahriş, kızarıklık ve kontakt dermatit denilen egzamaya benzer kuruluk belirtilerine yol açar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 314 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 404 göst.
21 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Whiteangell (2,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 226 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emr_ygt89 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asabii (1,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,653 soru

24,580,326 cevap

362,416 kullanıcı

...