Kizlar camlarimi bayadir silemedim. Doğum ani gelişti temizlik yetişmedi. Şimdi ise 40 i cikti anca yapcam. Cam bezi ne kullaniyorsunuz/marka? Ve hangi su/deterjan karışımı iz yapmicak şekilde?
Cam bezi olarak eski atlet kullanıyorum 😄😄😄😄 camsil kullanıyorum birde
Çamurlu camlari ilk once normal su ile mi silersin?
Çamurlu camim olmadı ama dediğin şey mantikli . Kabasini almak lazım önce
Carrefuardan cam bezi alıyorum
Birde silikonlu cam sil
Duş jeli ile siliyorum bezde mıkrofiber bez silbay marka
Duş jeli ve mikrofiber ile kopukulu silip ilbays bez ile islak silme mi yapiyorsun cnm? Ilbays bezler bende de var
Evet aynen öyle yapıyorum önce köpüklü sonra kurubez ile kuruluyorum ve güneş cama düşmeden siliyorum güneşli zamanda silince hep leke oluyor
Güneşin de mi etkisi oluyor, bende diyom.benim camlar mi dandik :'D
:) bide güneş olmadan dene bakalım güneşin çok etkisi oluyor ya
Hiç bir deterjan kullanmıyorum camsil dahi mikro fiber bezler var heryerde satılıyor zaten onları kullanıyorum pırıl pırıl bir iz dahi kalmıyor
Sadece suyla silin, her türlü deterjan iz bırakıyor bide azcık tuz atıyorum suya
Ben bebek şampuanı ile siliyorum Dalin. Dalin çok parlatıyor ama sonrasında bir seferde durulama gerektiriyor çünkü köpürtüyor gerçekten pırıl pırıl oluyor denendi onaylandı.
normal sıvı bulaşık deterjanı ve makine parlatıcısı, bunca yıl boşu boşuna cam sille uğraşmışm
Instagram da bir bez gormustum ıslak deterjansız siliyorsun kurulama yapmaya gerek bile yok onu aldım tertemiz oluyor her markete gelmiş zaten artık resmen hayatımı kurtardi
IIbays Bezler mi bende aldim cok guzel gercekten
Pella bez kullaniyorum. Iki su hazirliyorum. Birinde cok amacli temizleyici atiyorum bi miktar, o suyla kirini aliyorum. Bi tane de duru su hazirliyorum onla da uzerinden geciyorum. Pella kullandigim icin iz kalmiyor. Dolayisiyla kurulama yapmiyorum.
Pella yi ilk defa duyuyorum
Tabiki önce kırıni al çok detaylı yapma.zaten kiş oldugu için pervazlari.yani işte sonra ya silikonlu camsil ile pella bezi yada sirkeli su.yap.pella bezi ile sil.zaten kurur ben genelde camsil şişelerini atmam bitince biraz su biraz beyaz sirke koyarım.onu sıkarım.camlara pella bezi ile alırım pella bezini alınca baya beya sabunla.yikaman lazım.once çok boya vs.dokuyir çünkü silikonlu cam sil yere gelirse parkelere vs aşırı kayganlasir ona da dikkat edin yere gelirse çok iyi silmeniz lazım yoksa insan düşüyor
Anladım canım cok teşekkür ederim. Bakalim yavas yavas başladım yapıyorum. Hiç sevmem o kenarlari içleri hep camur oluyor
1,502,289 soru
24,529,317 cevap
359,901 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın