0 oy
317 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (810 puan) tarafından

Kizlar camlarimi bayadir silemedim. Doğum ani gelişti temizlik yetişmedi. Şimdi ise 40 i cikti anca yapcam. Cam bezi ne kullaniyorsunuz/marka? Ve hangi su/deterjan karışımı iz yapmicak şekilde? 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

Cam bezi olarak  eski atlet kullanıyorum 😄😄😄😄 camsil kullanıyorum birde 

(810 puan) tarafından

Çamurlu camlari ilk once normal su ile mi silersin? 

tarafından

Çamurlu camim olmadı ama dediğin şey mantikli . Kabasini almak lazım önce 

-Reklam-
0 oy
(512 puan) tarafından

Carrefuardan cam bezi alıyorum

Birde silikonlu cam sil 

0 oy
(882 puan) tarafından

Duş jeli ile siliyorum bezde mıkrofiber bez silbay marka 

(810 puan) tarafından

Duş jeli ve mikrofiber ile kopukulu silip ilbays bez ile islak silme mi yapiyorsun cnm? Ilbays bezler bende de var

(882 puan) tarafından

Evet aynen öyle yapıyorum önce köpüklü sonra kurubez ile kuruluyorum ve güneş cama düşmeden siliyorum güneşli zamanda silince hep leke oluyor 

(810 puan) tarafından

Güneşin de mi etkisi oluyor, bende diyom.benim camlar mi dandik :'D

(882 puan) tarafından

:) bide güneş olmadan dene bakalım güneşin çok etkisi oluyor ya 

0 oy
(1,403 puan) tarafından

Hiç bir deterjan kullanmıyorum camsil dahi mikro fiber bezler var heryerde satılıyor zaten onları kullanıyorum pırıl pırıl bir iz dahi kalmıyor 

0 oy
(2,002 puan) tarafından

Sadece suyla silin, her türlü deterjan iz bırakıyor bide azcık tuz atıyorum suya 

0 oy
(88 puan) tarafından

Ben bebek şampuanı ile siliyorum Dalin. Dalin çok parlatıyor ama sonrasında bir seferde durulama gerektiriyor çünkü köpürtüyor gerçekten pırıl pırıl oluyor denendi onaylandı.

0 oy
(10,583 puan) tarafından

normal sıvı bulaşık deterjanı ve makine parlatıcısı, bunca yıl boşu boşuna cam sille uğraşmışm

0 oy
(1,015 puan) tarafından

Instagram da bir bez gormustum ıslak deterjansız siliyorsun kurulama yapmaya gerek bile yok onu aldım tertemiz oluyor her markete gelmiş zaten artık resmen hayatımı kurtardi

(810 puan) tarafından

IIbays Bezler mi bende aldim cok guzel gercekten

0 oy
(6,686 puan) tarafından

Pella bez kullaniyorum. Iki su hazirliyorum. Birinde cok amacli temizleyici atiyorum bi miktar, o suyla kirini aliyorum. Bi tane de duru su hazirliyorum onla da uzerinden geciyorum. Pella kullandigim icin iz kalmiyor. Dolayisiyla kurulama yapmiyorum.

(810 puan) tarafından

Pella yi ilk defa duyuyorum

0 oy
(17 puan) tarafından

Tabiki önce kırıni al çok detaylı yapma.zaten kiş oldugu için pervazlari.yani işte sonra ya silikonlu camsil ile pella bezi yada sirkeli su.yap.pella bezi ile sil.zaten kurur ben genelde camsil şişelerini atmam bitince biraz su biraz beyaz sirke koyarım.onu sıkarım.camlara pella bezi ile alırım pella bezini alınca baya beya sabunla.yikaman lazım.once çok boya vs.dokuyir çünkü silikonlu cam sil  yere gelirse parkelere vs aşırı kayganlasir ona da dikkat edin yere gelirse çok iyi silmeniz lazım yoksa insan düşüyor 

(810 puan) tarafından

Anladım canım cok teşekkür ederim. Bakalim yavas yavas başladım yapıyorum. Hiç sevmem o kenarlari içleri hep camur oluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 227 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde saram (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,478 göst.
0 oy
24 cevap 2,059 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 456 göst.

Kategoriler