Biliyorum bu post biraz sıktı ama kızlar elimden geleni yapıyorum 2 bucuk yaş down sendromlu bi oğlum var bilirsiniz burunları bizden farklı . 1 ay olacak yok açılmıyor yeşil sümük cabası . Antibiyotik kullandık buhar felan banamısın demiyor . Çok zorlanıyor yavrum . Evde de çeşitli şeyler deniyorum olmuyor çok zorlanıyor . Belki başka bişey bilen vardır diye sormak iatedim :(
Şırınga ile serum fizyolojik verdin mi burnuna
Evet hergün en az 3 kere yapıyorum uyanınca öğlen bide akşam bazen 4 5 kere de yapıyorum . Burun spreyi bile açmıyor burnunu
Şırınga ile açmaması imkansız bir burnundan verip diğer burnundan çıkmıyor mu yani
Aynı burnundan geri akıyor çoğu zaman canım . Sümkürmeyi bilmediği için evde sümük avcısı gibi geziyorum . Elim kolum bağlandı . Doktora tekrar götürdüm alerji şurunu verdi şimdi bidaha gitcem bidaha antibiyotik vericek oda bağırsak düzenini maffediyor bağışıklığı düşük oğlumun geri toplaması çok uzun sürüyor tonlarca ilaç yazıyorlar böbreklerinin biri büyük kalbi delik her ilacın içinde bunlar varsa dikkat edin yada kullanmayın yazıyor . İbramin zero bitirdik doğal öksürük şurubu kullandık yok çağre bulamıyorum :(
Allah şifa versin canım
1,498,792 soru
24,482,564 cevap
357,147 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın