0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (906 puan) tarafından

Kizlar geçen ay bilirsiniz kimyasal gebelik geçirdim üstünde bir ay geçti ama halen regli olmadım  bu süreçti 1 kere korunmasız ilişki oldu ama bu sürede yine hasta oldum antibiyotik ağrı kesiciler felan kullandım nekadar süre sonra adet olunur yaşayan var mı hemen adet olan oldumu

3 Cevaplar

0 oy
(7,035 puan) tarafından

Olman lazımdı 1 hafta içinde genelde olunuyor sen beta birdaha baktirdinmi belkide hala yüksek falan çıkarsa başka birsey olabilir

(906 puan) tarafından

Kanama sonrası iki kere baktırdım birinde 6 birinde 2 çıktı düştü daha gitmedim sonradan adetlerimde normalde düzenlidir her ay gününde olurum geçen ay 4 nde düşük oldu bu ay 7 oldu halen belirti yok adet 

(7,035 puan) tarafından

Bazen gecikebiliyor ben 6 defa geçirdim 

(906 puan) tarafından

Bekliyeyim ozaman birazdaha belki olur 

-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun canım kimyasal gebelik nasıl sonlandı yani doktor mu müdahale etti yoksa kendi kendine mi aydınlatırsan sevinirim 

(906 puan) tarafından
+1

En son kanamanın bitmesine yakın minicik bir parça geldi elime kurumuştu canım valla ilk defa yaşadım bende canım 1 hafta sürdü tamamen bitmesi ama gelen kanama mukuslu ve pihtiliydi normal adet kanaması değildi yani 

(76 puan) tarafından

Cevabın için teşekkür ederim canım.Ben son adet tarihim 15 Kasım Aralık ta gecikmem oldu test yaptım pozitif utanarak söylüyorum 19 Aralik eşimle beraber oldum fakat sabah ic çamaşırımda bayağı kan vardı gördüm ve ben hala hastaneye sağlık ocagina hic biryere gidemedim içim içimi kemiriyor yani düşük mü yaptım kimyasal mi bilmiyorum once göğüs ağrım bulantim vardı 1 hafta sürdü fakat şuan hiç bise hissetmiyorum 

(906 puan) tarafından

Seninde kimyasal gebelik olmuş belliki neden gitmedin hemen gitmelisin yada ilişki oldu zorladım oyuzden düştü benimde de dedi zaten sağlıksiz gebelik diye umursamadım ilişki oldu sabah kanama başladı 

(76 puan) tarafından

Canım k.bakma yine yazdım ben bugün kan vermeye gittim sonucu bekliyorum ogleden sonra kanamam başladı pıhtılı sekilde anlamadığım 19 Aralık kanamam olmuştu o zaman mı düşük oldu yoksa şuan mı oluyor acaba kanamam devam ediyor o gun sadece 1 defa ve bayağı gelmişti 

(906 puan) tarafından
+1

İçindeki kalan parçalar geliyor olabilir canım veya o bitti adet oldun şimdi 

0 oy
(5,973 puan) tarafından

Benim 2 gün gecikme olmuştu.

(906 puan) tarafından

Kadinca canım senin beta 0.05 çıkmış gebelik hiç yokki de nasıl kimyasal dediki

(68 puan) tarafından

Canım ben de anlayamadım ki bizim zaten 19 senedir olmuyor şu an tedavideyim bana öyle söyledi Ben de çok şaşırdım parçada benden geldi

(906 puan) tarafından
+1

Allah hakkınızda hayırlısı versin inşallah canım gönlünüze göre 🤲 

(68 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Ben de bu nasıl bir şey olmuş o kadar merak ediyorum anlayan da pek çıkmadı herhalde

(906 puan) tarafından
+1

Yani en iyisi dra gitmen olacak 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
7 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
14 cevap 448 göst.