0 oy
227 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (48 puan) tarafından

Lazerden önce tıraş edilmesi gerektiğini biliyorum ama bölgenin tam olarak ne kadarına uyguluyorlar nasil bir yol izlemeliyim tarif edebilecek var mı? Hiç jilet kullanmadım ve çok çekiniyorum büyük dert bu konu benim için ama cesaret edip gitmek istiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(10,506 puan) tarafından

her yerine😂😂 popo dahil 

-Reklam-
0 oy
(950 puan) tarafından

cesaretlik bise yik acacan bacaklarini onlar yaoacak. gitmedne birkac gun once jiletlen . komple jiletlen iste o bolgeyi. yapan kisi zaten yonlendirir seni. elipasyonu yaoan kisi herseyi yapacak . sen sadece arkani donup popinun iki elinle ayiracan en son popo kisimda sadece senin yapacagin o

0 oy
(6,476 puan) tarafından

Neyden çekiniyorsun jiletten mi lazerden mi?

(48 puan) tarafından

Jileti oldum olası beceremiyorum kesme korkusundan , lazerden de çekiniyorum hem acıyacak diye hem de yapan kişi doktor vs olmadığı için mahremiyet konusunu büyütüyorum kafamda 

(6,476 puan) tarafından

Jilet için kadınlar için özel olanlar var onlardan al kullan. Diğerinde de utanılacak bir şey yok. Onların hiç umrumda olmuyor. Benim en çok bacaklarım acımıştı bikini bölgesinde dayanılmayacak bir acı olmamıştı bende 

0 oy
tarafından

Popo dahil her yere lazer atıyor. Ve gerçekten benim çok canım acıdığı için yarıda bıraktım bitirebilene helal olsun 

(8,542 puan) tarafından

Bitirdim ama ne zorlukla gerçekten çok acıyor. 

(48 puan) tarafından

Buz lazer denemediniz mi, 

tarafından

Yok buz lazer değildi soğutucu jel varya ondan sürüyordu genital çok acıdı, dayanabildiğim kadar yaptırdım azalma oldu. diğer yerler bitti ama genitale dayanamadım bıraktım ağdayla devam ediyorum  

0 oy
(2,111 puan) tarafından

Jiletlersen olmaz. Kıl kökünü cihazın görmesi lazım. Lazer günü makineyle kısaltmalısın. 

(2,111 puan) tarafından

Yada lazer gününden 2 -3 gün önce jiletlemelisin. İstersen güzellik merkezini arayıp sor . Farklı şeyler istiyorlar bazen 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 202 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 957 göst.
+1 oy
1 cevap 284 göst.
22 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde I am a mother (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 125 göst.
30 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayalseveranne77 (534 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,862 soru

24,522,811 cevap

359,587 kullanıcı

...