0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

İyot kafesini Instagram da çok görüyorum arkadaşlar kızım zature geçirdi acaba denesemmi bilemiyorum doktora sorma firsatim da yok deneyen varmı hiç iyotu

5 Cevaplar

+1 oy
(122 puan) tarafından

İyot kafesini eşim yapmıştı bana öksürük çok azalmıştı. Oğlum3,5 4 yaşındayken onada yapmıştık çok rahatlatmıştı. İlk etapta tatlı bir kaşıntısı olmuştu sildirmeye çalışmıştı sonra oyun oynattık unuttu. Biz yaptık iyi geldi ama size yapın veya yapmayın diyemem tabiiki. Çok geçmiş olsun 

(127 puan) tarafından

Peki internet harici nerde satılır çocuğum da öksürük baslati birkaç bitkisel şey yaptım içmedi yada yemedi 😇😪🥲🤣

(122 puan) tarafından

Ya yanılmıyorsam bizde internetten almıştık. Eşim ilgileniyor genelde öyle şeylerle ben korkarım çünkü acaba alerji olur mu dokunur mu diye hatta oğluma yaparken atışmıştık ilk kendimde denetmiştim  :) öğreneyim tekrar yazayım 

-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından

Doktor sana iyot kafesi yap demez zannımca direk antibiyotik verir. Sırtına yapabilirsin bı zararı olduğunu düşünmüyorum bende yapıyorum 2.5 yaş oğluma 

0 oy
(6,956 puan) tarafından

Doktora sormaya gerek yok bence . Ben yaptım 4 çocuğumuda resmen ertesi gün azaldı öksürük 

Eczanede satılır büyük ihtimalle kulak çöpü ne batırıp kare kafes yaptım sırtlarına

0 oy
(7,535 puan) tarafından

image

ben 3 yıl oldu bunu kullanalı kendim için de bazen bir bardak suya bir damla damlatıp içiyorum ateşte birebir küçük bir şişeye koyuyorum bir iki damla ekstra ekleyip çocuklarımın vücuduna fısfıs uygulayıp ateşe düşürüyorum tam 15 dakika içerisinde o Ateş düşüyor yani antibiyotikten çok bu daha çok işe yarıyor diyebilirim doktorlara sorarsan zaten Doktorlar ikiye bölünmüş bu durumda birileri öneriyor birileri önermiyor zaten yıllar yıllar önce iyot tedavileri vardı ilaçlar yoktu ha ben tabii ki de ilaç kullanıyorum Ama elimden geldiğince iyot kullanıyorum diş ağrısı olur kafes olur çocukların boğazı şiştiğinde kulak arkasına sürmem olur yani iyot benim elim kolum diyebilirim
0 oy
(7,506 puan) tarafından

Hasan hüsnü erenin tavsiye ettiği markayı öneririm canım çok çok faydasını gördük videolarını izlemeni tavsiye ederim

(9,368 puan) tarafından

Hangi markayı öneriyor 

(7,506 puan) tarafından

Raw metarial lugol solusion diye yazıyor canım üzerinde 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 443 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
7 Ocak 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Pengufu (692 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 398 göst.
2 Aralık 2025 Para & Ekonomi kategorisinde yaban gulu (307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,228 soru

24,513,874 cevap

359,073 kullanıcı

...