İyot kafesini Instagram da çok görüyorum arkadaşlar kızım zature geçirdi acaba denesemmi bilemiyorum doktora sorma firsatim da yok deneyen varmı hiç iyotu
İyot kafesini eşim yapmıştı bana öksürük çok azalmıştı. Oğlum3,5 4 yaşındayken onada yapmıştık çok rahatlatmıştı. İlk etapta tatlı bir kaşıntısı olmuştu sildirmeye çalışmıştı sonra oyun oynattık unuttu. Biz yaptık iyi geldi ama size yapın veya yapmayın diyemem tabiiki. Çok geçmiş olsun
Peki internet harici nerde satılır çocuğum da öksürük baslati birkaç bitkisel şey yaptım içmedi yada yemedi 😇😪🥲🤣
Ya yanılmıyorsam bizde internetten almıştık. Eşim ilgileniyor genelde öyle şeylerle ben korkarım çünkü acaba alerji olur mu dokunur mu diye hatta oğluma yaparken atışmıştık ilk kendimde denetmiştim :) öğreneyim tekrar yazayım
Doktor sana iyot kafesi yap demez zannımca direk antibiyotik verir. Sırtına yapabilirsin bı zararı olduğunu düşünmüyorum bende yapıyorum 2.5 yaş oğluma
Doktora sormaya gerek yok bence . Ben yaptım 4 çocuğumuda resmen ertesi gün azaldı öksürük
Eczanede satılır büyük ihtimalle kulak çöpü ne batırıp kare kafes yaptım sırtlarına
Hasan hüsnü erenin tavsiye ettiği markayı öneririm canım çok çok faydasını gördük videolarını izlemeni tavsiye ederim
Hangi markayı öneriyor
Raw metarial lugol solusion diye yazıyor canım üzerinde
1,501,228 soru
24,513,874 cevap
359,073 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın