Kızlar kızım nisan da 4 yaşına girecek. Evde oyuncak çok. Aktifte masası var . Bir gün oturup bir şey yapmış değil. Sürekli benimle oyna diyor. Biraz önce sinirlendim yine. Oturup bir şeyler oynadığı çok nadir. Boyama yapmıyor. Her şeyden çabuk sıkılıyor. Her şeyi döküyor. Sonra toplamıyor. Toplamasn tamam oda sıkıntı değil ama oynamıyor. Benmle oyna diyor. Bende yoruluyorum biraz yataym diyorm tepeme geliyor kalk benimle oyna diye. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Okula eylül de vereceğim. Nasl etkinlik yapaym bilmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Bizim durumda olan var mı. Lütfen yanlız olmadığımı söyleyin 🤦♀️😔
Kardeşiyle oynuyor :) :) kardes oldu. Kavga olsa da rahat :)
Tek çocuk olarak kalacak :))
Aynı aynı Allah sabır versin. Ben oynamadığı tüm oyuncakları kaldırdım hepi topu 4 6 tane bıraktım şimdi onlarla oynuyor fakat iki gündür babası evde anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdi şuan kaçtım kitledim kapıyı çay içiyorum. Kafam kazan.
Bende bu gidişle kaldıracağım ya da atacağım. Vallahi çok zor ya .
un bunları sipariş verdim benimde aynı kızım 4 yaşında ama gelişim geriliği var 2 yaşında kardeşi var günler geçmiyor haftadaa iki gün okulu var ev dolu kitap oyuncak kaydırak salıncak ama yine de ekran istiyor hep
Adresi de yazmışım 😁
Bacm var. Etkinlik dolu ev ama sıkıldı artk yapmıyor
Çocuk akademinin setleri var her yaşa uygun çok güzel eğitici onları yapabilirsiniz birlikte ben kızımla öyle yapıyorum. Sulu boya falan yapsın ilgisini çeker bence.
Var canm onlardan da var ama sıkıldı oynamıyor
Muhtemelen küçükten böyle alıştı benim kızımda 4 olmak üzere aynı durum neyse ki anaokuluna başladı hala alışma sürecinde fazla kalmıyor ama gitmesi gelmesi bile değişiklik oluyor genelde tv seyrediyor tüm oyuncaklar öylece kaldı ben oynarsam oynar o da ama malum ev işleri de bekliyor 15 haftalık hamileyim yorgunluk vs oluyor bende bazen kızıyorum yalan yok
Neyseki babaanesigil vs alır bazen bir iki saat onlarda oynar bende kafamı dinlerim
Oyun hamuru, akrilik boya, sulu boya seviyor benim kızım. Fakat kardeşi de olduğu için birlikte de oynuyorlar(arada kavgalar da var tabi) neyseki. Önceden hazırladığım kurabiye hamurunu önlerine koyuyorum. Kalıpları onlar çıkarıyor. Bana sardıkları zaman da genellikle evde yakalamaca oynuyoruz. Bunları düzenli yapınca, gün içinde kendi kendilerine de oynamak istiyorlar. Yani onlarla oynayacağım vakti biliyorlar gibi bir şey.
Kızın her şeyden sıkılıyorsa oyuncakların çoğunu kaldır, ve ara ara çıkarıp ver.
Yalnız değilsin benim 4 yaşındaki oğlum da öyle bir dünya oyuncak tablet yine de sıkılıyor sürekli benimle oyna diyor boyama aldım etkinlik kitapları ama çabuk sıkılıyor bende şaşırdım artık ne yapacağımı Eylül'de anasınıfına yazdiracagim inşallah bakalım Allah hepimize yardım etsin
Bacım her oyuncağı ayni anda mi veriyosun ikiye bilseydin bunlardan sıkılınca diğerlerini verirdin benim dolap da ayrı ayrı iki tane oyuncak vermem mesela birini isterler veririm o oynanır sıkılınca başka oyuncağa geçeriz ama o oynadıkları oyuncak toplanmak şartıyla o şekilde o oyuncaklar elinin altonda olmadığı için onunla daha fazla vakit geçiriyorlar ben bazen kum veriririm tatile gittiğimde poşete doldurdum geldim evde veririm oynar diye kinetik kumu sevmiyorum kokusu tuhaf geliyo bu orjinal kum en azından bundan sıkılınca kar yapiyorum evde onunla oynuyorlar yada oyun hamuru bazen boyama yapar tatile gittiğimde taş toplamıştım büyük büyük yuvarlak onları buyamaiyi sever önlerine boncuk dökerim ile gecirmye çalışırlar . Yada böyle ponpon aldım kaşık veriyorum mama niyentine tabaklara koyuyorlar çay yapıyorlar sürekli değişiyor evdeki atmosfer bizim. Ben eve bide şey yaptım ipin ortasından oklavaya bağladım böyle biylarina gelecek şekilde astım surwkli orda sallanirlar boyları uzasın diye mutfağa bişey almaya gidecek mesela diyelim ki biberonu getir masanın üstünden dedim illa orda bı döner öyle gider almaya enerjilerini atıyorlar böylelikle
Herşeyi kaldıracak siniz çok fazla gelmiş sadece iki çeşit yeterli 2 3 hafta sonra onları kaldırıp başka çıkarın o zmn dikkatini çekecektir. Birde kendi kendine oynamayı ogretin mesela ben iki kutu oyuncak kaldirmisim oğlum bir ikisini ister veririm hepsini çıkarmam onlarla oynar kendi kendine yazsil kitabiylada kendi yapar siler Mangala getirir beraber oynarız bazen yemek yapar getirir bende yer içerim kitap okumamı istiyor bu aralar tamam onuda okurum ama genel olarak kendi kendine oyun kurar ben arada dahil olurum
1,502,075 soru
24,526,158 cevap
359,771 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın